Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Primera (ESP)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,3 hilj.
  • Pregledi 136,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• ja primeru pratio preko top gol emisije sto je kod nas bila u bosni na bht1 televiziji. dodjem iz skole i gledam pregled golova u svim ligama

• O snazi ove lige govori to sto ce je Barselona osvojiti sa Alonsom na stooeru

• Ne sikiram se dok imamo Hariba u napadu, sve što Benz može da uradi Haribo može duplo bolje.

• 4 sedmice kasnije...

Dugo nisam vidio veci mismatch nego Koeman i Barselona. Ok, ekipa je losa, smjena generacija je potrebna, sve to stoji... ali brate mili... Koeman je samo jos pogorsao stvari. Pogotovo svojim izjavama kao: 

"Ekipa nije dovoljno dobra"
"Ova ekipa ne moze osvojiti ligu ili ligu sampiona"
Nakon poraza od Bayerna i Benfice po 3:0, izjavi: "Ova ekipa ima buducnost"

i jos mnogo slicnih izjava. 

Kao da je zajebavao ljude svojim izjavama.

Barca je nikad gora, zahvaljujući svojoj politici doveli su se u teško finansijsku, ali i kadrovsku situaciju. Kad potrošiš 400 miliona na 3 igrača koji ne naprave ništa ne može se ništa drugo ni očekivati. Koeman situaciju nije učinio ništa boljom jer su rezultati daleko ispod očekivanja. Nisu u stanju nikog da pobijede u gostima evo već 4-5 mjeseci, u Ligi Prvaka imaju -5 omjer. Jedino dobro što je napravio je forsiranje nekih mladih igrača.

Baš me interesuje ko je spreman doći u najgoru Barcelonu u zadnjih 20 godina, u ekipu koja je u silaznoj putanji, bez nekih velikih sredstava za ulaganje, ali sa pritiskom kao da je to tim za osvajanje svih trofeja.

Barca je svakako u krizi. Medjutim daleko je to da su bas ovoliko nekvalitetni. Recimo Luis Enrike radi poprilicno dobar posao sa Spanijom ciju prvu postavu cine vecinom igraci iz Barcelone.

Uz dobru struku, prije svega dobrog trenera, ova ekipa ima potencijala. Izuzetno mlada ekipa i super talentovana.

Nisu Aguero, Pique , Buskets i Alba bas toliko oslabili. Zatim imas De Jonga u vezi koji je vrhunski igrac. Depay nije za odbaciti. Kada dodas ove mlade kao sto su Araujo, Garcia, Gavi, Pedri, Ansu Fati imas skup iskusnnih i mladih igraca. 

Garantujem da samo dobar trener sa pravim pristupom i autoritettom moze imati mnoogo bolje rezultate i igre od ovog trenutnog. 

Recimo Ten Hag iz Ajaxa bi im lego samo tako.

preuzima njih xavi sigurno. sto je greska, sto kaze hamco legao bi im ten hag, mada mislim da bi on zavrsio ko onaj setien

Setien nije mogao izgraditi autoritet kod igraca kao sto su Suarez, Messi i ostala stara klapa. Pa bogte covjekova filozofija fudbala se zasniva na trci i presingu a on dobio igrace koji hodaju po terenu. Messi protiv Bayerna kada su izgubili 8:2 pretrcao cca 6km na utakmici. Pa gdje to ima? Dakle hodao lik.

I dalje sam misljenja da je to jedan od boljih trenera ali da je dosao u pogresnom vrijeme u ekipu kao sto je Barselona.

Jedna od njegovih izjava nakon par mjeseci od otkaza u Barseloni:

“What I found in my time in Barcelona is something I had not seen in 40 years of football. The dressing room was not happy.”

On whether or not he would return to coaching anytime soon, Setien said: â€œRight now I don’t see myself coaching again. I don’t even feel like doing it. Not a bit. I’m going to coach a second year youth team, to be an assistant to a teenager. I have lost all interest in coaching, but not with the children.”

