Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Primera (ESP)

Istaknuti odgovori

Vidjet cemo, pomjesana su mi osjecanja jer njega kao trenera gotivim ali Barselonu kao ekipu ne podnosim. Nek odradi 1-2 njemu dosta, mislim da je dovoljno da osvoji poneki trojef. Siguran sam da cemo opet gledati Messija u ulozi lazne 9-ke dok ce krila i veza vrsiti presing i igrati man to man odbranu, nesto slicno sto je Guardiola radio. 

Njima bi idealan trener bio opet Guardiola ali mislim da se on nece vise tamo vracati. Takodjer i Pochetino bi bio veoma dobar izbor ali od toga nema nista jer je vodio Espanjol. Setien je u ovom trenutku veoma dobro rjesenje, Xavi je jos zelen a jedini koji bi bio mozda i bolji od Setiena je ludjak Marcelo Bielsa, mada je njega uvijek rizik angazovati zbog njegovog temperamenta i svega sto ga prati.

• Odgovori 2,3 hilj.
  • Pregledi 136,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• ja primeru pratio preko top gol emisije sto je kod nas bila u bosni na bht1 televiziji. dodjem iz skole i gledam pregled golova u svim ligama

• O snazi ove lige govori to sto ce je Barselona osvojiti sa Alonsom na stooeru

• Ne sikiram se dok imamo Hariba u napadu, sve što Benz može da uradi Haribo može duplo bolje.

Vidjet cemo, pomjesana su mi osjecanja jer njega kao trenera gotivim ali Barselonu kao ekipu ne podnosim. Nek odradi 1-2 njemu dosta, mislim da je dovoljno da osvoji poneki trojef. Siguran sam da cemo opet gledati Messija u ulozi lazne 9-ke dok ce krila i veza vrsiti presing i igrati man to man odbranu, nesto slicno sto je Guardiola radio.

Njima bi idealan trener bio opet Guardiola ali mislim da se on nece vise tamo vracati. Takodjer i Pochetino bi bio veoma dobar izbor ali od toga nema nista jer je vodio Espanjol. Setien je u ovom trenutku veoma dobro rjesenje, Xavi je jos zelen a jedini koji bi bio mozda i bolji od Setiena je ludjak Marcelo Bielsa, mada je njega uvijek rizik angazovati zbog njegovog temperamenta i svega sto ga prati.

Bar tri kluba se nadaju skorijem odlasku Gvardiole iz Sitija.
PSG koji drzi Tuhela na klupi iako bi i i sa losijim od njega glat uzimali titule u Francuskoj.
Juventus koji je uzeo Sarija koji poznaje ligu i ima dovoljno kvalitetnu ekipu da je osvoji a nece biti preskup otkaz
Barselona koja je uzela Setjena, po mom misljenju prelazno resenje dok Pep ne odluci sta ce sa sobom, a to se moze vrlo lako desiti na kraju sezone.
I da dodam mislim da ce Mesi ostati desno a Grizman biti ta lazna devetka, jer vise moze da ponudi sa te pozicije.

Ne vidim zasto ne bi mogao, bez obzira sto ima 61. godinu sudeci prema tom gore videu, covjek dobro analizira protivnika. Neka im bude 5 sezona u vrh glave, dosta.

Samo Barca dovede ekspresno novog trenera, mi jos strepili hoce li nam doci Lampard.

Sta bolan pricas pa ako neko mijenja trenere ko čarape oda smo to mi

Ja ipak mislim da Messi nece biti na krilu jer bi morao puno trcati, vrsiti presing a to je ono sto on ne voli nikako. Bas me zanima kako ga je Pep uspio natjerati da toliko trci, sjecam se da stalno povraco po terenu u to vrijeme.

Pred nama je da vidimo.

Quique Setién: "Nogomet me upotpunjuje. Kada je Luka Modrić prošle godine došao do mene, stisnuo mi ruku i rekao da je moja momčad igrala lijepo, ili kada kolege kažu da mi momčad igra vraški dobro, tada idem doma sretan. Odatle proizlaze moji najveći osjećaji - više nego porazi i pobjede."

"Jednom kada ste ustanovili vašu filozofiju, morate naći prave ljudi koji će vas voditi i razviti ono što ste zamislili. Ako ste Barcelona i potpišete Josea Mourinha, znate da se morate promijeniti. Trebate se zapitati jeste li dobro napravili. Najveći problem kod klubova je taj da ne znaju što trebaju raditi, već se vode okolnostima."

"Pritisak će uvijek biti prisutan. Jedno je sigurno - ne možete danas igrati crno, sutra bijelo. Barcelona je pravi primjer jer su postavili mjerilo koje se pretvorilo u religiju. Igraš ovako, onako i tako... Da, Leo Messi im je u momčadi i on je poseban slučaj, ali ideja igranja nogometa je uvijek ista."

Tad je Messi bio mlađi i manja zvijezda pa je mogao i morao, sad je najbolji igrač na planeti pa može šta oće. Danas ga više ni Guardiola ne bi natjerao da radi ono šta neće.

