Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Primera (ESP)

Istaknuti odgovori

Pa imate privatne poruku u kojima možete da se žalite jedan drugome ili mislite da smo mi ovdje neka porota koja će donijeti konačan sud.

Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk

Pa upravo to,evo ja ne pisem ovdje bas cesto,ali uvijek citam i pratim sta se pise.
Neki se ponasaju ovdje kao uvrijeđene mlade,pa sta i da se napise neka pogrdna rijec,to ne treba da ih dira.

• Odgovori 2,3 hilj.
  • Pregledi 136,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• ja primeru pratio preko top gol emisije sto je kod nas bila u bosni na bht1 televiziji. dodjem iz skole i gledam pregled golova u svim ligama

• O snazi ove lige govori to sto ce je Barselona osvojiti sa Alonsom na stooeru

• Ne sikiram se dok imamo Hariba u napadu, sve što Benz može da uradi Haribo može duplo bolje.

Sorry za off. Kad smo kod pogrdnih izjava.

Sad se sjetih, moj 3.-4. post na forumu, odmah na diabla naletio. Kao da sam jebeno znao hahaha

tjfsHmy.png

MeÄ‘utim ne kontam Å¡ta se toliko i ložite, ne slažem se ni ja u miÅ¡ljenju sa dosta forumaÅ¡a pa niti mene pogaÄ‘a niti njih, to je sasvim normalna stvar. Isto tako normalno je da se i pokačite, na Å¡ta bi ličilo da na forumu navijača bude apotekica. 

Molim vas prestanite sa prozivkama niko se ne ponaša ko uvrijedjena mlada. Jasno je da na mene mislite i da me prozivate.

Stalo nam je do foruma i želimo da bude joÅ¡ bolji i biće vjerujem u to. S toga prestanite da se uplićete nego napiÅ¡ite za promjenu neÅ¡to konstruktivno.  Učinite ovaj forum boljim mjestom.

Toliko od mene.
  • 3 sedmice kasnije...

Kakva ce tek makljaza biti u srijedu kada budu gostovali na Vicente Calderonu. Jedva cekam tu utakmicu. Nadam se samo fer i postenom sudjenju.

Sto se tice domaceg prvenstva, evo raspored do kraja sezone ove dvije ekipe.

Atletico: Granada, Bilbao, Malaga, Rayo, Levante, Celta.
Barca: Valencia, Depor, Gijon, Betis, Espanyol, Granada.

Mislim da ce Barselona uzeti prvenstvo 99 %.

Nakon posljednjeg sučevog zvižduka, naravno igrači UEFAlone svi na suca jer su izgubili poÅ¡teno. Koja hrpa govana......Nadam se da će to Atletico rijeÅ¡iti na Calderonu 

desilo se čudo kisks svemoćne barse kojoj svake godine namjeste nemoćni Arsenal da bi prošla

ta ista svemoćna Barsa ove godine neće osvojiti LP i imaće problema u ligu iako ima najbolji kolektiv

evo mojih riječi od prije mjesec dana kad ame barcofil igi napao i pokušao otjerati sa foruma samo da se zna

Ne kontam, sta pokusavas reci ? Da rasplamsas neku polemiku?

Barca dobija ligu sa lahkocom, a ligu sampiona je uvijek tesko osvojiti, a oni su opet glavni favoriti za to.

a ja odna napišem sa lahkocom

genijalni umovi su uviejk neshvaćeni ako sad kerina bud provocirala biće problema

cfc97 zna

za PSG sam se zajebao to priznajem
Hehe kako je UEFAlona pala, to je nevjerojatno, a tek sada slijede gadna gostovanja, Betis, Deportivo i davljenik Granada.

Siguran sam da će i Perez stimulirati te ekipe novčano ili igrački (posudbe za sljedeću sezonu) sada kad je Real jako blizu.

Atleticova "utakmica sezone" je protiv Bilbaa koji je malo uzdrman ispadanjem is EL, šanse su 50-50. Deportivo je možda i najneugodnije gostovanje, barem za Real.

Samo se potvrđuje kako Barcelona nema plana B u igri i koliko imaju lošu klupu od početka sezone. Hrpa krivih procjena Luisa Enriquea, od transfera Arde pa nadalje. La Masia je obična floskula, pola tih igrača na klupi nije vrijedno spomena. Kad se na to doda nula respekta prema protivniku (razne svinjarije njihovih igrača na društvenim mrežama) i bilo kakvo odsustvo fair playa na terenu, nije ni čudo da ih nitko normalan ne voli. Dobili su što su zaslužili.

Real se preporodio pod Zidaneom, Benitez je stvarno bio promašaj trenerski, sve slabosti su se vidjele u prvom Clasicu ove sezone. Ako je itko trenerski ishlapio, onda je to bio on. Donio im je mirnoću u igri i vjeru u sebe, nije ni čudo od nekog tko je sam odlučivao utakmice kao igrač u Realu i Španjolskoj repki. Dobar trener, vrhunski igrač i osoba.

Naravno da bi dominirala, trenutno loša forma ne menja to. :D Sigurno se ne bi klali sa Arsenalom za četvrto mesto.

Lako je nabijati statistiku u Primeri gdje nema poštenog faula i trpati svaki vikend Osasune i Zaragoze. Druga stvar je kurcobolja engleskih klubova za Europa ligu i zato imaju lošiji koeficijent. Barcelona bez sudaca nije nepobjediva, mogu oni pričati što hoće. Kmeče nakon svakog ispadanja i love suce na terenu kad ih ne ide. Evo i Neymar jučer daje pljusku Valencijinom igraču jer slavi gol. Veliki u pobjedi, maleni u porazu. Zato i jesu drugi klub u Španjolskoj.

Ponašaju se ciganski na terenu, ali svejedno bi se prošetali engleskom ligom. Čuj Leicester prvi, jedan Leicester se sprdava s ligom. Što bi tek Barcelona radila ove sezone ovdje.

A ti Champion, ovo što pričaš za Barcelonu "veliki u pobjedi, maleni u porazu", sve to vrijedi i za Real. Sve je to ciganija, ne znam zašto hvališ toliko Real. Čini mi se da si zalutao na ovaj forum.

Cak i ovakva Barsa bi u PL bila dominantnija nego npr mi prosle sezone.

Naravno da bi dominirala, trenutno loša forma ne menja to. :D Sigurno se ne bi klali sa Arsenalom za četvrto mesto

Necu s tobom da vodim ovu raspravu, jer si neozbiljan.

Ne moraš.

Ne bi samo Barselona bila prva, verovatno bi i Atletiko i Real bežali ostalima.

Ali to me dovodi do jednog drugog zaključka, nikad se nije više trošlilo novca u fudbalu, a kvalitet je sasvim prosečan... Generalno.

farsa ne bi bila medju 7 prvih u Engeskoj ligi, tempo bi ih razbio. Potpuno je u pravu champions zato sam mu i lajkao

zaista ne kotnam kako neko može voliti Palvce i katalonske pičke, jednostavno je onda nije naš navijač

eto toliko, odjaviću se da ne slušam gluposti jer me narvira kada neko lupa a to pojedinac radi stalno

samo se umislio, ne odgovaraj molim te

poštedi me

glupih i nepotrebnih rasprava

Ne moraš.

Ne bi samo Barselona bila prva, verovatno bi i Atletiko i Real bežali ostalima.

Ali to me dovodi do jednog drugog zaključka, nikad se nije više trošlilo novca u fudbalu, a kvalitet je sasvim prosečan... Generalno.

Ok, sam si trazio...

Izvoli, elaboriraj... 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.