6. septembar 2013.13 god. comment_143409 izvor? Čitao sam na Daily Failu. Vidim ima i na Sky Sportsu. Prijavi
9. septembar 2013.13 god. comment_143634 Ovo je vise za humor ili za sportske gluposti... Joan Capdevila: "Jordi Alba će biti bolji od Roberto Carlosa." Prijavi
13. septembar 2013.13 god. comment_143907 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=l0AKcDBm8rU Bale se sprdao sa Ronaldom :D Prijavi
14. septembar 2013.13 god. Autor comment_144130 Kako ovaj Atletico samo moćno izgleda na terenu, kod 2:1 su odigrali par savršenih akcija, kao iz filma, i nisu uspjeli zabiti i onda Almeria primi najjeftiniji mogući gol, definitivno zaslužena pobjeda i mislim da ove sezone mogu ravnopravno parirati Barceloni i Realu za naslov. Prijavi
15. septembar 2013.13 god. comment_144284 Kad smo vec kod Atl. Madrida, procitao sam da ce 2016. preci na novi, moderniji stadion. Prijavi
20. septembar 2013.13 god. comment_144998 http://www.index.hr/sport/clanak/platini-100-milijuna-eura-za-balea-ne-vidim-problem-picassove-slike-se-prodaju-za-200-milijuna/701686.aspx Mamu ti jebem đubre jedno smrdljivo licemjerno. Progutala te crna zemlja dao Bog. puuuu a da smo mi to platili bila bi propovid... Prijavi
20. septembar 2013.13 god. comment_145009 Platini je ljudska fekalija. Elem, Simeone je odlican trener i to govorim odavno. Nije bilo tesko to shvatiti za svakoga ko je htio. Atletico je prije svega odlicno motivisana ekipa u skoro svakoj utakmici. Izgledaju kao 11 pitbulova i igraju jedni za druge a ne za sebe. Odlicna igra iz tranzicije i odlican presing. Ono sto mi se ne svidja je da se ponekad u njihovoj igri pojavi prljavost. Ona spanska pomijesana sa prstohvatom zabarske gadosti koju je pokupio sam Simeone igrajuci tamo. I naravno da nece uzeti Primeru. Pa niste valjda toliko naivni da popusite uopste takvu pomisao. Sve dok neko ne uleti u druge klubove sa koferom para, Primera ce biti bas onakva kakvu je karakterisu i sami igraci i treneri iz lige - dosadna. Dotad ce se sve dijeliti onako kako se dijeli sve ove godine. Realu i Barceloni 50% a vama sve ostalo. Bratski. Prijavi
26. septembar 2013.13 god. comment_145708 http://www.youtube.com/watch?v=G92POX16QEU Ne znam dal je netko spomenuo, ovaj gol je sad nedavno poništen Sevilli protiv Barcelone. Jučer se i za Real dobro navlačilo. Pa ovo je sramota HAHAHAH Prijavi
26. septembar 2013.13 god. comment_145729 Pola Farselone se diglo na zadnje noge zbog ovog a pedeset puta više se za njih navlačilo u zadnjih par godina Drago mi je zbog ovog, Real mora biti prvak i bit će. Prijavi
27. septembar 2013.13 god. comment_145778 Real sampion daj nemoj me zezat.. Ovakva jaka barsa ima da pojede reala. Sent from my HTC EVO 3D X515m using Tapatalk 2 Prijavi
27. septembar 2013.13 god. comment_145781 Treba vremena da King Karlo uklopi nove igrace i da se "pronadje" . Realno ovo sto trenutno Real igra daleko je od dobrog . Prijavi
27. septembar 2013.13 god. comment_145786 Real sampion daj nemoj me zezat.. Ovakva jaka barsa ima da pojede reala. Mislim da je Bayernovih 7-0 pokazalo koliko su jaki u Europi. U Primeri nemaju ni oni ni Real konkurencije i više se navlači za Farselonu u zadnje vrijeme. Real ima jači igrački kadar. Prijavi
27. septembar 2013.13 god. comment_145790 Real nece biti sampion jer je Barcelona veci kolektiv od njih. Prosto. Kako moja Podmornica veze pobjede. Dosle pare sinoc. Ole ! Prijavi
28. septembar 2013.13 god. comment_146006 Atletico očitao lekciju Realu. Trebalo je završiti najmanje 2:0. Osim ovog gola, imali su još nekoliko odličnih šansi. Lopez je skinuo jedno 3 zicera, a bila je i jedna prečka. Sudac Pepeu oprostio drugi žuti. Real bez nekih konkretnih šansi. Jedino bih izdvojio udarac Morate pred kraj i možda nekoliko udaraca glavom koji ipak nisu bili prevelika opasnost. Šta ovaj Simeone radi od Atletica, stvarno čudo. Ne znam kako ih nabrijava, ali likovi grizu 90 minuta na tom terenu. Strašno su disciplinirani, svaki igrač im ima strašne defanzivne sposobnosti, a imaju i vrhunsku kombinatoriku u sredini terena. Mislim da su spremni za iskorak u Ligi prvaka ove sezone, ekipa su koja može svakoga dobiti. Prijavi