Griezmann nije lazna devetka, on jeste devetka. Samo ga unistavaju sa ovim stavljanjem na krilo, zato jos nije kako treba ni proradio.

Igrao je on levo krilo u Sosjedadu, pa desno u Atletiku pa onda ga je Simenone prebacio na tzv shadow strikera".

Bog zna, ovaj zadnji dio uopste skontao nisam

Pa sta imas kontati, ljudi doveli odmah novog trenera cim su otpustili Valverdea, a mi smo se natezali sa jebenim Derbijem oko nase vlastite legende Lamparda. Cak su se spominjali specijalci tipa Laurent Blanc kao alternativa. 
I to dosao im trener u januaru koji vec vodi jedan klub.

Prije toga, otpustali Contea a on i dalje dolazio na treninge.

Pa sta imas kontati, ljudi doveli odmah novog trenera cim su otpustili Valverdea, a mi smo se natezali sa jebenim Derbijem oko nase vlastite legende Lamparda. Cak su se spominjali specijalci tipa Laurent Blanc kao alternativa. 
I to dosao im trener u januaru koji vec vodi jedan klub.

Prije toga, otpustali Contea a on i dalje dolazio na treninge.

Valverde je odavno zasluzio otkaz dosta navijaca to kaze. Tanka je barsa jako, Messi ih je milion puta izvadio. Sredina sezone je mora se brzo reagovati i dovesti novi trener. Nasi su se mogli kurcit kad je bila pauza :D

Znas kojom brzinom cika Guss Hidink dolazi kad je belaj :D
  • 1 mjesec kasnije...

20.02. 

shitcelona have activated the relesa clause of Martin Braithwaite from Leganes (18M)

barca were given a premission to make an emergency signing outside the transfer window after O. Dembele was ruled out for 6 months

čekaj malo, je li ovo realno, da li mene neko zajebava ili šta ? 

Dvije povrede, dvije jebene povrede ljudi imaju i traze i pazi šta i dobiju pravo da kupe igrača 20 dana poslije prelaznog roka ?!

Dvije jebene povrede i to Suarez i Dembele koji je odigrao 5 utakmica u sezoni a zadnju je odigrao prošle godine...

Pa hljeb te jebo ovo nema u Premier ligi Bosne i Hercegovine, čuj emergency signing, ekipa koja od napadača ima Messia, Griezmanna i Faty-a na raspolaganju

Fuj i sta će se Leganes raspali, ostali bez prvog napadača a bore se za opstanak, dobiće emergency kurac usta a ovaj panj sto je igrao za Middlesbrough će da sjedi na klupi u ovoj pogani od ekipe.

Ne znam, ovo je toliko jadno i sramotno, čuj da dobijaju neka hitna pojačanja, pa najbolje da im se odma da neka titula ili šta već

Po nekom tamo njihovom zakonu je to moguće i legalno. Ali..

Povrijedio ti se Suarez, pa više se ni ne sjećam kad. Ali prije januara sigurno. Imao si čitav januar, dakle mjesec dana, 31 dan, da dovedeš nekoga i nisi doveo. Povrijedi ti se Dembele čim se oporavio i ti tražiš da ti se omogući transfer. Meni je to sve tako besmisleno. O čemu si razmišljao mjesec dana? Zašto si uopšte ušao u sezonu samo sa jednim napadačem? Zašto se uzdaš u Dembelea u takvoj situaciji, igrača za kojeg ti niko ne može garantovati da će doći na trening, a kamoli šta više. Baš zbog ovakvih stvari klubovi prave rostere od 2-3 igrača na svakoj poziciji.

To isto da se sad opet povrijedi Laporte i City se sjeti da kupi štopera. Ode i kupi nekog Diopa koji ih neće baš nešto pojačati, ali će West Ham ostaviti sa još većim haosom u odbrani od onog koji vlada trenutno.

Vec zadnjih nekoliko sezona se Barca sramoti transferima prosle godine dovode igraca iz Sassoula ove iz Leganesa. Sljedeci transfer ce biti neko iz Leccea ili Norwicha.

I to pravilo ako ima mnogo je glupo.

To pravilo ima vjerovatno samo za shitcelonu jer kada su iz uprave Leganesa trazili da oni odrade isto tako hitan transfer jer su ostali bez napadača, rečeno im je da se to ne može jer nemaju povreda

Ali pazi Fati, Griezmann, Messi opet imaju tri napadača i gdje je ta posrana, navikana La Masia pa jel moguće da nema ni jedan klinac koji može da odigra jedan dio sezone, da ulazi sa klupe.

Sa druge strane neka mijenjaju formaciju, neka se prilagođavaju, ko im jebe mater kad ne misle i ne kupuju igrača na vrijeme, kao da su neki polu profesionalni klub a ne jedan od najvecih i najbogatijih

• 2 sedmice kasnije...
  • 3 mjeseca kasnije...
  • 3 sedmice kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.