Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Primera (ESP)

Istaknuti odgovori

Plus i Depaya hoće barsa, izgleda da je i njemu istek ugovora. Mislim da oni lagano padaju, plus ako prodaju navedene igrače, odlično. Dosta istrošenih igrača, kao i uvijek dosta precjenjenih i nema ni Messi više toliko snage da ih vuče. Samo neka tonu što dublje mater im jebem poganu.

Ne vjerujem da je Everton izgubio puno, nema ni Carlo toliko energije, kao što Wisey reče potrošen je to trener. Vjerujem da ga dovode samo zbog nekog respekta i reputacije dok se ne otvori nešto bolje, plus vjerovatno je jeftinija opcija jer i oni para nemaju.

• 2 mjeseca kasnije...
  • Odgovori 2,3 hilj.
  • Pregledi 136,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• ja primeru pratio preko top gol emisije sto je kod nas bila u bosni na bht1 televiziji. dodjem iz skole i gledam pregled golova u svim ligama

• O snazi ove lige govori to sto ce je Barselona osvojiti sa Alonsom na stooeru

• Ne sikiram se dok imamo Hariba u napadu, sve što Benz može da uradi Haribo može duplo bolje.

Koliko je opala kvaliteta la lige zadnjih nekoliko sezona, tacnije kako je Ronaldo otisao. Odlazak Messija ce ih sahraniti.

Sad mi je u rangu italijanske lige, nista bolja nista losija. Vidim kako ce se u utrku za titulu ukljuciti i Sevilla, Atl Mad ce biti ravnopravan Barceloni i Realu. Cisto sumnjam da bilo ko od njih moze privuci neke velike zvijezde. Jos mislim da ce krenuti dosta igraca krenuti ka izlaznim vratima put engleske lige i italijanske mozda.

Barca je izbacila nestvarnu generaciju iz juniorske škole i uz par dodataka napravila nezaustavljiv tim. Istovremeno je Real bio tim sa najviše ulaganja i sve najveće zvijezde su dovodili kod sebe. I jedan i drugi projekat se raspao na više načina. Treneri koji nisu najbolji na svijetu, promašeni veliki transferi, zakašnjela smjena generacija, finansijska kriza, nedovoljno talenta u akademijama.. Liga je dosta opala, posebno od odlaska Ronalda. Pare su bile problem i ranije, nije baš normalno da provjereni igrači iz dobrih španskih klubova prelaze u Englesku da se bore za opstanak. Jedini spas za ligu bio je da jedan klub kupi Haalanda, a drugi Mbappea. Od toga nema ništa, PL je konačno uspjela da porazi sve. Dva Manchestera, Chelsea i Liverpool su 4 od 6 najjačih klubova na svijetu.

Izuzetno mi je drago sto se Barselona raspada ovako.
Pa njih su tajkunsko bankarske organizacije bezmalo 20 godina, na sve moguce i nemoguce, dozvoljene i nedozvoljene nacine drzale u vrhu evropskog fudbala, da bi posle skupljali kajmak i delili profit. Nema potrebe da ulazim u detalje, znamo sve. Sav taj lazno steceni privid velicine morao je jednom da posrne.
Zelim im od sveg srca da potonu sto dublje.
Real, posebno sa Perezom, je samo recikliranje jedne te iste price. Svrha postojanja Galaktikosa je marketing, zapravo zarada na istom za predsednika i one njemu najblize. I svaki put biva isto, potrosi se ogroman novac, dovedu se svetske zvezde fudbala, sve bude lepo i sjajno, ali posle odredjenog vremena potrosaci su zeljni nove robe, nekih novih lica. Tu Real upadne u period stagnacije, dok se dovoljan broj takvih ne pojavi, i masina se pali.
Pustili su Ramosa jer je skup a i predstavlja problem za sve zbog autoriteta medju igracima. Na Varaneu su jedino mogli realno da zarade. A suska se da uopste nece ni dovoditi zamenu za njega. Ciste budzet na svaki moguci nacin, smanjuju izdatke jer je narednog leta Haland na popustu, a Mbape ostaje bez ugovora. Pravi se mesto za pocetak novog ciklusa.
Dembele, Griezmann i Coutinho, tri 100+ milijunska pojačanja u par godina, sva trojica floppovi, to dovoljno govori koliko su očajno poslovali zadnjih godina...

Ne znam jesam li dobro skonto, propustio sam neke vijesti radi posla ali koliko vidim ljudi ne mogu jednostavno ogromne novce isplatiti Messiju. Ako je to tacno onda je bas govno od cojka, i oni s njemu sve dali, mogao je malo spustiti zahtjeve pred kraj karijere i zaavrsiti u klubu kojem pripada.

Navodno je već ranije sve dogovorio i pristao na 50% smanjenje plaće, ali na kraju ni to nije bilo dovoljno... A što je prava istina u svemu tome tko će znat...

Mbappe, Neymar su odlicni, a kostali su preko 100 mil.

Pa nije baš da su se Psg-u isplatili. Dovedeni su da osvoje lš i ništa od toga.

Nisu ga ni doveli da im igra, nego da zabavlja Messija. Ali ode mu Messi.

Insuiniras da su homoseksualci Messi i Kun?Jako teške optužbe mladiću.

Ne izgleda Barca toliko lose bar sto sam vidio jucer protiv Juventusa. Samo sto ih je zajebala povreda Aguera, mislim da je van otprilike 3 do 4 sedmice. Jusuf Demir iz Rapida ubica upisao asistenciju i zamalo jedan gol, malo me podsjeca na Maunta.

• 2 sedmice kasnije...
Manuel Pellegrini 🗣

“La Liga is the slowest league in Europe, with the least amount of actual football. People want to watch a show, and we're not giving it to them. The most time-wasting, the most dives, it's a disgrace.”
  • 1 mjesec kasnije...

Barca se sve više i više raspada. Pokušava se i sa nekim forsiranjem mladih igrača, ali to ne ide baš najbolje. Iz nekog razloga su ti njihovi igrači baš cijenjeni. Onaj Garcia ništa nije pokazao u Cityu, nikad nisam pogledao utakmicu da nije bio najgori, ali zato uredno u prvih 11 reprezentacije i u Barci ga dočekali kao nekog mesiju. Onda sad ima nekakav Gavi, očito Xavi za sirotinju, eno pozvan u reprezentaciju nakon što je odigrao 4 utakmice. Naglasak je na odigrao. Ima Španija 20 boljih veznjaka trenutno.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.