1. maj 2021.5 god. comment_313661 Nisam gledao Real ali evo završili su posao 2:0, Kroos i Modrić su odmarali, Marcelo i Hazard su počeli od prve ali nisu završili tekmu. Također Varane je izašao na poluvremenu, ne znam da li zbog povrede ili je nešto drugo u pitanju. Ramosa nije bilo Prijavi
1. maj 2021.5 god. comment_313664 Prvi pogodak opet dali iz prekida, do tada nista apsolutno nisu uradili. Drugi gol slucajnost, ako naletite pogledajte. Rezultat kad se pogledao reklo bi se rutinska pobjeda ali nije to bas tako, manje rutinski nego mi protiv Fulhama. Zidane je uspio odmoriti vazne igrace, kao sto je u Tuchel. Idalje 3 tima u Spaniji u borbu za naslov, nije ni Sevilla daleko. Prijavi
8. maj 2021.5 god. comment_314304 Po diablovim komentarima Atletico i Barca odigrali najdosadniju utakmicu svih vremena, na kraju bez golova. Rezultat koji vise odgovara Atleticu ali opet ako Real uzme tri boda dolaze na prvo mjesto zbog boljeg medjusobnog omjera. Medjutim protivnik je Sevilla, pored toga Real ima jos Granadu, Bilbao i Villareal dakle sve nezgodne ekipe. Moraju negdje prosuti bodove... Prijavi
9. maj 2021.5 god. comment_314396 Madrizani sve u svojim nogama vezano za titulu sumnjam da ce propustiti priliku ali ne treba zaboraviti motivisanu Sevilju. Jos veceras ce biti otprilike poznato kako stvari stoje. Zao mi je Atletika trebali su pobjediti jucer u derbiju i pogaziti do titule. Prijavi
11. maj 2021.5 god. comment_314490 Trebaju napraviti presedan i odlučiti da titulu ove sezone ne dobije niko. Prijavi
12. maj 2021.5 god. comment_314507 Kiksaće i Atletico, kao da gledam, pa će šugavi Real opet do titule ne znaju ni oni kako. Prijavi
12. maj 2021.5 god. comment_314593 Atletiko Madrid nakon Bilbao krenuo opet pobjeđivati bio bi red da osvoje ove godine, bice mi drago. Prijavi
13. maj 2021.5 god. comment_314681 Bilo ko samo ne Simeone... Ne možeš nikako, nikada da navijaš za barselonu ni u jednom paralelnom univerzumu se to ne može desiti Prijavi
13. maj 2021.5 god. comment_314692 Ne možeš nikako, nikada da navijaš za barselonu ni u jednom paralelnom univerzumu se to ne može desiti Isto vrijedi i za Real Prijavi
16. maj 2021.5 god. comment_314997 Atletico nekim čudom preokrenuo u zadnjih 10 minuta danas. Real standardno nikakav i 1:0 dok je barsa ispušila od Celte 1:2 Ajmo Atletico do titule mada je sramota da onako loše igraju pored onako taletnovanog tima... Barsa odjebala Suareza jer je prestar(33 godine) on ode u Atletico, najbolji strelac, uzima titulu dok barsa završava treća i dovodi Aguera(33 godine) Prijavi
17. maj 2021.5 god. comment_315018 Cudi me kako Aguero ranije nije otišao u Real ili Barselonu. Što se titule tiče, uvijek mi je drago kad neko pored ovo dvoje uzme titulu, iako su rijetke prilike. Ali ima još jedno kolo tako da još ništa nije gotovo. Prijavi
18. maj 2021.5 god. comment_315047 Pa budući da je igrao za Atletico i bio jako dobar ne čudi me taj potez. Bilo mu je dobro u City-u nije bilo potrebe da ide bilo gdje, osvajale se titule i individualne nagrade. Prijavi
22. maj 2021.5 god. comment_315372 Danas dan odluke u Španiji, ajmo Atletico nemojte se sad usrati Prijavi
23. maj 2021.5 god. comment_315380 Čestitke Atleticu na tituli. Drago mi je zbog promjena na vrhu u najjačim ligama. Inter u Italiji nakon 9 godina Juventusa, Atletico drugi put u Španiji u 20 godina dominacije Barce i Reala. Još samo da Lille izdrži. U Engleskoj nije neka promjena, ali je promjena. Prijavi
24. maj 2021.5 god. comment_315470 Jebem li im majku Špansku cigansku svima ako ovo nisu namjestili, ove preokrete i prelaze i oni i Real :D Ali neka je Atletico uzeo, drago mi je Prijavi
1. juni 2021.5 god. comment_316257 Ancelotti is reportedly the favorite to take over at Real Madrid! Transfermarket Evo i Romano spominje https://twitter.com/fabrizioromano/status/1399678754012766208?s=21 Sta ja znam, drag mi ne Anceloti ali mislim da je i on jedan od onih cije je vrijeme proslo. Prijavi
1. juni 2021.5 god. comment_316258 Proslo mu je vrijeme a i nekako mi je supacki prema Evertonu, al' eto nek mu je sretno. Prijavi
1. juni 2021.5 god. comment_316260 E moj Carlo zar si na to spao da ides tamo da te opet nabiju. Prijavi
1. juni 2021.5 god. comment_316267 Odlicno za Everton. Imaju sad priliku da izaberu manje istrosenog menadzera koji ce moci stvoriti bolji tim i igrati moderniji fudbal. Iako ce oni vjerovatno i tu priliku upropastiti, kao zadnjih godina. Ancelotti se tacno uklapa u ovaj sadasnji Real. Istrosena ekipa, istrosen trener, ali spanski klubovi su svakako u slobodnom padu pa ce se vjerovatno u Primeri opet boriti za prvaka. Prijavi
1. juni 2021.5 god. comment_316270 Spanski velikani Barselona i Real su u velikim dugovima i nema nikakvih sansi kada su veliki transferi u pitanju. Pogotovo je to slucaj sa Barselonom, dovode samo free igrace, Wijnaldun, Garcia i Aguero. Zele prodati Coutinha, Dembelea, Pjanica, bas moraju prodavati. Mi trebamo iskoristiti ovaj period, bukvalno samo Chelsea, United, City i Psg trenutno imaju lovu i mogu si priustitu velike transfere. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.