Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Primera (ESP)

Istaknuti odgovori

Kako je to dobro došlo katalonskom smeću da mogu da se vade da su zakinuti i da ce zbog toga izguiti titulu a ne mogu prismrditi prvom mjestu od početka sezone kako treba i juče nisu ni boda zasluzili.

Dva dana se o tome piše jebote matere im se najebem smrdljive dabogda se ugasili ko Parma i Rangers

16387031_10154681993808598_4679894160147

• Odgovori 2,3 hilj.
  • Pregledi 136,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• ja primeru pratio preko top gol emisije sto je kod nas bila u bosni na bht1 televiziji. dodjem iz skole i gledam pregled golova u svim ligama

• O snazi ove lige govori to sto ce je Barselona osvojiti sa Alonsom na stooeru

• Ne sikiram se dok imamo Hariba u napadu, sve što Benz može da uradi Haribo može duplo bolje.

Kako navodi španski list El Confidencal, u Realu su odlučili modifikovati svoj grb i to u komercijalne svrhe.

Na zvaničnom i planetarno popularnom grbu Real Madrida nalazi se kruna sa krstom na vrhu, a on će na modifikovanom biti uklonjen i to sa dobrim povodom.

Dresovi i klupska obilježja sa ovakvim grbom prodavat će se u zemljama Azije, posebno UAE, Saudijskoj Arabiji, Kataru, Kuvajtu, Bahreinu i Omanu, a pretpostavka je da će njihova prodaja sigurno porasti zbog toga.

Å ta rade ovi arapi :D

Grb se neće modificarati, nego će se samo iz krune španjolskog kralja koja se nalazi na grbu Reala biti uklonjen križ za vehabijske države. I to je već na snazi ima nekoliko godina. Za ostatak normalnog svijeta kojem takve stvari ne smetaju grb ostaje isti.

Pravi grb Real Madrida s lijeve i verzija grba za vehabije s desne strane:

Real-Madrid-drop-cross-from-logo.jpg

• 2 sedmice kasnije...
Pa dobro, vidiš iz teksta da je to više u nivou teorije, jer niko nije lud da im proda u ovom periodu, osim možda nekih manjih klubova, a igrača tog kalibra mogu povuć i iz B tima. Uostalom, taj igrač kojeg bi kupili mogao bi igrati samo u La ligi, šta im to vrijedi.
  • 2 mjeseca kasnije...
  • 3 sedmice kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...
  • 1 mjesec kasnije...

Zanimljivo, napravili su samo 3 vremenska termina za odigravanje utakmica, i samo jedna utakmica moze biti u toku.

laliga.png

Da, to ce im kao pomoci da neko gleda leganes vs alaves

naravno, tu se igra tek pravi spanski fudbal

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

• 5 sedmica kasnije...

Real Madrid doveo mladog igraca, poslao ga na pozajmicu, vratio se i ima sasvim korektnu minutazu za tako mladog igraca u velikom klubu... Ne mogu da verujem da je to IPAK moguce.

• 3 mjeseca kasnije...

Paco Jemez preuzeo Las Palamas. Obzirom da se zna da kakav stil fudbala gaji bivši trener Rayo Vallenacana, od sad pratim Las Palmas.

A sta tek reci i za trenera Betisa, Quique Setien-a? (Pazite statistiku protiv Atletika neki dan https://www.rezultati.com/utakmica/b7dUewu9/#statistika-utakmice;0)

Covjek koji ove sezone sa Betisom igra najatraktivniji fudbal. Covjek koji zanemaruje taktiku, sanja samo napad i vjeruje da je napad jedino sto postoji.

Daleko od toga da su ova dvojica neki vrhunski strucnjaci, ali da su najludji, to sigurno jesu.

Uglavnom, jebes i El Clasico, Betis - Las Palmas ce biti utakmice koje ce biti uzivanje gledati.

• 2 mjeseca kasnije...

Ono sto sam govorio za Real prije par sezona polako dolazi na svoje, dakle odlaskom Ronalda padaju kurcu. Evo dakle ove sezone malo sporiji pocetak Ronalda odma ne mogu prismrditi vrhu tabele. Ronaldo ulazi u formu ali zadnjih par kola jednu tekmu igra jednu ne i svaku koju nije igrao kiksali su protiv jadnih timova

• 1 godina kasnije...
Haman je Quique Setien novi trener Barselone. Oni duze na ovom forumu znaju da sam hvalio ovog covjeka jos dok je vodio Las Palmas a posebno Betis. Forsira stil igre tacno onakav kakav Barseloni treba, presing, kratke pasove i mnogo ofanzivan fudbal. Iako ne volim Barselonu zeljno iscekujem da vidim sta ce od njih napraviti meni jedan od drazih trenera. Naravno ako je ova vijest tacna da ih preuzima mada potvrdili su i Fabrizio Romano i Balague.
Posle Gvardiole niko u Barsi nije uspeo da postavi autoritet, zbog cega su treneri i stradali tamo.
Betis je igrao strasan fudbal pod njegovim vodjstvom, evo Hamco ga je hvalio najvise :D
Zanimljivo ce biti kako ce se snaci u Barsi, mada mislim da je on neko prelazno resenje.
Vidjet cemo, spominje se Xavi ali ukoliko Setien potpise, siguran sam da ce ostat dugo jer su Barsini navijaci prije svega zeljni dobrog i atraktivnog fudbala a to ce im on sigurno ponuditi. Ceka se jos zvanicna potvrda, ko zna, mozda i ne bude Setien.

De pogledajte ovaj video sta je bas Setien uradio Barseloni na Camp Nou, razvalili ih, pazite ovaj presing:

https://youtu.be/9wkkaMe7k_0

Vidjet cemo, spominje se Xavi ali ukoliko Setien potpise, siguran sam da ce ostat dugo jer su Barsini navijaci prije svega zeljni dobrog i atraktivnog fudbala a to ce im on sigurno ponuditi. Ceka se jos zvanicna potvrda, ko zna, mozda i ne bude Setien.

De pogledajte ovaj video sta je bas Setien uradio Barseloni na Camp Nou, razvalili ih, pazite ovaj presing:

https://youtu.be/9wkkaMe7k_0

Smatram da je prelazno resenje jer ima covek 61 godinu, nekako mi ne ide uz Barselonu na duze samo zbog godina.

Ne vidim zasto ne bi mogao, bez obzira sto ima 61. godinu sudeci prema tom gore videu, covjek dobro analizira protivnika. Neka im bude 5 sezona u vrh glave, dosta.

Samo Barca dovede ekspresno novog trenera, mi jos strepili hoce li nam doci Lampard.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.