Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Reprezentacije, lige i klubovi u regiji

Istaknuti odgovori

Boga mi Sloboda tjera strah u kosti pa se na raznorazne nacine pokusava poremetiti njen nevjerovatno brzi rast i uspun u BiH fudbalu.Naime,

U prostorijama NS FBiH u Sarajevu, u četvrtak 10.09.2015. godine održana je sjednica Disciplinske komisije NS FBiH. Saopćenjem na oficijelnoj stranici se obavještava da se Azmir Husić kao predsjednik FK "Sloga" Simin Han kažnjava zabranom jednogodišnjeg vršenja svih funkcija u nogometu , računajući od 10.09.2015. godine.

O svemu smo kontaktirali predsjednika Husića: "Još uvijek o odluci nismo službeno obavješteni. Jedino što znamo jeste na osnovu saopćenja na oficijelnoj stranici NS F BiH. Poštujući nadležne nogometne organe mi u ovom trenutku možemo samo reći da ćemo u skladu sa važećim propisima podnijeti žalbu nadležnoj komisiji u NS FBiH odnosno Apelacionoj komisiji.

Trenutno smo fokusirani na nedjeljnju utakmicu protiv Veleža te pozivam sve naše navijače da svojim prisustvom pomognu na nezadrživom stvaranju jake Slobode."

Za one koji ne znaju,Azmir je pored Slobode i predsjednik FK Sloga iz Simin Hana(naselje u Tuzli) koji su se plasirali u prvu ligu Federacije BiH ali im nadležni organi ne dopuštaju takmičenje u istom jer kao nemaju dovoljno dobar stadion,teren i druge picke materine.

Ali eto,to su ti dvostruki standardi,dok npr. Gracić predsjednk fudbalskog kluba Olimpik dobije 1 mjesec suspnzije zbog nazivanja NS BiH "divljim",Alimir Gredić predsj. FK Zeljeznicar dobije 3000 KM kazne zbog prozivanja Pilava i Prolića da rade zavjerz protiv Zelje, Husić dobije 1 godinu suspenzije zbog ulaganja žalbe na odluku??? 
Ja znam samo da ce Sloboda uzeti titulu milom ili silom naredne 2 godine,zivi bili pa vidjeli.Ovim potezom mogu samo probuditi inat u Husići pa da sad u januaru ponovo odrijesi kesu sa novcem.

Svasta zaista.

• Odgovori 5 hilj.
  • Pregledi 235,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• "Ja kažem da sam bolji trener od Capella. Onda me pitaju: 'Kako to?'. Pa, da su Capello ili Mourinho rođeni u Travniku, došli bi do Turbeta (mjesto pored Travnika, op.a). Neka oni odu iz Travnika do v

• Ne mogu ovih provokacija, napustam forum

• Ljudi moram sa vama da podijelim ovo. Naime, upravo sam se vratio sa utakmice Buducnost Jedinstvo(Bijelo Polje), otisao sam da gledam klub iz mog rodnog grada iako zivim u Podgorici od svoje drug

Objavljene slike

Samo neke od mera bezbednosti za sutrašnji derbi:

Sa 55 000, kapacitet je smanjen na 45 000.

2800 policajaca.

Ekipa SAJ će helikopterima obezbeđivati derbi.

Čak 2 tampon zone na istoku.

Zabrana ulaska Rusima, Grcima i Bugarima sa navijačkim obilježijima.

Zabrana ulaska drogiranim navijačima.

Zabrana ulaska pijanim navijačima.

Kao da je ratno stanje... vise para se pukne na organizaciju derbija nego sto se dobije od tog amaterskog fudbala..

Na Bajica sam i mislio koji je bio daleko najbolji i najvazniji igrac. Njihovi navijaci ocekuju od te ekipe borbu za prvaka gdje je realnost potpuno drugacija, ne moze se s Zeljeznicar s djecom boriti protiv igracki dosta jacih timova, a prije svega iskusnijih.
Zivi bili pa vidjeli kad dovedu novog trenera koliko ce potrajati (osim ako ne bude strucnjak bolji od Odovica). Moje misljenje da je radio fin posao tamo.

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

to je ta priča koja se plasira od početka prosle sezone, i dalje je aktuelna koja djeca? kakva djeca?

Memija, Hadziahmetovic, Sadikovic, Beganovic, Hadzovic, Kjosevski... A ostatak ekipe nije pretjerano kvalitetan, dosta je tu polovnjaka pa i lose su dovodili u prijelaznom roku, sve u svemu tjeranje Odovica je prilicno los i nerezonski potez. Vidjecemo sta ce biti bas.

A evo i Sarajevo konacno potjeralo Uscuplica, da su pametni sad ko sto nisu doveli bi nekog strucnjaka i dali mu odrijesene ruke, mogli bi dominirati u PL, pa i u Evropi imati fine rezultate.