29. septembar 2013.13 god. comment_146031 Onome kvazi treneru Ancelotiju Modrić na klupi. Koji kreten majko mila. Napravit će od Reala isto što i od Milana. Prijavi
29. septembar 2013.13 god. comment_146036 Onome kvazi treneru Ancelotiju Modrić na klupi. Koji kreten majko mila. Napravit će od Reala isto što i od Milana. Svašta ću i ovdje pročitati. Možda jest greška ostavljanje Modrića na klupi, možda, ali nazvati Carla "kvazi" trenerom. Promjeni ili dilera ili doktora, jedan od njih te truje. Poslano sa mog LT26i koristeći Tapatalk 4 Prijavi
29. septembar 2013.13 god. comment_146043 Diego Simeone sinoc spustio Carlovu obrvu koliko ga je razbio. Ovaj Atletico je spanska verzija Dortmunda. To je taj sistem igre. A to sto su nabrijani... pa to ih krasi otkad je dosao Cholo samo je sada jos napredovao kao trener pa melju. VIdis prosto na njemu temperament. To ili imas ili nemas. Ne mozes steci nikako. Najbitniji trenerski adut u bilo kojem sportu. Motivacija, zelja. To kad imas, imas pola posla odradjeno. Uz malo shvatanja same igre vremenom pokupis dodatno znanje, iskustvo i to je to. Tek su mu 43 a objedinio je sve s tim sto iskustva nikad nije dosta. Kako mocno djeluju u tranziciji i bez lopte. Jak presing odmah na centru, igraju uz covjeka, krecu se sinhronizovano kao da su povezani nevidljivim trakama. Istina, ponekad iz njega izvire i onaj prljavi temperament ali je u pozadini. Volio bih ga vidjeti u jacem klubu pod mnogo vecim pritiskom samog kluba, medija i ocekivanja. Mozda to uskoro i vidimo jer je i sam izjavio da je Primera dosadna. U LS ih niko nece htjeti apsolutno. Dokle ce dogurati tesko je reci. Imaju tanku klupu i to ih moze presjeci da se nadju u raskoraku kao Dortmund prosle godine. Do titule ne mogu a van top 3 tesko da ce ici. Mislim da ce Simeone ovu sezonu iskoristiti da u LS proba ostaviti sto jaci utisak. Ali i ovo sto je dosad uradio s Atleticom i osvojio trofeje je premija. Igraju LS, dobice kintu. Nek uzivaju jos godinu-dvije. Bez remija, 7/7. U Realu sve po starom. Na polju marketinga nastavljaju sa dobrim potezima i ispratili su Barcelonu. Ali samo na marketingu. Na terenu previse zle krvi. Mnogo tesko je uklopiti takve superstarove. Tolika klasnost je mac sa dvije ostrice. Igraju svi za sebe. Nekad je to odlicno (razbijanje Galate najsvjeziji primjer) ali cesce ces mlatarati glavom uz klasicni komentar smorenosti "Ccc...". Diego Lopez im je najbolji igrac u ovoj sezoni. Sve je receno. Isti onaj zbog kojeg su spanska gamad razapinjala Moua. Sta ce smetljari. Samo kroz zutilo mogu stati rame uz rame sa Joseom i bar na pola sata (ili koliko vec treba da otkucaju tracerski clanak) se mogu osjecati podjednako bitnim i vaznim koliko je on. Illarramendi 40 miliona. TE PUTA MADRE ! Stojim iza toga da titulu nece vidjeti ni u ligi ni u LS. Cak su im sanse u LS vece iako je i samo prokletstvo vece ali u tom takmicenju mozes uzeti trofej i nedostatak kvaliteta i klasnosti nadoknaditi srcem i igranjem za najblizeg saigraca.. Za 2 kola idu na Nou Camp a prije toga igraju s Juventusom. Mogli bi primiti dvije samarcine u razmaku od 4 dana. Prijavi
29. septembar 2013.13 god. comment_146044 Svašta ću i ovdje pročitati. Možda jest greška ostavljanje Modrića na klupi, možda, ali nazvati Carla "kvazi" trenerom. Promjeni ili dilera ili doktora, jedan od njih te truje. Poslano sa mog LT26i koristeći Tapatalk 4 Meni nikakav trener. I ja ću svašta pročitat. Čuj MOŽDA greška ostavljanje Modrića na klupi. Prijavi
29. septembar 2013.13 god. comment_146046 Real Madrid ove sezone u svakoj utakmici primio gol,treba spomenuti da im fali dosta igraca zbog povreda i da je bila greska prodavanje Higuaina a nedovodjenje novog napadaca jer Benzema sta moze promasiti to je za nepovjerovat,pocetak je sezone ali Barcelona izgleda dosta bolje od Real Madrida u ovom trenutku. Prijavi
29. septembar 2013.13 god. comment_146103 http://www.24sata.hr/nogomet/miso-kovac-u-real-madridu-zna-gareth-bale-sto-valja-334370?utm_source=Facebook&utm_medium=Status&utm_content=334370&utm_campaign=24sata+Facebook+status Objavio bez da sam zadnju rečenicu pročitao, ali nema veze :D Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.