Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Reprezentacije, lige i klubovi u regiji

Istaknuti odgovori

Bome nagledaces se haha

a šta i da Partizan ne osvoji titulu? naosvajali smo se mi, 13 godina ZA REDOM !  21 titula šampiona države, 6 osvojenih titula regionalne lige, ŠAMPION EVROPE i još kupova nzm kolko
neće biti smak svijeta ako se ne osvoji titula..imamo mnogo finansijskih problema..

a šta ima ova Crvena Zvezda Telekom u svojoj "velikoj" istoriji..  2 kupa Srbije 2013 i 2014 godine, otkad je Vučić došao tad su osvojili nešto.. mali klub, nastao preko noći, iznajmljeni navijači..

da ste ovoliko navijali za pravu Crvenu Zvezdu možda se ne bi ugasio klub.. tj odmrznuće se 2016. godine, pa ćemo vidjeti za koga ćete onda navijati od ta 2 kluba

• Odgovori 5 hilj.
  • Pregledi 235,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• "Ja kažem da sam bolji trener od Capella. Onda me pitaju: 'Kako to?'. Pa, da su Capello ili Mourinho rođeni u Travniku, došli bi do Turbeta (mjesto pored Travnika, op.a). Neka oni odu iz Travnika do v

• Ne mogu ovih provokacija, napustam forum

• Ljudi moram sa vama da podijelim ovo. Naime, upravo sam se vratio sa utakmice Buducnost Jedinstvo(Bijelo Polje), otisao sam da gledam klub iz mog rodnog grada iako zivim u Podgorici od svoje drug

Objavljene slike

[quote name="Kalouda" post="194579" timestamp="1418032973"] a šta i da Partizan ne osvoji titulu? naosvajali smo se mi, 13 godina ZA REDOM ! 21 titula šampiona države, 6 osvojenih titula regionalne lige, ŠAMPION EVROPE i još kupova nzm kolko neće biti smak svijeta ako se ne osvoji titula..imamo mnogo finansijskih problema.. a šta ima ova Crvena Zvezda Telekom u svojoj "velikoj" istoriji.. 2 kupa Srbije 2013 i 2014 godine, otkad je Vučić došao tad su osvojili nešto.. mali klub, nastao preko noći, iznajmljeni navijači.. da ste ovoliko navijali za pravu Crvenu Zvezdu možda se ne bi ugasio klub.. tj odmrznuće se 2016. godine, pa ćemo vidjeti za koga ćete onda navijati od ta 2 kluba[/quote]jesi paljevina jebo te krv :D Nemoj mi fore komsija, samo jos napisi NNHS (Nikad neces hodat sam)

Bome nagledaces se haha

Ko se zadnji smije najsladje se smije. I prosle i pretprosle sezone drzava je ulagala u vas, a vi ste na kraju godine bili propali projekat.

To sto ste usli u top 16 iz jedne debilne grupe, dje se ne zna ko se vise raspada i to sto ste prvi u nikad goroj Aba ligi ne znaci da ce te se okitit trofejima na kraju godine ( izuzev kupa, ako vas i tu ne bude karao Petar Aranitovic :D ) :D

Nemoj mi dalje odgovorat na ovoj temi :D prebaci se u temu o kosarci :D 

[quote name="ivanovic2" post="194593" timestamp="1418035018"] Ko se zadnji smije najsladje se smije. I prosle i pretprosle sezone drzava je ulagala u vas, a vi ste na kraju godine bili propali projekat. To sto ste usli u top 16 iz jedne debilne grupe, dje se ne zna ko se vise raspada i to sto ste prvi u nikad goroj Aba ligi ne znaci da ce te se okitit trofejima na kraju godine ( izuzev kupa, ako vas i tu ne bude karao Petar Aranitovic :D ) :D[/quote] Slazem se sa prvom recenicom u potpunosti. Necu nigdje ni pisati vise, nije problem brate :p

Meša Baždarević novi selektor/izbornik BiH repke. Komentar Ćire:

"Baždarević će napraviti uspjeh, ali u mjesecu limburgu kada se majmuni budu šišali."

:D

Kolko mu je krivo što njegov Štimac nije izabran, jadan je, a ne smiješan i zanimljiv.

Čestitke Meši, nadam se da će nas vratit na pravi put, s kojeg nas je skrenuo bivši selektor.

Ja sam bio za Barbareza ali nadam se da ce Bazdarevic imati dobar uspjeh.

Ne može Barbarez realno, jeste on učino puno toga za repku kao igrač, ali treba neko sa mnogo iskustva da posloži ovo rasulo u repki, kako Srbije tako i Bosne, da stavi stvari na svoje mjesto i da nas izvuče iz govana i odvede na EP jer realno plasman na EP nikada nije bio lakši, i najjače mi je da mi na EP igraju repke tipa Izrael, Kipar, Armenija pičke materine...

• 2 sedmice kasnije...
  • 4 sedmice kasnije...

killer je jebao majku milosnu svim stoperima bundes lige, a i u nama dragom premieshipu je ostavio traga..

živi predator, i velika, zbilja velika, ogromna šteta je što ga je bolest zaustavila na nogometnom putu..

mogao je i imao je još dosta toga za pružiti..

tipični killer, el matador, mrcina ivan klasnić

https://www.youtube.com/watch?v=Z9v7mc-qeqM

• 2 sedmice kasnije...

https://www.youtube.com/watch?v=eiYy7PEPY8I

Naišao sam na prejak video

na 2:02min LEGENDA SAŠA ILIĆ

a na 16:33min kreće pesma JA VOLIM PARTIZAN JA VOLIM CHELSEA JA JEBEM MATER CRVENOJ ZVEZDI 

Prijateljsku, pripremnu su odigrali FK Partizan - FK Sarajevo

1:0 za sarajevo

Vidi se uticaj nove uprave, polako nas gase. 

Od svih gubimo

Jbs pripremne mixaju se timovi.. Dupla kruna ne gine sine

Dupla kruna mozda za 10 godina, samo prati i videces, sta ce ovi paraziti u upravi da nam urade.

Pa koliko god Partizan imao određene probleme, Zvezda ima još veće, jedini izlaz Zvezdi bi bio da se izabaci u 4. ligu, raspusti uprava, privatizuje klub i ajmo ispočetka. Partizan će uzeti ove godine planirano, a ovi mamlazi će završiti drugi u najboljem mogućem slučaju.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.