11. oktobar 2015.10 god. comment_237602 Ma koji Vedo, nemoj biti smiješan. Vedo je solidan napadač, ali 2 klase ispod Džeke. Ne znam, očito ti ne gledaš isto fudbal ko i ja, jer Lulić je strašno bitan igrač za ovaj tim. Čovjek sinoć nije bio kapiten al odigro je kapitenski utakmicu. Predvodio presing, trčao, uzimao lopte, borio se, klizao.. Jeste, nije tehničar ko Bale ali je sasvim pristojan i u tom pogledu, za naš tim odličan. Dok s druge strane Hadžić je, narodski rečeno, smetalo na terenu. Igrao radi defanzive i odigrao za kurac, par puta ispao na sredini terena da je to smiješno bilo vidjeti. Sreća stoperi su odličnu utakmicu odigrali tako da su pokrivali njegove lapsuse. U ofanzivi jedan od glavnih razloga zašto nismo poštene šanse napravili, jer je on vezni igrač koji bježi od lopte. Ej jebote vezni igrač i ne smije poslati pasa naprijed. Svaka mu bila do stopera, do beka, do golmana. Al hajd kužim zašto ga gotiviš, jer je isti kalup igrača ko Mikel (s tim da je Mikel u prošlosti znao makar odbranu igrati). Pjanić jadan morao se spuštati na 60-ak metara od gola ne bi li primio loptu i to mu Allen vazda visio na leđima, zato što da je ostajao na protivničkoj polovini nikad je ne bi od Hadžića dobio. A svaki napad počinje upravo preko te pozicije zadnjeg veznog. Kažu ljudi, nije imao greške. Pa normalno, ne bih ni ja imao da igram tako fudbala. Nisu ga ni pritiskali, pustili kad vide da nikakva opasnost ne prijeti. Mora Baždarević pronaći neko kvalitetnije rješenje, pošto imamo onog seljačinu Bešića na toj poziciji i budali nikad ne znaš kad će te ostaviti na cjedilu nekom glupošću. Prijavi
11. oktobar 2015.10 god. comment_237604 E cuj Lulic odigrao predobro, e jebem ti fudbal :O Nijedan prodor, nijedan pass, nijedan sut kako treba, bio je jedan cini mi se, k'o da nikad sutao nije. Eh kad je to dobra tekma, a Hadziceva losa, sa oduzetim loptama, i preciznim passovima, samo ti vidis da se sklanja, niko drugi :D Pjanke uvijek to radi, u Romi to radi, sad reci da Nainggolan ne valja, da de rossi ne valja, i da zavrsim pricu. Prijavi
11. oktobar 2015.10 god. comment_237610 Pa precizni pasovi al svom golmanu hahahah I to nisam samo ja rekao, nije tačno, dosta ljudi je primijetilo da nema čovjeka u igri nikako. On sebe naziva veznim igračem. Oduzete lopte možda pokoja je bila, vala za 85 i kusur minuta da nije nijednu oduzeo, to bi moglo pola tribine onda igrati kako on igra. A što ne spomeneš koliko su ga puta Bale i društvo izlevatili na sredini, ispadao samo tako. Najsmješnije bilo kad je neko bacio aut Ramseyu, ovaj naš junac se zaletio da uzme loptu, a Ramsey samo zagradi i pusti ispred sebe, Hadžić ispade, čak je jedva faul napravio tu kako ga je okrenuo ko na terminu. Što bi u Krajini rekli, ko na stočnoj vagi. :D Mislim da je ovo to bilo. Lulić je izgubio više lopti od Hadžića, pa normalno zato što je igrao fudbal i pokušavao. A gubili su svi redom lopte, i Pjanić, Ibišević, Salihović, Mujdža.. Svako ko je iole hrabrije pokušao napasti normalno da ne može uvijek proći. A kako će šutnuti po golu kad od Hadžića nije dobio nijednu dobru loptu, tog veznog igrača? Na kraju krajeva, nije Lulić džaba legenda u Laziu već sada, a Hadžić prosječan igrač Sturma u austrijskoj ligi. Što se Pjanića tiče, od njega se očekivalo sinoć da igra bliže napadu što je postavka na terenu pokazivala, međutim morao je igrati na svojoj polovini, objasnio sam već zbog koga. Zbog toga i jesmo odigrali vrlo loše. Prijavi
11. oktobar 2015.10 god. comment_237613 Svi oni lade muda u repki i igraju mnogo slabije nego u klubovima... Skoro sviPoslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk Prijavi
11. oktobar 2015.10 god. comment_237627 Mora Baždarević pronaći neko kvalitetnije rješenje, pošto imamo onog seljačinu Bešića na toj poziciji i budali nikad ne znaš kad će te ostaviti na cjedilu nekom glupošću. Gojko Cimirot je odlican igrac, u Paoku je imao dobru partiju prije povrede, treba obratiti paznju na njega. Sinoc je trebao igrati Medunjanin umjesto Hadzica. Prijavi
11. oktobar 2015.10 god. comment_237635 Medunjanin ne smije igrati vise ni na treningu ! Pjanic i u Romi je isto na toj poziciji, pa radi isto. Nema to veze sa pozicijom, kada je takav igrac. Lulic je retard za repku, ne znam zbog cega. Bukvalno covjek nista nije uradio, moze on pokusavati, i Trolles je kod nas pokusavao. Prijavi
13. oktobar 2015.10 god. comment_237764 Cestitke Hrvatima,Turcima i Albancima na direktnom plasmanu na Evropsko prvenstvo.Nama Bosancima sretno u baražu a Srbima sretno neki drugi put. :D Prijavi
