22. oktobar 2016.9 god. comment_262067 https://media.giphy.com/media/KNr1RmqiLSqFG/giphy.gif Znaci umirem hahahhahaha Prijavi
29. oktobar 2016.9 god. comment_262431 http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2016&mm=10&dd=29&nav_id=1193676 Katalonci će potpisati desetogodišnji ugovor koji će biti vredan 155 miliona evra po sezoni, počev od 2018/2019. Ovo je rekordan sponzorski ugovor u fudbalu, a prethodni je držao Mančester Junajted koji sa Adidasom potpisao desetogodišnji ugovor vredan 835 miliona evra. Ugovor može da bude produžen do 2023. godine, naveo je klub i dodao da saradnja može da se nastavi i do 2028. godine ukoliko obe strane budu zadovoljne. Dakle, milijardu i po evra za deset godina... Eto zbog čega sam kritikovao onaj naš "FANTASTIČAN POSAO" od 60 mil. funti po sezoni i to na 15 godina. Treba što pre najuriti vešticu Marinu, da odleprša iz dragog nam kluba na svojoj metli. Prijavi
29. oktobar 2016.9 god. comment_262432 A u kurac, i kako ostat konkurentan? Pa ovi će moći 250 miliona godišnje trošit na pojačanja ko iz pičke. Prijavi
29. oktobar 2016.9 god. comment_262433 AUuuuuuu jebo te zivot :O Pa stvarno nevjerovatno, svake sezone mogu po pogbu i po kupiti ako im je kurcu cejf. Prijavi
30. oktobar 2016.9 god. comment_262434 I oni su potpisali dug ugovor, očito sponzori ne žele kratke ugovore, tako da vjerojatno tu nismo mi bili krivi nego su jednostavno oni uvjetovali takvu duzinu ugovora... Prijavi
30. oktobar 2016.9 god. comment_262435 I oni su potpisali dug ugovor, očito sponzori ne žele kratke ugovore, tako da vjerojatno tu nismo mi bili krivi nego su jednostavno oni uvjetovali takvu duzinu ugovora... Arsenalov sa Pumom traje samo 5 godina, a mislim da ni Liverpulov ne traje jos mnogo. U svakom slucaju nije isto, Barselona ima dvostruko bolji ugovor i traje krace. Drugim recima, ako bi se ispostovali ugovori, za nekih Desetak godina, Barselona bi potpisala novi ugovor vredan, recimo, 300 miliona godisnje, dok cemo mi u to vremre primati cetvrtinu te sume. Ili cemo i Nikeu platiti raskid ugovora... Prijavi
30. oktobar 2016.9 god. comment_262436 Ali su i klub s dvostruko boljom reputacijom, jbg to je realnost, kad mi budemo imali reputaciju barce onda ćemo i mi moć potpisivat kraći i bogatiji ugovor... Prijavi
30. oktobar 2016.9 god. comment_262437 Da, to je ta La Masia koja proizvodi vrhunske igrače jednom u sto godina. To je taj katalonski ponos i više od kluba koja prodaje ime nas dresu Katarskim financijerima terorista A uza sav taj novac gledaju u dupe Realu i nisu najveći klub ni u Španjolskoj. To je taj klub koji stavlja UNICEF na dres kako bi krali djecu iz ratnih zona Obična banda Prijavi
30. oktobar 2016.9 god. comment_262439 Kad se usporedi naš i njihov ugovor, onda to izgleda ovako. Chelsea - godišnje 66 mil eura Barcelona - godišnje 155 mil eura ------------------------------------------------------ Chelsea od 2016 - 2026 0,66 milijardi eura Barcelona od 2016 - 2026 1,55 milijardi eura + imat ćemo još 5 godina ugovora pod ovim uvjetima, a Barca će moći tražiti jači ili mijenjati sponzora koji će im sigurno ponuditi jači ugovor. Naravno da je ovo loše. Ne činjenica da ćemo dobivati godišnje 66 milijuna koliko činjenica da je ugovor potpisan na 15 godina. Trebalo se ići na maksimalno 10. Prijavi
30. oktobar 2016.9 god. comment_262440 za kraći ugovor bi vjerojatno dobili manje para, pa sad procjeni šta je bolje... Prijavi
30. oktobar 2016.9 god. comment_262441 Dje ste finansijski strucnjaci.. nit znate sta je bilo na stolu, nit znate sta pise u ugovoru a palamudite Svakako ti klubovi su historijski nebrojeno puta jaci i normalno da ce dobivati bolje ponude. Eh i uprkos svemu tome ocekujem da ih u buducnosti karindjamo ko Ramiz i Torres onomad :D Prijavi
