15. august 2020.6 god. comment_300079 Meni je zao Griezmanna. Covek je poneo Playstation u Portugal misleci da ce stici do finala. https://www.sportingnews.com/ca/soccer/news/i-even-brought-my-playstation-griezmann-expects-barca-to-have-long-stay-in-lisbon-for-champions-league/1hm6gv35xt7ml1kirugzw5dh7f Jedino tamo i može do finala da stigne Prijavi
31. januar 2021.5 god. comment_309206 Hoće to Simeone uzeti drugu titulu? Sve je izglednije, svaka mu Äast Prijavi
31. januar 2021.5 god. comment_309209 Sad će se u potpunosti posvetiti Ligi Prvaka i dvomeÄu sa nama Prijavi
1. februar 2021.5 god. comment_309274 10 bodova prednosti i utakmica manje. Ja mislim da je to to, ne može ih niko stići, posebno što je Real u katastrofalnoj formi, Barca se kao nešto digla zadnji mjesec. Prijavi
1. februar 2021.5 god. comment_309290 Ma gotovo je to, Atletico jos jedna titula u zadnjih 10 godina. Prijavi
7. februar 2021.5 god. comment_309544 Drago mi je zbog njih, samo da ne osvajaju oni smećari iz Reala i Barse, treba da se raspadnu do kraja Prijavi
1. april 2021.5 god. comment_312083 Barselona toliko nema para da su Rajola i drugari otišli na pregovore oko Halanda. Prijavi
2. april 2021.5 god. comment_312101 Ma Mino sad ko paÅ¡Äe ide od kluba do kluba i gleda ko će mu najviÅ¡e u džep kanut. Ko mu najviÅ¡e kane ima Haalanda, otkupna klauzula za sledeće ljeto je smijeÅ¡na, viÅ¡e se isplati dogovoriti sa njim, skrakati mu pare u džep i onda sledeće ljeto dovesti Haalanda. Prijavi
4. april 2021.5 god. comment_312285 Atletico skoro sve prosuo. Ne znam hoće li biti nevjerovatnije ako Barca osvoji ili ako Real osvoji. Prijavi
5. april 2021.5 god. comment_312297 I meni izgleda da će Real ili Barsa uzeti titulu opet, u dobroj su formi. Atletico mrtav iz utakmice u utakmicu, da su makar ove slabije ekipe dobili imali bi završen posao. U pravo vrijeme smo igrali sa njima, mi smo ih na kraju dokusurili Prijavi
11. april 2021.5 god. comment_312530 bože kakav pljusak u derbiju, plus ovi igraju na nekom pomoćnom stadionu, mnogo, mnogo Äudna atmosfera, blago negledljivo Prijavi
11. april 2021.5 god. comment_312531 Prestao sam redovno pratiti El Clasico kako je Ronaldo napustio Real. Sinoc sam ispratio ali nije to to, cudna atmosfera sto chiba kaze. Prijavi
11. april 2021.5 god. comment_312532 Nisam se ni ja nešto zabavio. Bolji mi je bio onaj u prvom dijelu sezone. Ljepše vrijeme i stadion i 2 brza gola. Atletico skoro sve prosuo. Sad imaju samo bod više od Reala i 2 više od Barce. Prijavi
12. april 2021.5 god. comment_312538 Zasto igraju na tom stadionu? Inace jos ce Zidane opet ni kriv ni duzan osvojiti titulu. :D Prijavi
12. april 2021.5 god. comment_312545 Idealan tajming za El Clasico, obe ekipe u formi. Meni bas suprotno, nakon dugo vremena sam uzivao u El Clasicu. Utakmica puna tempa i prilika, vidjena samo tri gola a moglo je mnogo, mnogo vise. Cak nije bilo ni ciganskih poteza i simuliranja (za razliku od derbija u Premiershipu citaj Son i drustvo). Real mnogo bolji prvo poluvrijeme, u drugom se Barcelona dozvala i vrlo lako je moglo a mozda i trebalo da se zavrsi podjelom bodova. Ponavljam utakmica puna trke, prilika i lijepih poteza. Ja sam uzivao. Kouman ne znam sta glumi sa Pjanicem, ubacuje neke anonimuse da igraju dok mu Mire krije klupu. Nisam neki fan Mireta al siguran sam da to nije zasluzio, zelim mu da sto prije napusti Barcelonu. Atletico tone i ne staje, nakon odliÄnog starta sezone sada ne mogu uvezati 2 3 pobjede, sto druga dva velikana koriste. Real je u zadnjih 10 kola od 30 mogucih bodova osvojio 26 a Barcelona, uz poraz u El Clasicu 25. Atletico je debelo ispod 20, mislim 15 ili 16. Sve su prilike da titule opet ide u ruke Reala ili Barcelone, sto ne bi bilo nezasluzeno. Prijavi
