11. juli 2020.6 god. comment_296258 Evo svi svrÅ¡avaju na Courtoisa i rekord sa clean sheetovima i naravno usput prozivaju Kepu. Pa imao je Courtois svojih bisera isto i to u velikim trenucima, a da ne govorimo na koji naÄin je napustio klub. Barcelonu i ono primanje kroz noge mu nikad neću zaboraviti. Prijavi
16. juli 2020.6 god. comment_296998 Da li je ovo i Real uspio ligu osvojiti, cestitke Edenu dobar je bio Prijavi
16. juli 2020.6 god. comment_296999 OÄajna sezona Edena al trofej je tu, Äestitke. I joÅ¡ nama pomaže sa dodatnih 15 mil od transfera <3 Prijavi
16. juli 2020.6 god. comment_297000 30 miliona, odakle ti 15. 30 mil funti lijeze od bonusa hladno :D Prijavi
16. juli 2020.6 god. comment_297002 Ko je uopste davao golove za Real osim Benzeme? Jovic fail, Eden tanak, Bale nista, Vinicius ne zna gola zabit... Prijavi
17. juli 2020.6 god. comment_297008 Vecinom su i pobjedjivali 1 0. Efikasnije njihove komsije Galconerosi. Nikad gori Real osvojio titulu, to dovoljno govori u kakvom je kurcu Barca i ostali timovi. Prijavi
17. juli 2020.6 god. comment_297017 Barsa se toliko raspada da je to straÅ¡no i to je odliÄno. Nikakve igre niÄega, samo dzaba trenere Å¡altaju... I oni i real imaju isti problem tj. smjena generacija, dok god ovi stari ne napuste klub džaba svi treneri, nema od njih niÅ¡ta Prijavi
17. juli 2020.6 god. comment_297019 Barsa se toliko raspada da je to straÅ¡no i to je odliÄno. Nikakve igre niÄega, samo dzaba trenere Å¡altaju... I oni i real imaju isti problem tj. smjena generacija, dok god ovi stari ne napuste klub džaba svi treneri, nema od njih niÅ¡ta Nemam niÅ¡ta protiv da oboje padnu u prosjek Prijavi
17. juli 2020.6 god. comment_297025 Takva je situacija bila i u onim prvim Galakticosima... Valjda im je doÅ¡ao novi trener(kad su poÄeli da ih mijenjaju, ko Äarape) rekao Äovjek, momci trening u 8 itd. I onda mu doÅ¡la braća, brazilci prije svih, treneru mi smo navikli trening je u 12(naveÄer su izlasci i te zajebancije), trener kaže ne zanima me trening je u 8. Trener je dobio otkaz :D Prijavi
21. juli 2020.6 god. comment_297517 Molina, Manuel Pablo, Lique i moj omiljeni Diego Tristan... Å teta, gotivio sam ih Prijavi
21. juli 2020.6 god. comment_297544 Moj buraz je vatreni navijaÄ Deportiva. Redovno pratio tekme i u Segundi. Sumnjam da će imati prenos sada u Segundi B. Prijavi
21. juli 2020.6 god. comment_297545 Molina, Manuel Pablo, Lique i moj omiljeni Diego Tristan... Å teta, gotivio sam ih Aaaa Valter Pandijani? NajjaÄa utakmica njihovo razbijanje Milana na Rijazoru :D Svi smo se tada ložili na Deportivo. Prijavi
21. juli 2020.6 god. comment_297553 I sve ste nabrojali a daleko najboljeg igraca iz te generacije ne spominjete. Juan Carlos Valeron. reLo svaka cast burazeru na tome, to se zove vjernost i ljubav Prijavi
21. juli 2020.6 god. comment_297557 Oj jeste, Pandiani i Valeron, bio je i onaj portugalac Andrade, ne mogu sw sjetiti je li bio dobar ali ga se sjecam iz nekog razloga. Prijavi
21. juli 2020.6 god. comment_297558 Vecinom su i pobjedjivali 1 0. Efikasnije njihove komsije Galconerosi. Nikad gori Real osvojio titulu, to dovoljno govori u kakvom je kurcu Barca i ostali timovi. A Atletico sa strategom-maestrom Simeoneom i dalje dvocifren broj poena iza njih, nemaju ni ucinak od 50% pobeda. :D Prijavi
14. august 2020.6 god. comment_300050 Barsa dala otkaz Kikeu izgleda. Koliko ce im trebati da nauce da nije do trenera...Neka dovedu Pocha, neka mu daju odrjesene ruke i imace nesto kroz 2 do 3 sezone Prijavi
15. august 2020.6 god. comment_300057 Taj Kike ti je nesto ko Sari. Treneri za prosjecne klubove s nikakvim ocekivanjima. Prijavi
15. august 2020.6 god. comment_300064 Je li stvarno nije mogao ništa ofanzivnije izvesti od 4 odbrambena + Busquets, De Jong, Vidal, Roberto? Prijavi
15. august 2020.6 god. comment_300066 Barcelona ima užasno loÅ¡u transfer politiku, troÅ¡e uvjerljivo najviÅ¡e a niÅ¡ta ne dobivaju s tim. Dembele, Coutinho i Griezmann, tu trojicu su platili 300M a niÅ¡ta nisu dobili s njima, 1 je vjeÄno ozljeÄ‘en a druga dva su propali dolaskom u Barcu Prijavi
15. august 2020.6 god. comment_300067 Taj Kike ti je nesto ko Sari. Treneri za prosjecne klubove s nikakvim ocekivanjima. Pa ne mozes ti natjerati umisljene zvijezde da trce ako oni nece. Bolje bi se covjek nosio sa svojim Betisom protiv Bayerna nego sa ovim umisljenim zvijezdama. Jednostavno tamo su neki igraci nedodirljivi i imaju apsolutnu moc, mnogo vecu nego trener. Piwue, Alba, Buskets, Messi, Suarez... pitanje bil Guardiolu sad slusali a kamoli Setiena. Prijavi
15. august 2020.6 god. comment_300076 Zato su u velikim klubovima Äesto uspjeÅ¡niji treneri koji imaju manje znanja ali su vrhunski motivatori i znaju s zvjezdicama ili sami po sebi zbog imena izazivaju respekt Äak i kod zvjezdica (poput Zidana u Realu), a neko posebno znanje im i ne treba (dok god nisu skroz na skroz tudumi) jer imaju sve WC igraÄe... Prijavi
15. august 2020.6 god. comment_300078 Barcelona ima užasno loÅ¡u transfer politiku, troÅ¡e uvjerljivo najviÅ¡e a niÅ¡ta ne dobivaju s tim. Dembele, Coutinho i Griezmann, tu trojicu su platili 300M a niÅ¡ta nisu dobili s njima, 1 je vjeÄno ozljeÄ‘en a druga dva su propali dolaskom u Barcu Meni je zao Griezmanna. Covek je poneo Playstation u Portugal misleci da ce stici do finala. https://www.sportingnews.com/ca/soccer/news/i-even-brought-my-playstation-griezmann-expects-barca-to-have-long-stay-in-lisbon-for-champions-league/1hm6gv35xt7ml1kirugzw5dh7f Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.