Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Reprezentacije, lige i klubovi u regiji

Istaknuti odgovori

Drina - Sloboda 1:2 

Sloboda i dalje suvereno igra.Iduce kolo docekuju Travnik gdje se ocekuju novi bodovi.I onda slijedi veliki derbi na Kosevu sa Sarajevom.

• Odgovori 5 hilj.
  • Pregledi 235,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• "Ja kažem da sam bolji trener od Capella. Onda me pitaju: 'Kako to?'. Pa, da su Capello ili Mourinho rođeni u Travniku, došli bi do Turbeta (mjesto pored Travnika, op.a). Neka oni odu iz Travnika do v

• Ne mogu ovih provokacija, napustam forum

• Ljudi moram sa vama da podijelim ovo. Naime, upravo sam se vratio sa utakmice Buducnost Jedinstvo(Bijelo Polje), otisao sam da gledam klub iz mog rodnog grada iako zivim u Podgorici od svoje drug

Objavljene slike

Od Slobode se ocekuju jos bolji dani.Trenutno bez sumnje igraju najljepsi fudbal.Svaku utakmicu izdominiraju protivnika.Jebe ih zavrsnica, ali neko ce nastradati uskoro kada procepi.

Crvena Zvezda - Vojvodina 3:0 (Srnic sva 3)
Lagana setnja ka tituli

Za one koji ne znaju,Zajko Zeba,po meni najbolji igrac ove lige ubjedljivo, je igrao svojevremeno za Zeljeznicar a sad igra za Slobodu.Uglavnom povrijedio se i nece irati protiv Sarajeva.A evo sta kaze jedan navijac Zeljezničara:

Fenomen "Zeba na Kosevu" je nesto sto treba vidjet svojim ocima da bi se razumjelo...koji je to strah kod Pitara od njega, nesto nevjerovatno..nikad u zivotu nisam vidio da igrac primi loptu na 25-30 m od gola u kojoj god situaciji i da 25.000 ljudi usuti od straha, boje mijenjaju

http://www.index.hr/sport/clanak/cacic-nemam-nista-protiv-da-budem-mamicev-covjek-/850861.aspx

"Par dana prije sastanka IO-a Zdravko Mamić prvi mi je rekao da postajem izbornik. Nakon njega rekao mi je i Šuker. Nemam ništa protiv toga da budem Mamićev čovjek. On je za Dinamo, pa i hrvatski nogomet učinio brojne dobre poteze i ima velike zasluge"

Više se ni ne skriva to da je Mamić glavni u svemu. Meni osobno Mamić nije neki problem, problem je to što više nema zajedništva.

Reprezentacija po meni predstavlja to zajedništvo, kada odeš na prvenstvo u neku drugu državu, okružen si sa tisućama svojih sunarodnjaka i svi skupa navijate.

Danas je situacija takva da pola naroda bojkotira reprezentaciju zato što im je dosta toga da Mamić bude glavni, nema više tog zajedništva.

Zato više ni gledanje te ekipe nije takav užitak, nema više te emocije...Zajebi ti to kada odeš u kafić, tvoja zemlja zabije gol, a ti si jedini koji se veseli. Na kraju se i ti prestaneš veseliti kao i svi oko tebe. 

Na prvenstva je uvijek išlo desetine tisuća ljudi, pitam se kako će biti sada u Francuskoj.

Mladost Doboj Kakanj- Sarajevo 2:1

Bio odsutan od kuce 2 dana. Gledao Slobodu u subotu a u nedjelju bio na sajmu knjige u Beogradu.

Partizan juce 2:2 protiv Mladosti

Zvezda u subotu 4:2 protiv Borca
Trenutno Zvezda na +16 laganooo :D

Partizan juce 2:2 protiv Mladosti
Zvezda u subotu 4:2 protiv Borca
Trenutno Zvezda na +16 laganooo :D

Mozemo s Partizanom zajedno. Bara bara. Zamisli kako je Kaletu sad... :D

Mozemo s Partizanom zajedno. Bara bara. Zamisli kako je Kaletu sad... :D

hahahahaha Kale na duplim aparatima i zbog Celsija i zbog Partizana

Jel to navijacki il mislis da su kvalitetniji?

Mora neko zaustaviti Slobodu a to moze samo Sarajevo.

Postoji li antipatičniji klub od tog Sarajeva? Klub u Bosni kojem ja jedino odajem počast je Željo, ovo ostalo boranija i sad kao neko i nešto, a u stvari karina je liga pa mogu da glume budale. 

Vidjet cemo.Bit ce dobra utakmica u to nema sumnje.Ako se Sloboda dodje nadigravati mislim da ce i pobjediti.U suprotnom,ako Husref bude mijenjao stil igre, mogao bi usljediti i poraz.Znam samo da bi Sloboda u slucaju pobjede u nedjelju istakla ozbiljnu kandidaturu za osvajanje na kraju sezone, prije svega jer je odradila sve teska gostovanja do sad.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.