23. septembar 2015.11 god. comment_235451 Ne kazem da je Zeljo jedini krivac,ali jeste indirektni.Zadnje kolo,Zeljeznicar koji je vec u proslom kolu obezbjedio titulu je izgubio od Leotara 2:1 i to tako sto je golman "pogrijesio" i dodao loptu Leotarovom igracu koji ga posle toga matira.Ishod tog meca je odlucio da Leotar ostaje u ligi a Sloboda ispada. Imao je tu velikku ulogu i Velez,koji je vodio protiv Goska 1:0 i u zadnjih 120. sekundi meča prima 2 gola.Ishod slican,Gosk opstaje,sto rezultira ispadanjem Slobode. Mozda nije namjerno,ali gorak ukus je ostao i zato ih ovi ne mogu. Prijavi
23. septembar 2015.11 god. comment_235464 Ne kazem da je Zeljo jedini krivac,ali jeste indirektni.Zadnje kolo,Zeljeznicar koji je vec u proslom kolu obezbjedio titulu je izgubio od Leotara 2:1 i to tako sto je golman "pogrijesio" i dodao loptu Leotarovom igracu koji ga posle toga matira.Ishod tog meca je odlucio da Leotar ostaje u ligi a Sloboda ispada. Imao je tu velikku ulogu i Velez,koji je vodio protiv Goska 1:0 i u zadnjih 120. sekundi meča prima 2 gola.Ishod slican,Gosk opstaje,sto rezultira ispadanjem Slobode. Mozda nije namjerno,ali gorak ukus je ostao i zato ih ovi ne mogu. Dobro i što sada? Valjda ste trebali znati da ne valja ovisiti niti o kome, vi ste krivci što ste se doveli u situaciju da ovisite o utakmici Želje.Nigdje ne piše da mi moramo pobjediti ili izgubiti, bilo kako bilo zasluženo ste ispali jer niste nikakav značaj pružali. Prijavi
23. septembar 2015.11 god. comment_235465 Pa sto su cigani bili pa prodali utakmicu to nema veze,ionako su svi navikli. I nemam ja nista protiv toga sto su oni ispali,nisu ni zasluzili bolje.Ja govorim o nacinu,mitu i korupciji koja je to zadnje lolo dozivjela vrhunac i to od tzv. renomiranih klubova.To je za svaku osudu i sramotu. Prijavi
23. septembar 2015.11 god. comment_235466 O prodaji utakmica ne želim mnogo pričati. Takve stvari se dešavaju svugdje u svijetu (pa čak i kod Italijana). Kada smo već kod toga bila je rasprava oko utakmice Slobode protiv Gračanice, kada je Gračanica pobjedila kako mi se čini. Mislim da je ta utakmica bila prodata od strane Husića. Prijavi
23. septembar 2015.11 god. comment_235468 Smirite se bolan. Strefiće vas čuka od nerviranja oko unaprijed namještene i dogovorene lige. Prijavi
23. septembar 2015.11 god. comment_235470 Smirite se bolan. Strefiće vas čuka od nerviranja oko unaprijed namještene i dogovorene lige. Raspravljamo se na fin i kulturan način Prijavi
23. septembar 2015.11 god. comment_235476 Raspravljamo se na fin i kulturan način Kad ti ispadne klub i dalje će biti tako? Prijavi
23. septembar 2015.11 god. comment_235486 Kakva prodaja o cemu ti?Pa umalo zbog te utakmice nisu zijanili ulazak u ligu. Prijavi
23. septembar 2015.11 god. comment_235489 danas zrinjski - sarajevo biće žustro bit će prijenos na mojoj tv Stigao Miodrag Jesićhttp://sportsport.ba/bh_fudbal/jesic-plata-nije-prioritet-tu-sam-da-napravimo-korak-vise/172087 Najveći uhljup koji je radio u FK Sarajevu danas je dao otkaz, hvalla Allahu uzvišenomhttp://sportsport.ba/bh_fudbal/kriv-za-sve-zasluzan-za-nista-a-otisao-kao-pobjednik/172076 SAMO ULTRA SARAJEVO, ŽIVIMO TAKO SVAKI DAN, AKO SU HORDE ZLA DROGA, JA SAM NAJVECI NARKOMAN! Prijavi
23. septembar 2015.11 god. comment_235502 Agrokor Prva Liga (APL) ce se sastojati od sljedecih klubova: 1. Dinamo 2. Rijeka 3. Osijek 4. Hajduk 5. Zeljeznicar 6. Zrinjski 7. Borac 8. Sarajevo 9. Partizan 10. Zvezda 11. Vojvodina 12. Radnicki 13. Buducnost 14. Olimpija 15. Maribor Prijavi
23. septembar 2015.11 god. comment_235509 Borac? Ovo je neka šala? Jeste da su iz mog grada, ali to je najveće smeće od kluba, pa oni ni kući ne mogu dati gola. Sjećam se jedne utakmice i igraju 0-0 bio mart mjesec, nisu dali gol 10 utakmica zaredom. Čuje se neka budala sa tribina viče: "Jebo vam bog majku, niste dali gol od Ilindana." Čak su se i igrači nasmijali. (Ilindan drugog avgusta) Prijavi
23. septembar 2015.11 god. comment_235515 ma borac vjerovatno zato sto je morao navesti jedan klub iz rs-a Prijavi
23. septembar 2015.11 god. comment_235518 Zaboravio sam spomenuti, na Čačićevom popisu igrača nalaze se dva nova imena - Pivarić i Čop. Pivarić najgori bek u HNL-u, igrač Dinama naravno. Očito je došlo vrijeme da se misli na prodaju. Čop je donedavno igrao u Dinamu, pretpostavljam da ima lihvarski ugovor s Mamićem, a takvi su za Maminja uvijek dobrodošli u reprezentaciju. Čačić je tek stigao, a već je počeo vući poteze za Maminja. Sad samo čekam službene utakmice da vidim te likove u prvoj postavi, komedija može početi. Prijavi
23. septembar 2015.11 god. comment_235521 Ajde Cop i mogu razumijeti.Ali PIVARIC??JEBENI PIVARIC?Pa vise bi moj pas uradio po toj lijevoj strani nego Pivaric. Prijavi
23. septembar 2015.11 god. comment_235536 Kup Bosne i Hercegovine Zrinjski-Sarajevo 1:1(5:6 penali) Prijavi
23. septembar 2015.11 god. comment_235538 Vrijedi napomenuti da smo ih igrom razvalili na njihovom terenu. Prijavi
23. septembar 2015.11 god. comment_235540 Zaboravio sam spomenuti, na Čačićevom popisu igrača nalaze se dva nova imena - Pivarić i Čop. Pivarić najgori bek u HNL-u, igrač Dinama naravno. Očito je došlo vrijeme da se misli na prodaju. Čop je donedavno igrao u Dinamu, pretpostavljam da ima lihvarski ugovor s Mamićem, a takvi su za Maminja uvijek dobrodošli u reprezentaciju. Čačić je tek stigao, a već je počeo vući poteze za Maminja. Sad samo čekam službene utakmice da vidim te likove u prvoj postavi, komedija može početi. Po procitanom.. Hrvatska = Srbija Samo sto vi izborite odlazak na prvenstva Prijavi
23. septembar 2015.11 god. comment_235542 Vrijedi napomenuti da smo ih igrom razvalili na njihovom terenu. Hahahahaha sine prošli ste ali ne budi smiješan! Prijavi
23. septembar 2015.11 god. comment_235545 Sarajevo najodvratniji klub, ni Zrinjski ne gotivim nesto, doduse ni ostale, ali hajde Zeljo moze proci npr. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.