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

Samo neke od mera bezbednosti za sutrašnji derbi:

Sa 55 000, kapacitet je smanjen na 45 000.

2800 policajaca.

Ekipa SAJ će helikopterima obezbeđivati derbi.

Čak 2 tampon zone na istoku.

Zabrana ulaska Rusima, Grcima i Bugarima sa navijačkim obilježijima.

Zabrana ulaska drogiranim navijačima.

Zabrana ulaska pijanim navijačima.

Dakle biće 500 ljudi na stadionu :D

Divljaci. Pa to ne može normalno da gleda utakmicu i navija za svoj klub nego mora i belaje praviti.

Šta vide u tom udaranju ti divljaci pa se takve mjere sigurnosti moraju sprovesti.

Divlji Balkane ko te naseli...

Ma Adis je mislio konkretno na tuče,lomljenje stolica,sukobi s policijom.To je stvarno bespotrebno.Moze se urlati i praviti atmosfera i na drugaciji nacin.Ovo za Chelsea i njihove navijace je postalo smijesno.Vise buke bi mi sa foruma napravili nego oni.

Ima navijača koji naprave atmosferu a da niti jedan incident ne naprave. Zar to nije lijepo?
Ideš na utakmicu da navijaš za voljeni klub. A tuče i divljanje nisu mjerilo dobrih navijača.
Ja bih radije gledao pozorišnu atmosferu nego divljačko navijanje balkanskih navijača.

Mi smo ipak Balkanci. Divljaci. Mi drugačije ne znamo niti želimo da znamo. Ne volimo protivnike i to pokazujemo na najtiraniji način jer drukčije ne znamo.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Za one koji ne znaju,Azmir je pored Slobode i predsjednik FK Sloga iz Simin Hana(naselje u Tuzli) koji su se plasirali u prvu ligu Federacije BiH ali im nadležni organi ne dopuštaju takmičenje u istom jer kao nemaju dovoljno dobar stadion,teren i druge picke materine.

Ako cemo realno pricati za Slogu iz Simin Hana su u pravu.To je onaj stadion preko puta benzinske pumpe i autobuske stanice u Simin Hanu koji je ogradjen. Teren ne ispunjava bas najbolje uvjete s obzirom da je to liga odmah iza premier lige Bosne i Hercegovine. Samo malo ulaganja je potrebna da se rekonstruise taj teren i stadion. Sretno Slobodi u nastavku prvenstva.

Oducavanje od fudbala, 2 gola Vijeira oba doktorska, Katai isto, Plavsica ce da sanja cela odbrana Partizana.

Pakao na Marakani! Vrlo dobar fudbal za standarde naseg derbija i odlicno navijanje, policija takodje sve drzala pod kontrolom nije bilo nikskvih gluposti osim mozda sto su Grobari malo vise zadimili posle naseg treceg gola.

18+ :D

https://www.youtube.com/watch?v=WK6NzMY5t5g

https://www.youtube.com/watch?v=P0Ud_flDYJs

https://www.youtube.com/watch?v=vFusEKuMXpY

Al seru komentatori kaže dugo ovakav gol nije bio, a Drinčić i Jojić ih popišavali svaki derbi

https://www.youtube.com/watch?v=WeqfN4LGWxI

Ne može biti lepši od ovog

https://www.youtube.com/watch?t=2&v=2YAkGmD1d-8
Gol Katajia, bakljada Delija i Grobara

Jel se ovo Ibanjez dere: bravo mamu ti jebem u pičku :D

Moram pohvaliti Slobodu za danasnju predstavu.Kakva dominacija.36 suteva,od cega cak 17 u okvir gola,mogli su dati najmanje 10 golova,ma i vise.Dugo nisam gledao ekipu iz nase lige koja ima toliko majstora u svojoj ekipi.Bice da sam euforican nakon ove predstave,ali zaista Sloboda igra najljepsi fudbal.Zeba i Ordagić su najbolji igraci u ovoj ligi  bez dileme.Ljudi imaju kontrolu lopte na malom prostoru ala Hazard.Da imaju boljeg napadaca od Ahmetovica(koji je eto uz Benku prvi strelac) imali bi sve pobjede,i to oddgovorno tvrdim.
Steta sto glavonje iz NSBiH ne podrze ovu Slobdu i projekat koji gura Azmir Husič.Covjeka koji ima para i volje da napravi respektabilnu ekipu u Evropi za par godina.Ali eto,to su nasa posla.Gdje ce neki drugi klub pored Sarajeva i Zelje a da nije iz rep.Srpske ili Hrvatske nesto napraviti,a kamoli osvojiti ligu.cccc

Neko bi reko proradila ekipa kad su potjerali Uscuplica. :D

Zna nekada opaliti kad pomocnik preuzme klub.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.