13. oktobar 2015.10 god. comment_237765 Medunjanin ne smije igrati vise ni na treningu ! Lulic je retard za repku, ne znam zbog cega. Bukvalno covjek nista nije uradio, moze on pokusavati, i Trolles je kod nas pokusavao. diablo stručnjak :D Odavno nisam vidio onakav gol kao što je prvi Medunjanina, kakav šut maestralan. Drugi također odličan na vrhunski centaršut Lulića, Đurić isto tako na asistenciju Lulića pogodio za pobjedu i ovjeru baraža. Inače dosta loša igra, nadam se da će to puno bolje u baražu biti abd sa Džekom, Bešićem i Kolašincem ponovo u timu. Ovo je ono klasično bilo 'bodove piši, igru briši'. Ide se dalje, čestitke Baždareviću na odrađenom poslu, ipak nije jednostavno bilo izvući baraž iz situacije u koju nas je doveo Safet. Sretno u doigravanju. Prijavi
13. oktobar 2015.10 god. comment_237766 Pa ja, sve ovi igraci sto ne igraju po timovima, da je jos igraca stavio sto ne igraju uopste, ubili bi ih 4 razlike :D Prijavi
13. oktobar 2015.10 god. comment_237767 Meni nije tako losa tekma bila. Dobro smo odgovorili na trku, bili agresivni, cvrsti u odbrani(2-3puta zaspali) napadi se smjenjivali, ritam je bio lud, realno trebali smo ubjedljivo slavit. Djuric ovaj ogroman mater jebo, treba uvijek da igra, ko ce nam skakat. Pod kosem :D Ali na ep ako odemo, neam pojma cemu se nadat. Pojesce nasPoslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk Prijavi
14. oktobar 2015.10 god. comment_237773 Predsjednik FK Sloboda,Azmir Husić očito nema namjeru stati kada je u pitanju razvoj i napredak njegovog tima te se kao potencijalna pojačanja u Januarskom prelaznom roku spominju tri,za BiH uslove,iznad prosječno dobra igrača.Iako nije želio otkriti o kojim igračima je riječ,bliski izvori govore da su u pitanju trenutni i bivši reprezentativci BiH i to Haris Medunjanin,Said Husejinović i Senijad Ibričić. Ta će Sarajevo i amidža Tan ...pfffffffff :D Prijavi
14. oktobar 2015.10 god. comment_237778 Hahahah, jest medunjanin prop'o kada mora igrati nasu ligu jebo te :D Ali hajde, barem ce se podici kvalitet fudbala :D Prijavi
14. oktobar 2015.10 god. comment_237784 Hahahah, jest medunjanin prop'o kada mora igrati nasu ligu jebo te :D Ali hajde, barem ce se podici kvalitet fudbala :D Pa dobro al bi bez sumnje bio najbolji igrac u ovoj ligi. Prijavi
14. oktobar 2015.10 god. comment_237800 Hahahah, jest medunjanin prop'o kada mora igrati nasu ligu jebo te :D Ali hajde, barem ce se podici kvalitet fudbala :D Deportivo hoće da ga se riješi svim silama jer prima oko 500k eura godišnje... Sloboda ako ga hoće dovest moraće mu ponudit barem 350k eura za godinu dana. Prijavi
14. oktobar 2015.10 god. comment_237801 Deportivo hoće da ga se riješi svim silama jer prima oko 500k eura godišnje... Sloboda ako ga hoće dovest moraće mu ponudit barem 350k eura za godinu dana. Nece ba, on je patriota, uzet ce on i 300k :D Prijavi
14. oktobar 2015.10 god. comment_237802 Mislim da Ahmetović zaradjuje mjesecno oko 20k maraka,znaci 10k eura.Na godisnjem nivou to je nekih 120k eura.Ko zna,mozda se sa Medunjaninom nagode i nadju neki kompromis, u vidu 200k.A trenutno rade na postizanju dogovora sa novim sponzorom.Prica se da ce to biti BINGO,kralj dobrih cijena :D Najmanje zaradjuju igraci Rudara iz Prijedora,to sam neki dan procitao.Njihov najplaceniji igrac(zaboravio sam ime) zaradjuje oko 1500 KM,dok ima onih sto igraju i za 500 KM. Dok u Zrinjskom neki Ante Radeljic zaradjuje 10k maraka. Zemo de mi reci koliko se krecu plate najplacenijim igracima u Sarajevu? Prijavi
14. oktobar 2015.10 god. comment_237806 Nemoj u to ubadati, onda cemo se bas sjebavati sto ih svi deru redom, a toliko zaradjuju :D Prijavi
14. oktobar 2015.10 god. comment_237807 Sunce te jebalo 10k primaju, nemos da ih gledas kolko lijepo igraju, a i kvalitetnoPoslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk Prijavi
14. oktobar 2015.10 god. comment_237809 Lulić u kvalifikacijama ima 7 asist. Kaze diablo ne valja Lula :D Prijavi
14. oktobar 2015.10 god. comment_237812 Mah, jedino ovu sad protiv kipra mu priznajem, ostale tekme kurcina. Prijavi
14. oktobar 2015.10 god. comment_237818 Mogući protivnici BiH u baražu su Danska, Irska, Norveška i Slovenija. Slovenija realno najbolji izbor. Prijavi
14. oktobar 2015.10 god. comment_237819 Ili Norveska...Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk Prijavi
16. oktobar 2015.10 god. comment_237962 Zemo de mi reci koliko se krecu plate najplacenijim igracima u Sarajevu? Nisu objavili koliko koji igraci zaradjuju, mislim da su Velkoski i Benko najplaceniji u timu. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.