Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Primera (ESP)

Istaknuti odgovori

Jedino tamo i može do finala da stigne

• 5 mjeseci kasnije...
  • Odgovori 2,3 hilj.
  • Pregledi 136,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• ja primeru pratio preko top gol emisije sto je kod nas bila u bosni na bht1 televiziji. dodjem iz skole i gledam pregled golova u svim ligama

• O snazi ove lige govori to sto ce je Barselona osvojiti sa Alonsom na stooeru

• Ne sikiram se dok imamo Hariba u napadu, sve što Benz može da uradi Haribo može duplo bolje.

10 bodova prednosti i utakmica manje. Ja mislim da je to to, ne može ih niko stići, posebno Å¡to je Real u katastrofalnoj formi, Barca se kao neÅ¡to digla zadnji mjesec. 

• 1 mjesec kasnije...

Ma Mino sad ko pašče ide od kluba do kluba i gleda ko će mu najviše u džep kanut. Ko mu najviše kane ima Haalanda, otkupna klauzula za sledeće ljeto je smiješna, više se isplati dogovoriti sa njim, skrakati mu pare u džep i onda sledeće ljeto dovesti Haalanda.

Prestao sam redovno pratiti El Clasico kako je Ronaldo napustio Real. Sinoc sam ispratio ali nije to to, cudna atmosfera sto chiba kaze.
Idealan tajming za El Clasico, obe ekipe u formi. Meni bas suprotno, nakon dugo vremena sam uzivao u El Clasicu. Utakmica puna tempa i prilika, vidjena samo tri gola a moglo je mnogo, mnogo vise. Cak nije bilo ni ciganskih poteza i simuliranja (za razliku od derbija u Premiershipu citaj Son i drustvo). Real mnogo bolji prvo poluvrijeme, u drugom se Barcelona dozvala i vrlo lako je moglo a mozda i trebalo da se zavrsi podjelom bodova. Ponavljam utakmica puna trke, prilika i lijepih poteza. Ja sam uzivao. Kouman ne znam sta glumi sa Pjanicem, ubacuje neke anonimuse da igraju dok mu Mire krije klupu. Nisam neki fan Mireta al siguran sam da to nije zasluzio, zelim mu da sto prije napusti Barcelonu.

Atletico tone i ne staje, nakon odličnog starta sezone sada ne mogu uvezati 2 3 pobjede, sto druga dva velikana koriste. Real je u zadnjih 10 kola od 30 mogucih bodova osvojio 26 a Barcelona, uz poraz u El Clasicu 25. Atletico je debelo ispod 20, mislim 15 ili 16. Sve su prilike da titule opet ide u ruke Reala ili Barcelone, sto ne bi bilo nezasluzeno.

Sta ste vi onda gledali, ovaj el classico je odlican bio, jedan od boljih u zadnje vrijeme, pun tempa i dobrih napada, ni kisa ih nije toliko zezala.

A ovaj pomocni stadion Reala mi je bas simpa, travnjak je fantastican,

• 2 sedmice kasnije...

4 kluba u 3 boda u Španiji. Atletico 73, Real 71, Barca 71, Sevilla 70. Kako bi bilo dobro da Sevilla koju niko nije spominjao na kraju uzme titulu. Na početku su dosta zaostajali za vodećim ekipama, ali ovi toliko bodova prosipaju da se Sevilla sa dobrim rezultatima uspjela vratiti. Njihova eventualna titula bi bila velika senzacija.

Ali nešto sam drugo htio reći/napisati. Sevillu smo dobili 4:0 u gostima, prva dosadna, drugu ih nadigrali. Atletico smo dobili u dvije utakmice ukupno 3:0 i nadigrali u obje. Real smo nadigrali u prvoj, ostalo samo 1:1.

Sevilla je na početku kiksala ako se sjećate kad su Španski velikani bili posteđeni i odmarali (nešto oko covida), Sevilla je tada igrala i kiksala. I meni je od ova 4 kluba Sevilla najdraža.

Lajk ako ti je drago sto je faraon izgubio utrku za sampionat protiv Granade. Izgleda da spanski medije kada govore o krizi spanjolskih klubova to misle za vrlo ozbiljno pa su umjesto titule odlucili odraditi prijelaz 1/2 da prezive do zime. Osobno mi je od spanjolskih klubova drag Atletiko Madrid, sada imaju odlicnu sansu da unovce sezonu.

Prije bih to ovako sročio. Real i Barselona igraju kao kurac, imaju očajnu sezonu pa opet nakon 33 kola imaju po 71 bod, toliko o Španskoj ligi.

Gledali smo i jedne i druge, očajan fudbal imaju ali kada pogledaš bodovni saldo 71 bod je jako dobra cifra nakon 33 kola. Evo City ima sjajne rezultate pa nakon istog broja utakmica imaju 77 bodova...

To govori o kvalitetu ostalih španskih klubova, pa Real ima 56 golova nakon 33 kola jebo te hljeb, prije je Ronaldo sam ovoliko utrpavao...

Atletiko Madrid na korak do titule sampiona savladali Elche u gostima. Inace, domacin u 92. minuti imao sansu sa kreca otkinuti bod u borbi za opstanak u ligi i udaljiti Atletiko korak unazad od titule. Perez im uvodi sankcije  :fuhrer:

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.