30. januar 2017.9 god. comment_266742 Kako je to dobro doÅ¡lo katalonskom smeću da mogu da se vade da su zakinuti i da ce zbog toga izguiti titulu a ne mogu prismrditi prvom mjestu od poÄetka sezone kako treba i juÄe nisu ni boda zasluzili. Dva dana se o tome piÅ¡e jebote matere im se najebem smrdljive dabogda se ugasili ko Parma i Rangers Prijavi
30. januar 2017.9 god. comment_266747 Kako navodi Å¡panski list El Confidencal, u Realu su odluÄili modifikovati svoj grb i to u komercijalne svrhe. Na zvaniÄnom i planetarno popularnom grbu Real Madrida nalazi se kruna sa krstom na vrhu, a on će na modifikovanom biti uklonjen i to sa dobrim povodom. Dresovi i klupska obilježja sa ovakvim grbom prodavat će se u zemljama Azije, posebno UAE, Saudijskoj Arabiji, Kataru, Kuvajtu, Bahreinu i Omanu, a pretpostavka je da će njihova prodaja sigurno porasti zbog toga. Å ta rade ovi arapi :D Grb se neće modificarati, nego će se samo iz krune Å¡panjolskog kralja koja se nalazi na grbu Reala biti uklonjen križ za vehabijske države. I to je već na snazi ima nekoliko godina. Za ostatak normalnog svijeta kojem takve stvari ne smetaju grb ostaje isti. Pravi grb Real Madrida s lijeve i verzija grba za vehabije s desne strane: Prijavi
8. februar 2017.9 god. comment_268054 Kad Kuna i Cae-a vidim sa turskim dresom na sebi, tad i ja sebi kupujem dres sa krstom :D Prijavi
14. februar 2017.9 god. comment_268350 Neko da objasni mozda otkud ovo odstupanje od pravila i kako to Barcelona moze da kupuje posle isteka prelaznog roka? Prijavi
14. februar 2017.9 god. comment_268351 Neko da objasni mozda otkud ovo odstupanje od pravila i kako to Barcelona moze da kupuje posle isteka prelaznog roka? Free agent, slobodne igraÄe možeÅ¡ dovest kad hoÅ¡. Prijavi
14. februar 2017.9 god. comment_268356 Free agent, slobodne igraÄe možeÅ¡ dovest kad hoÅ¡. http://www.foxsports.com/soccer/story/barcelona-aleix-vidal-injury-signing-transfer-021217 Stvar je u tome sto Barcelona moze da kupi igraca koji igra u Primeri, do kraja februara. Prijavi
14. februar 2017.9 god. comment_268357 Pa dobro, vidiÅ¡ iz teksta da je to viÅ¡e u nivou teorije, jer niko nije lud da im proda u ovom periodu, osim možda nekih manjih klubova, a igraÄa tog kalibra mogu povuć i iz B tima. Uostalom, taj igraÄ kojeg bi kupili mogao bi igrati samo u La ligi, Å¡ta im to vrijedi. Prijavi
21. maj 2017.9 god. comment_271087 nevjerovatno šta se sviralo Barci danashttps://my.mixtape.moe/fdvwuk.mp4 https://my.mixtape.moe/ehqfmr.mp4 Prijavi
28. juli 2017.9 god. comment_273413 Zanimljivo, napravili su samo 3 vremenska termina za odigravanje utakmica, i samo jedna utakmica moze biti u toku. Prijavi
28. juli 2017.9 god. comment_273414 E to se zove pravi potez. Ono u Engleskoj od 16:00 kad se igra 6 utakmica, a prenose damo jednu, je apsolutna glupost. Prijavi
29. juli 2017.9 god. comment_273420 Da, to ce im kao pomoci da neko gleda leganes vs alavesnaravno, tu se igra tek pravi spanski fudbal Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk Prijavi
28. august 2017.9 god. comment_274476 Kakva je igraÄina mali Assensio. Zlo, taj ce uzeti zlatnu loptu lagano kroz koju godinu. Prijavi
28. august 2017.9 god. comment_274482 Real Madrid doveo mladog igraca, poslao ga na pozajmicu, vratio se i ima sasvim korektnu minutazu za tako mladog igraca u velikom klubu... Ne mogu da verujem da je to IPAK moguce. Prijavi