12. april 2021.5 god. comment_312553 Sta ste vi onda gledali, ovaj el classico je odlican bio, jedan od boljih u zadnje vrijeme, pun tempa i dobrih napada, ni kisa ih nije toliko zezala. A ovaj pomocni stadion Reala mi je bas simpa, travnjak je fantastican, Prijavi
13. april 2021.5 god. comment_312575 Kad ja koji povraćam na El Classico kažem da je tekma bila jako dobra. Jedna od najboljih što sam gledao ove sedmice. Dakle El Classico, West Ham Leicester, Chelsea Palace i Fiorentina Atalanta. Sve utakmice su bile za uživanje Prijavi
14. april 2021.5 god. comment_312658 Ja sam najviše uživao u prvoj između Ville i Liverpoola. :D Prijavi
28. april 2021.5 god. comment_313440 4 kluba u 3 boda u Å paniji. Atletico 73, Real 71, Barca 71, Sevilla 70. Kako bi bilo dobro da Sevilla koju niko nije spominjao na kraju uzme titulu. Na poÄetku su dosta zaostajali za vodećim ekipama, ali ovi toliko bodova prosipaju da se Sevilla sa dobrim rezultatima uspjela vratiti. Njihova eventualna titula bi bila velika senzacija. Ali neÅ¡to sam drugo htio reći/napisati. Sevillu smo dobili 4:0 u gostima, prva dosadna, drugu ih nadigrali. Atletico smo dobili u dvije utakmice ukupno 3:0 i nadigrali u obje. Real smo nadigrali u prvoj, ostalo samo 1:1. Prijavi
28. april 2021.5 god. comment_313507 Sevilla je na poÄetku kiksala ako se sjećate kad su Å panski velikani bili posteÄ‘eni i odmarali (neÅ¡to oko covida), Sevilla je tada igrala i kiksala. I meni je od ova 4 kluba Sevilla najdraža. Prijavi
29. april 2021.5 god. comment_313555 Lajk ako ti je drago sto je faraon izgubio utrku za sampionat protiv Granade. Izgleda da spanski medije kada govore o krizi spanjolskih klubova to misle za vrlo ozbiljno pa su umjesto titule odlucili odraditi prijelaz 1/2 da prezive do zime. Osobno mi je od spanjolskih klubova drag Atletiko Madrid, sada imaju odlicnu sansu da unovce sezonu. Prijavi
29. april 2021.5 god. comment_313557 Real i Barcelona odigraju sezonu za zaborav i opet su u konkurenciji za titulu, toliko o španskoj ligi. Prijavi
1. maj 2021.5 god. comment_313609 Prije bih to ovako sroÄio. Real i Barselona igraju kao kurac, imaju oÄajnu sezonu pa opet nakon 33 kola imaju po 71 bod, toliko o Å panskoj ligi. Gledali smo i jedne i druge, oÄajan fudbal imaju ali kada pogledaÅ¡ bodovni saldo 71 bod je jako dobra cifra nakon 33 kola. Evo City ima sjajne rezultate pa nakon istog broja utakmica imaju 77 bodova... To govori o kvalitetu ostalih Å¡panskih klubova, pa Real ima 56 golova nakon 33 kola jebo te hljeb, prije je Ronaldo sam ovoliko utrpavao... Prijavi
1. maj 2021.5 god. comment_313630 Atletiko Madrid na korak do titule sampiona savladali Elche u gostima. Inace, domacin u 92. minuti imao sansu sa kreca otkinuti bod u borbi za opstanak u ligi i udaljiti Atletiko korak unazad od titule. Perez im uvodi sankcije :fuhrer: Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.