Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Primera (ESP)

Istaknuti odgovori

Evo svi svršavaju na Courtoisa i rekord sa clean sheetovima i naravno usput prozivaju Kepu. Pa imao je Courtois svojih bisera isto i to u velikim trenucima, a da ne govorimo na koji način je napustio klub.

Barcelonu i ono primanje kroz noge mu nikad neću zaboraviti.

• Odgovori 2,3 hilj.
  • Pregledi 136,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• ja primeru pratio preko top gol emisije sto je kod nas bila u bosni na bht1 televiziji. dodjem iz skole i gledam pregled golova u svim ligama

• O snazi ove lige govori to sto ce je Barselona osvojiti sa Alonsom na stooeru

• Ne sikiram se dok imamo Hariba u napadu, sve što Benz može da uradi Haribo može duplo bolje.

Očajna sezona Edena al trofej je tu, čestitke. I još nama pomaže sa dodatnih 15 mil od transfera <3
Vecinom su i pobjedjivali 1 0. Efikasnije njihove komsije Galconerosi.
Nikad gori Real osvojio titulu, to dovoljno govori u kakvom je kurcu Barca i ostali timovi.

Barsa se toliko raspada da je to strašno i to je odlično.

Nikakve igre ničega, samo dzaba trenere šaltaju...

I oni i real imaju isti problem tj. smjena generacija, dok god ovi stari ne napuste klub džaba svi treneri, nema od njih ništa

Nemam ništa protiv da oboje padnu u prosjek

Takva je situacija bila i u onim prvim Galakticosima... Valjda im je došao novi trener(kad su počeli da ih mijenjaju, ko čarape) rekao čovjek, momci trening u 8 itd.

I onda mu došla braća, brazilci prije svih, treneru mi smo navikli trening je u 12(navečer su izlasci i te zajebancije), trener kaže ne zanima me trening je u 8.

Trener je dobio otkaz :D

Molina, Manuel Pablo, Lique i moj omiljeni Diego Tristan...

Å teta, gotivio sam ih

Aaaa Valter Pandijani?
Najjača utakmica njihovo razbijanje Milana na Rijazoru :D
Svi smo se tada ložili na Deportivo.
I sve ste nabrojali a daleko najboljeg igraca iz te generacije ne spominjete. Juan Carlos Valeron.

reLo svaka cast burazeru na tome, to se zove vjernost i ljubav

Vecinom su i pobjedjivali 1 0. Efikasnije njihove komsije Galconerosi.
Nikad gori Real osvojio titulu, to dovoljno govori u kakvom je kurcu Barca i ostali timovi.

A Atletico sa strategom-maestrom Simeoneom i dalje dvocifren broj poena iza njih, nemaju ni ucinak od 50% pobeda. :D

• 4 sedmice kasnije...
Barcelona ima užasno lošu transfer politiku, troše uvjerljivo najviše a ništa ne dobivaju s tim. Dembele, Coutinho i Griezmann, tu trojicu su platili 300M a ništa nisu dobili s njima, 1 je vječno ozljeđen a druga dva su propali dolaskom u Barcu

Taj Kike ti je nesto ko Sari. Treneri za prosjecne klubove s nikakvim ocekivanjima.

Pa ne mozes ti natjerati umisljene zvijezde da trce ako oni nece. Bolje bi se covjek nosio sa svojim Betisom protiv Bayerna nego sa ovim umisljenim zvijezdama. Jednostavno tamo su neki igraci nedodirljivi i imaju apsolutnu moc, mnogo vecu nego trener. Piwue, Alba, Buskets, Messi, Suarez... pitanje bil Guardiolu sad slusali a kamoli Setiena.

Zato su u velikim klubovima često uspješniji treneri koji imaju manje znanja ali su vrhunski motivatori i znaju s zvjezdicama ili sami po sebi zbog imena izazivaju respekt čak i kod zvjezdica (poput Zidana u Realu), a neko posebno znanje im i ne treba (dok god nisu skroz na skroz tudumi) jer imaju sve WC igrače...

Barcelona ima užasno lošu transfer politiku, troše uvjerljivo najviše a ništa ne dobivaju s tim. Dembele, Coutinho i Griezmann, tu trojicu su platili 300M a ništa nisu dobili s njima, 1 je vječno ozljeđen a druga dva su propali dolaskom u Barcu

Meni je zao Griezmanna. Covek je poneo Playstation u Portugal misleci da ce stici do finala. https://www.sportingnews.com/ca/soccer/news/i-even-brought-my-playstation-griezmann-expects-barca-to-have-long-stay-in-lisbon-for-champions-league/1hm6gv35xt7ml1kirugzw5dh7f

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.