23. septembar 2015.11 god. comment_235577 Nije bio penal za Željezničar. Sent from my SM-G900F using Tapatalk Prijavi
24. septembar 2015.11 god. comment_235695 Da je branio Goran Karačić (prošlo kolo protiv Borca primio prvi, tj. prva dva gola ove sezone) koji se malo porječkao sa trenerom ovi penali bi bili druga priča. Ovaj golman Krešimir Bandić je skoro svaki put pogodio stranu ali nažalost kratak je ko fitilj. Također kod gola je bila kriva procjena. Ali ne smije mu se zamjerati, ovo mu je debitantska sezona u klubu a trener mu je prvu šansu dao protiv Sarajeva u kupu =D> Čestitke Sarajevu ali bili su za razinu lošija ekipa. Prijavi
24. septembar 2015.11 god. comment_235701 Za razinu losija ekipa? rekao bih onda da smo gledali neku drugu utakmicu Sarajevo se sasvim dobro suprostavilo Zrinji, pruzilo dobar otpor, imalo je i Sarajevo dobrih sansi, Zrinjski jeste bio boli, ali ne puno. Tatomirovic je otkazao u odbrani, da je tu bio Stepanov za koga se prica kao da je narusavao atmosferu, bilo bi drugacije sigurno. Onda Sarajvo je vodio Almir Hurtic, ceka se sad Jesic, bice ovo mnogo bolje, a Zrinjski je poceo da gubi, dvije utakmice zaredom, mogao bi ovo biti njihov kraj pobjednickoj seriji. Sarajevo se oporavlja, ja bih bio sretan kad bi Sarajevo zavrsilo na -2 na kraju polusezone, trebo bi Jesic dotad posloziti neke stvari, dovesti neke nove igrace, a neke i prodati, meni je Velkoski prvi kandidat Prijavi
24. septembar 2015.11 god. comment_235713 Kalouda, ti si partizanovac, šta misliš o treneru Jesicu? Jel Sarajevo ovaj put ubolo s trenerom ili?? Prijavi
24. septembar 2015.11 god. comment_235725 Ajoj Jesic je retard.. Usro nam sezonu 2006 je on vodio nas, najurili ga u januaru 2007, znam da je Đukić preuzeo i odma sprcio Zvezdu na marakani 2:4. Za jesica znam da je vezo 3 poraza, to stvarno trebas biti strucnjak da uradis sa Cz ili Par u srpsko ligi.. Nikad nemamo preko 2-3 poraza u sezoni, s te sezone smo imali 10 ili 11 poraza, Zvezda lagano uzela titulu Prijavi
24. septembar 2015.11 god. comment_235732 Ne znam, nisam ga dalje pratio.. Ima skoro 10 godina od tog Prijavi
24. septembar 2015.11 god. comment_235740 Kažu da je čvrsta ruka, što je pojedinim igračima u Sarajevu potrebno, ajd vidjet ćemo. Isto tako, dobio je velike ovlasti, nije samo trener već ono, pravi menadžer kluba, transferi su njegovi, sve je na njemu. Možda je i lakše na taj način radit. Prijavi
24. septembar 2015.11 god. comment_235742 Al' gledam slavlje nakon pobjede Sarajeva, svega mi onako ni Di Matteo nije uletio na teren nakon Drogbinog gola u Minhenu :D Prijavi
24. septembar 2015.11 god. comment_235758 Kažu da je čvrsta ruka, što je pojedinim igračima u Sarajevu potrebno, ajd vidjet ćemo. Isto tako, dobio je velike ovlasti, nije samo trener već ono, pravi menadžer kluba, transferi su njegovi, sve je na njemu. Možda je i lakše na taj način radit. citam ove tvoje postove i mislim se, kad sam ja ovo pisËo, kad vidim drugi nick :D njuso odakle si leđendo, nemoj da mjenjas avatar Prijavi
25. septembar 2015.11 god. comment_235772 Travnik - Željezničar (27.9) Mislim da će ovo biti rutinska pobjeda naših Plavih ljubimaca. Očekujem ovih prvih 11; ........Kjosevski............ ......Memija.....................Bogdanovic.................Kosoric..............Mladenovic............ ......................................Hadziahmetovic..............................Blagojević........................... ......................................Đelmić...................................Sadikovic...............Stokic.............. .........................................................................Kokot.................................. Prijavi
25. septembar 2015.11 god. comment_235790 Pivaric je klasa vec nije u formi. A Borac je veliki klub samo trenutno nije u formi. Al morao bi igrati ovu ligu. I to mozda zatvoreni sistem kao NBA. Prijavi
25. septembar 2015.11 god. comment_235792 Borac muze čitav banjalučki budžet, sve firme rade za njega, a on ko rupa bez dna, koliko god daš toliko para nestane. Neki dan prolazim pored stadiona, ispred uprave, Hammer, X6, E63 AMG itd. a ovi iz uprave pričaju kako se nema para. Teško je skontati boga mi. Prijavi
25. septembar 2015.11 god. comment_235796 citam ove tvoje postove i mislim se, kad sam ja ovo pisËo, kad vidim drugi nick :D njuso odakle si leđendo, nemoj da mjenjas avatar hahaha, pa neki dan ti ono reče da postavim, pa ja postavih, a kako i nebi kad je slatka.. Ako nista imamo najljepše avatare :D Inače iz Živinica sam :) Prijavi
25. septembar 2015.11 god. comment_235799 njuso da ne znas mozda dinu memagica, krleta, dzevku i ostale? TM Prijavi
25. septembar 2015.11 god. comment_235801 Nekoliko Memagića znam ali Dinu ne.. I znam jednog krleta ali nije iz Živinica, već iz okolnog sela. Prijavi
25. septembar 2015.11 god. comment_235856 https://youtu.be/MrO8KobtukE Ahhaahahah divovi aahahaa koji nadimak hahaha divovi Prijavi
25. septembar 2015.11 god. comment_235881 Nikad nisam cuo ni gluplje pjesme, ni nadimka, cuj divovi, i jos pjesma neka ide retardirana, Boze sacuvaj znaci. Prijavi
25. septembar 2015.11 god. comment_235889 Zamjenio bih pobjedu Chelsea za pobjedu Slobode ovog vikenda :D Salim se,ali kakav bi to vikend bio kad bi i Sloboda i Chelsea pobjedili :O Prijavi
26. septembar 2015.11 god. comment_235919 FK Sarajevo - NK Vitez 27. 9. 2015. Nedjelja. Stadion: Asim Ferhatović Hase 15:30 sati Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.