Oni su trenutno dobar tim. Kad to kažem mislim da su za top 4 u Španiji i za osminu finala Lige Prvaka, ali za nešto puno više nisu. Nisu sami vrh europskog fudbala već neko vrijeme, samo što ih je među favoritima Lige Prvaka držala činjenica da imaju Messija u timu, pa kao ekipa u kojoj igra Messi je uvijek favorit, Messi može sam da riješi, sa njim se nikad ne zna.. Sada više nemaju ni njega i idu tamo gdje zaslužuju.

Iskusnih 11: Ter Stegen - Roberto, Umtiti, Pique, Lenglet, Alba - Busquets, Pjanić, Coutinho - Depay, Aguero

(ovo je samo teoretski jer Umtiti ne postoji, a Pjanić je na posudbi)

Mladih 11: Pena - Dest, Araujo, Garcia, Balde - De Jong, Pedri, Gavi - Dembele, Fati, Demir

Postoje još i drugi De Jong, te Braithwaite kao opcije, ali oni su njihova verzija Kenedya i Babe Rahmana.

Sumnjam u tu La Masiju. Zadnji igrac kojeg su izbacili bio je Messi. Sve je to overhajpovano i medijski napucano.
Gledam onaj mali Pedri nominovan bio za zlatnu loptu, smijesno.
Pedri će izgorit prije nego stigne doć do razine za osvojit zlatnu loptu nastave li ga ovoliko forsirat. Lik je čak i OI igra...

Pa uvijek su se igrači Reala i Barse  bacali u nebesa, nebitno je li mladi igrač ili je preÅ¡ao iz nekog kluba u Real ili barsu. ÄŒak i na igricama jebenim čim preÄ‘e odmah ide upgrade na ocijenu pa kakav god da je... a more tih iskusnih igrača je uniÅ¡tilo svoje karijere tamo i dosta tih mladih na kraju nisu uradili nista

• 2 mjeseca kasnije...
  • 1 mjesec kasnije...
Kako je Barcelona razbucala Reala u El clasicu, kao u Messijevom primeu. Real totalno bezopasan, bukvalno nijednog igraca nema kojeg bi pozelio u Chelseau, govorim trenutno.
Sto se Barcelone i Xavija tice svidja mi se ovo. Bio sam skeptican u pocetku al vrlo brzo me razuvjerio. Mnogo lijep fudbal igraju, nije to ona dosadna tika taka. Slozio je dobar mix mladosti i iskustva, svaki igrac u timu se osjeca vaznim, bitnim i spreman uci da pomogne ako bude potrebno. Cak i pojacanja koja je doveo su se pokazala kao dobra. Navijaci Barcelone mogu biti zadovoljni, u pravom smjeru idu sa Xaviem na celu.

Ma Real je kroz čitavu sezonu loš, vidjelo se i protiv PSGa da nisu čemu, imali su sreće da odigraju jedno poluvrijeme kako treba i da zabiju 3 komada i to je to. I oni su pred nekom smjenom generacija, plus imaju more igrača sa astronomskim platama i imenima koji ne igraju nikako. Isco, Jović, Hazard, Balea sam i zaboravio da postoji.

Zgazila ih je barsa bez pola muke, u drugom poluvremenu sa pola gasa, Real uopšte nema presinga i trke, Kante i Kova će ih pregaziti na sredini, samo Modriću ne dati prostora dok je Kroos loš u zadnje vrijeme. Benzema ako se oporavi odmah ga polomiti i to je to

Nije dobro za nas da ih je Barcelona ovako zgazila i spustila na zemlju. Bolje bi bilo da su usli u mec misleci da su neka mocna ekipa, a Ancelotti i dalje drzao odredjene igrace vani.
No, i ovako imamo snage da ih izbacimo. Treba nam opet dobra postavka Tuchela i raspolozen bar neki ofanzivac.

Treba imati na umu da i nama polako ofanzivci ulaze u formu. Kai, Mount, Pulisic i Ziyech, svi tu i tamo u zadnje vrijeme daju neki gol ili asistenciju. Pa cak i Lukaku daje neke znakove zivota u zaddnje vrijeme. Jos ako se oporavi James uz zdravog Silvu i Kantea, mislim da smo prejaki za njih. 

Treba trojka Mount, Havertz i Pulišić da počinje, a kasnije da Lukaku ulazi. Čuvat će ga Militao i Alaba koji mu ne mogu ništa.

Ja bi ipak Ziyecha prije Pulisica.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.