Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Reprezentacije, lige i klubovi u regiji

Istaknuti odgovori

• Odgovori 5 hilj.
  • Pregledi 235,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• "Ja kažem da sam bolji trener od Capella. Onda me pitaju: 'Kako to?'. Pa, da su Capello ili Mourinho rođeni u Travniku, došli bi do Turbeta (mjesto pored Travnika, op.a). Neka oni odu iz Travnika do v

• Ne mogu ovih provokacija, napustam forum

• Ljudi moram sa vama da podijelim ovo. Naime, upravo sam se vratio sa utakmice Buducnost Jedinstvo(Bijelo Polje), otisao sam da gledam klub iz mog rodnog grada iako zivim u Podgorici od svoje drug

Objavljene slike

Promjena izbornika neče ništa donit jer će umjesto njega opet doć neki kvazi trener.

Imamo solidnu ekipu, nikad više naših igrača ne igra u top klubovima, ali ako želimo išta postić potreban nam je kvalitetan trener koji zna posal. Imat jaku ekipu puno zvjezda je dovosjekli mač, jer recimo Modriću plaću daje Real ne Hrvatska tako da normalno da nije motiviran ali zato je potreban pravi trener koji će motivirat igrače, potirat one kojima se ne igra i posložit momčad, jer ne igraju pojedinci već momčad.

Naravno, od dolaska kvalitetnog trenera nema ništa, jer znamo da takav trener ne bi dopustia da mu Mamić slaže ekipu, tako da umjesto Kovača nečemo vidjet stručnjaka već Čačića, Jurčića i sl. kvazi trenere koji će radit po naređenju s vrha...

Pa Dinamo je jedino što valja u NHL-u isto kao što je to Partizan u JSL.

Jedna mala ispravka Kune. NHL je angoamericka liga hokeja na ledu, a HNL je zapravo ono ns sto si mislio.

Dok Maksimovic i Sergej Milinkovic Savic dominiraju gde i kako stignu, mi u A reprezentaciji gledamo velemajstore Petrovica i Fejsu.

Ove iz FSSa jednostavno treba obesiti.

jebga, i meni je krivo bilo što me nisu zvali u reprezentaciju. al ne žalimo se ni sergej ni ja, idemo postepeno kroz selekcije. evo npr. zola marković je preskočio pola mlađih selekcija i gurnuli ga direkt u a tim gdje je naravno ključni igrač u upropaštavanju svih napada.

hehe

U subotu se igra 149. ligaški večiti derbi. Crvena Zvezda - Partizan.

Zvezda prva na tabeli, Partizan treći. Na Marakani se igra.

Poslednja 2 puta na Marakani je bilo jebeno...

veciti-derbi-fudbal_1383552397_670x0.jpg

nnegovanovic-148derbi-001.jpg
hqdefault.jpg

Valjda će sada proći sa samo manjim incidentima...

Milomir Odović dobio otkaz, relo na aparatima

Sa njim ce vjerovatno i Dzenan Uscuplic dobiti otkaz, bez obzira iako zareda pobjede, teska je situacija u sarajevu, otisli su neki jako bitni igraci, ja se nadam da ce Sarajevo izgurati bar medju prvih 5 do zimske pauze, i onda po prava pojacanja.

A sad Sarajvo, igraj i pobjedi, s tobom su Horde Zla sa sjevera

I Dzeno definitivno odlazi nakon ove utakmice, samo se nadam da nece samo on biti taj koji ce ici, strucni stab, sportski direktor tj jebeni Ibrakovic koji nije trebao ni dolaziti, treba i on otici

Amin ya Rabbi, molim te Allahu da ode i Ibraković

Odovic je odlicno radio sa Zeljom, nemaju oni ekipu za prvaka, a ono sto su imali kvalitetno su rasprodali.

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

Sloboda ce da bude najvece iznenadjenje nase lige.Zrinjski ce pasti kad tad.

radnik od borbe za opstanak došo do 5og mjesta, imaju trenera koji ih je preuzeo u februaru prošle godine kad su bili 15ti i samo jednu lošu utakmicu odigrali od tad, protiv zvijezde gradačac prošle sezone. sad im je cilj da opstanu, a ako opsstanu to će bit najveće iznenađenje osim ako, naravno, neko neočekivan osvoji ligu poput slobode 

Odovic je odlicno radio sa Zeljom, nemaju oni ekipu za prvaka, a ono sto su imali kvalitetno su rasprodali.

Ne znam šta su to oni kvalitetno rasprodali, od evrope jedino je zelju napustio bajic, koji je bio najzvucnije ime zelje, ako je on to kvalitetno sto cini veci dio ekipe e onda ne znam

bilo kako bilo, ja sam govorio da ce zeljo lose igrati protiv evrope, sto kaze Cae, boli povratak u realnost.

Na Bajica sam i mislio koji je bio daleko najbolji i najvazniji igrac. Njihovi navijaci ocekuju od te ekipe borbu za prvaka gdje je realnost potpuno drugacija, ne moze se s Zeljeznicar s djecom boriti protiv igracki dosta jacih timova, a prije svega iskusnijih.
Zivi bili pa vidjeli kad dovedu novog trenera koliko ce potrajati (osim ako ne bude strucnjak bolji od Odovica). Moje misljenje da je radio fin posao tamo.

Sto se mene tice i Uscuplic moze ici, vec nekoliko zadnjih utakmica nista od igre. Danasnji sastav budala ne bi izvela. Poraz protiv meni najmanje dragog protivnika Slavije. Da smo pobijedili popravili bi mi dan.

Kakav je ovo grb Slobode na slici? Nekakva petokraka ko u Veleza.

Jest skoro pa isti.E to mi se nije svidjelo sto je uradio Azmir.Doduse i to je se izglasalo gdje je vecina uvazila ovaj novi grb.Mislim,nije ruzan,lijep je,ali onaj stari je bio simbol Slobode.Bezze al et...

Samo neke od mera bezbednosti za sutrašnji derbi:

Sa 55 000, kapacitet je smanjen na 45 000.

2800 policajaca.

Ekipa SAJ će helikopterima obezbeđivati derbi.

Čak 2 tampon zone na istoku.

Zabrana ulaska Rusima, Grcima i Bugarima sa navijačkim obilježijima.

Zabrana ulaska drogiranim navijačima.

Zabrana ulaska pijanim navijačima.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.