7. januar 2023.3 god. comment_337619 Pojma nemam ko je lik ni gdje igra. Ali buduci da je japanac i da nije nesto poznat i atraktivan i navikan po netu, vjerujem da bi se mogao uzeti za malu sumu. Jos uz to japanci su uvijek borbeni i imaju stila tako da ne bi bilo lose pokusati. Koja je pozicija btw Prijavi
8. januar 2023.3 god. comment_337623 1 hour ago, Kun Aguer0 said: Pojma nemam ko je lik ni gdje igra. Ali buduci da je japanac i da nije nesto poznat i atraktivan i navikan po netu, vjerujem da bi se mogao uzeti za malu sumu. Jos uz to japanci su uvijek borbeni i imaju stila tako da ne bi bilo lose pokusati. Koja je pozicija btw E i ti si mi neki FM strucnjak a ne znas ko je ovaj lik Veciti talenat Valensije, sada u Majorci. Left footed AMC/AMR. Prijavi
8. januar 2023.3 god. comment_337625 Ne znam ni ja ko je, ali prije bih rekao da je Korejanac, a ne Japanac. Ne sjećam ga se sa prvenstva, je li igrao? Prijavi
10. januar 2023.3 god. comment_337770 Je l' moguće? Gotova jedna era i tamo. Ali mislim da bi mogli postati i bolji klub. Ovaj ih je ubio defanzivom. Prijavi
10. januar 2023.3 god. comment_337778 Nadam se da nam neće stići Simeone, autoritet ima ali fudbala nema Prijavi
10. januar 2023.3 god. comment_337784 54 minutes ago, Kun Aguer0 said: Nadam se da nam neće stići Simeone, autoritet ima ali fudbala nema Neka nama ovako Autoritet nema ali nema ni fudbala Prijavi
2. mart 2023.3 god. Popularna objava comment_341440 O snazi ove lige govori to sto ce je Barselona osvojiti sa Alonsom na stooeru Prijavi
2. mart 2023.3 god. comment_341441 Baš sam danas malo o tome razmišljao. Alonso u PL ne može igrati običnog beka sa 4, a Christensen može samo u trojci. Barca često igra sa njima dvojicom u tandemu. Prijavi
2. mart 2023.3 god. comment_341442 18 minutes ago, Adi said: Baš sam danas malo o tome razmišljao. Alonso u PL ne može igrati običnog beka sa 4, a Christensen može samo u trojci. Barca često igra sa njima dvojicom u tandemu. Nisam nijednom gledao Barselonu ove sezone, ali citam da su ljudi tamo zadovoljni obojicom. Lagan tempo i skoro pa nikakva kontakt igra im ocigledno prijaju. Ovamo bi ih Antonio obojicu nosio na ledjima. Prijavi
3. mart 2023.3 god. comment_341456 Meni je Primera postala totalno negledljiva, mislim nisam ja nju nikad posebno pratio ali moglo se pogledat par derbija, sigurno da ih je unazadio odlazak Ronalda i Messija, ali sa druge strane nema ni nekog żara vise. Ja jačinu Primere veżem za jaku ili bar solidnu Valenciu, ne znam zasto.. Prijavi
3. mart 2023.3 god. Popularna objava comment_341458 ja primeru pratio preko top gol emisije sto je kod nas bila u bosni na bht1 televiziji. dodjem iz skole i gledam pregled golova u svim ligama Prijavi
3. mart 2023.3 god. comment_341459 Sjecam se te emisije, jbg tada se i Premiership pratio na BHT, Bundes Liga na FTV, ostarilo se😁 Prijavi
3. mart 2023.3 god. comment_341461 1 hour ago, King Chelsea said: Sjecam se te emisije, jbg tada se i Premiership pratio na BHT, Bundes Liga na FTV, ostarilo se😁 Onda jedno vrijeme na Hayatu Primera i na Pink BH Italija, ali Englezi i Švabe na javnom servisu su bile glavni. Uzmeš Avaz u subotu da vidiš šta će se prenositi za vikend, hoće li te Chelsea potrefiti. Prijavi
3. mart 2023.3 god. comment_341472 A kod nas primeru prenosio BK (Bogoljub Karic) tv, pink kalčo, a rts premier i b92 ligu sampiona. Davno i lepo bese. Prijavi
11. mart 2023.3 god. comment_341971 https://www.index.hr/mobile/sport/clanak/skandal-stoljeca-barceloni-prijeti-izbacivanje-iz-europe/2445536.aspx?index_ref=naslovnica_sport_prva_m Jeste citali o ovome? Ljudi placali preko 15 godina potpredsjedniku sudacke komisije milione na privatni racun. Prijavi
11. mart 2023.3 god. comment_341975 Da je u pitanju bilo koji manji klub i da su uradili bilo šta slično bili bi izbačeni iz svih mogućih takmičenja i nestvarno kažnjeni. Budući da je u pitanju prevarantska fudbalska institucija to se neće desiti naravno. Sjećam se kad je dokazano da su nešto mutili kod transfera Griezmanna i dobili ovako 20k kazne a mi godinu i po zabrane transfera zbog djece koju si uzeo, koja ti ništa neće donijeti u tom trenutku... Realna kazna ukoliko se ovo dokaže je nekih 250 miliona novčane kazne kad im već ne možeš oduzeti titule (neka vrate novac zarađen samo od trofeja u tom periodu) te transfer u neku 5. špansku ligu. Prijavi
5. april 2023.3 god. comment_343230 Real u kupu rasuo Barcelonu, ja ne znam koja sura klanja onaj Benzema... djeluje mi da se u utakmicama protiv njih necemo provest bas najbolje 🤣 Prijavi
5. april 2023.3 god. Popularna objava comment_343235 Ne sikiram se dok imamo Hariba u napadu, sve što Benz može da uradi Haribo može duplo bolje. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.