22. decembar 2017.8 god. comment_277325 Paco Jemez preuzeo Las Palamas. Obzirom da se zna da kakav stil fudbala gaji bivši trener Rayo Vallenacana, od sad pratim Las Palmas. A sta tek reci i za trenera Betisa, Quique Setien-a? (Pazite statistiku protiv Atletika neki dan https://www.rezultati.com/utakmica/b7dUewu9/#statistika-utakmice;0) Covjek koji ove sezone sa Betisom igra najatraktivniji fudbal. Covjek koji zanemaruje taktiku, sanja samo napad i vjeruje da je napad jedino sto postoji. Daleko od toga da su ova dvojica neki vrhunski strucnjaci, ali da su najludji, to sigurno jesu. Uglavnom, jebes i El Clasico, Betis - Las Palmas ce biti utakmice koje ce biti uzivanje gledati. Prijavi
27. februar 2018.8 god. comment_280223 Ono sto sam govorio za Real prije par sezona polako dolazi na svoje, dakle odlaskom Ronalda padaju kurcu. Evo dakle ove sezone malo sporiji pocetak Ronalda odma ne mogu prismrditi vrhu tabele. Ronaldo ulazi u formu ali zadnjih par kola jednu tekmu igra jednu ne i svaku koju nije igrao kiksali su protiv jadnih timova Prijavi
13. januar 2020.6 god. comment_291938 Haman je Quique Setien novi trener Barselone. Oni duze na ovom forumu znaju da sam hvalio ovog covjeka jos dok je vodio Las Palmas a posebno Betis. Forsira stil igre tacno onakav kakav Barseloni treba, presing, kratke pasove i mnogo ofanzivan fudbal. Iako ne volim Barselonu zeljno iscekujem da vidim sta ce od njih napraviti meni jedan od drazih trenera. Naravno ako je ova vijest tacna da ih preuzima mada potvrdili su i Fabrizio Romano i Balague. Prijavi
13. januar 2020.6 god. comment_291940 Posle Gvardiole niko u Barsi nije uspeo da postavi autoritet, zbog cega su treneri i stradali tamo. Betis je igrao strasan fudbal pod njegovim vodjstvom, evo Hamco ga je hvalio najvise :D Zanimljivo ce biti kako ce se snaci u Barsi, mada mislim da je on neko prelazno resenje. Prijavi
13. januar 2020.6 god. comment_291944 Vidjet cemo, spominje se Xavi ali ukoliko Setien potpise, siguran sam da ce ostat dugo jer su Barsini navijaci prije svega zeljni dobrog i atraktivnog fudbala a to ce im on sigurno ponuditi. Ceka se jos zvanicna potvrda, ko zna, mozda i ne bude Setien. De pogledajte ovaj video sta je bas Setien uradio Barseloni na Camp Nou, razvalili ih, pazite ovaj presing: https://youtu.be/9wkkaMe7k_0 Prijavi
13. januar 2020.6 god. comment_291947 Vidjet cemo, spominje se Xavi ali ukoliko Setien potpise, siguran sam da ce ostat dugo jer su Barsini navijaci prije svega zeljni dobrog i atraktivnog fudbala a to ce im on sigurno ponuditi. Ceka se jos zvanicna potvrda, ko zna, mozda i ne bude Setien. De pogledajte ovaj video sta je bas Setien uradio Barseloni na Camp Nou, razvalili ih, pazite ovaj presing: https://youtu.be/9wkkaMe7k_0 Smatram da je prelazno resenje jer ima covek 61 godinu, nekako mi ne ide uz Barselonu na duze samo zbog godina. Prijavi
13. januar 2020.6 god. comment_291950 Ne vidim zasto ne bi mogao, bez obzira sto ima 61. godinu sudeci prema tom gore videu, covjek dobro analizira protivnika. Neka im bude 5 sezona u vrh glave, dosta. Samo Barca dovede ekspresno novog trenera, mi jos strepili hoce li nam doci Lampard. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.