30. oktobar 2016.9 god. comment_262442 A gledajte Nike i Adidas nisu jedine marke. Mogli smo Puma, Uniqlo, New Balance, Under Armour, Kappa. Bilo je tu marki još. Prijavi
30. oktobar 2016.9 god. comment_262445 Dje ste finansijski strucnjaci.. nit znate sta je bilo na stolu, nit znate sta pise u ugovoru a palamudite Ok, vreme će pokazati. Samo da podsetim da smo pre 3 godine mislili da je odlično bilo što smo potpisali desetogodišnji ugovor sa Adidasom... Da je Barselona veći, bolji, popularniji klub nema sumnje, što ne menja da mislim da nije baš dobar posao koji su odradili sa Nikeom. Šta reći na budalaštinu da "gledaju u dupe Realu"... Prijavi
30. oktobar 2016.9 god. comment_262448 Ok, vreme će pokazati. Samo da podsetim da smo pre 3 godine mislili da je odlično bilo što smo potpisali desetogodišnji ugovor sa Adidasom... Da je Barselona veći, bolji, popularniji klub nema sumnje, što ne menja da mislim da nije baš dobar posao koji su odradili sa Nikeom. Šta reći na budalaštinu da "gledaju u dupe Realu"... 32 Primere i 11 Liga prvaka. Evo ti ga. Prijavi
30. oktobar 2016.9 god. comment_262449 32 Primere i 11 Liga prvaka. Evo ti ga. Ti kao da navijaš za Liverpool, a ne za United. Prijavi
30. oktobar 2016.9 god. comment_262450 Ok, vreme će pokazati. Samo da podsetim da smo pre 3 godine mislili da je odlično bilo što smo potpisali desetogodišnji ugovor sa Adidasom... Da je Barselona veći, bolji, popularniji klub nema sumnje, što ne menja da mislim da nije baš dobar posao koji su odradili sa Nikeom. Šta reći na budalaštinu da "gledaju u dupe Realu"... Nije pitanje je li odrađeni posao s Nikeom idealan, nego je li bilo moguće potpisat kraći ugovor za jednako ili više para, ja se bojim da takva kombinacija niti nije bila na stolu i da je ovo najbolje moguće u ovoj situaciji, ali kao što kaže Wisey neznamo što je bilo moguće što ne niti ćemo to ikad znat... Prijavi
30. oktobar 2016.9 god. comment_262451 Od početka milenijuma: 8:5 za Katalonce u ligi. 4:3 po evropskim titulama. 4:2 u kupovima, po kojima su već daleko ispred Reala. Šestostruki prvaci u prethodnih 8 godina, ako se nastavi ovim tempom, za nekih deset-petnaest godina mogu da ih prestignu i po titulama, po rezultatima, igri, uređenju i ostalom su ih davno premašili. Prijavi
30. oktobar 2016.9 god. comment_262456 Ima ovdje i red devilsa i katalonskih lizaca i pratilaca celavca. svega u bozijoj basti, al sto bas na CHELSEA forumu... Prijavi
2. novembar 2016.9 god. comment_262540 Drago mi je što se tamo pojavio jedan Cholo i što pravi dar mar sa svojim ratnicima Prijavi
20. decembar 2016.9 god. comment_264202 https://twitter.com/GuillemBalague/status/811171392095944704 Mili bože, čuda velikoga Prijavi
16. januar 2017.9 god. comment_265667 Jovetić dokazuje koji je ćaća igrice i koliko su ga loši transferi u City i Inter sjebali. Čovjek je opet pojebo Real ali sad na način da im je prekinuo niz od 40 tekmi bez poraza i to poraz u ligi. Sudijska nadoknada Jojo plasira loptu sa 23-4 metra pored Navasa za preokret i rušenje Reala Prijavi
16. januar 2017.9 god. comment_265670 Kad smo kod Reala, i oni su jucer zaigrali sa trojicom pozadi. :P Prijavi
25. januar 2017.9 god. comment_266232 Kako navodi španski list El Confidencal, u Realu su odlučili modifikovati svoj grb i to u komercijalne svrhe. Na zvaničnom i planetarno popularnom grbu Real Madrida nalazi se kruna sa krstom na vrhu, a on će na modifikovanom biti uklonjen i to sa dobrim povodom. Dresovi i klupska obilježja sa ovakvim grbom prodavat će se u zemljama Azije, posebno UAE, Saudijskoj Arabiji, Kataru, Kuvajtu, Bahreinu i Omanu, a pretpostavka je da će njihova prodaja sigurno porasti zbog toga. Šta rade ovi arapi :D Prijavi
30. januar 2017.9 god. comment_266736 Sirotinja u Primeri još uvijek nije uvela gol tehnologiju. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.