28. august 2013.13 god. comment_141801 Istina je. Ronaldo je veliki čovjek, veliki humanitarac. Nisam ga volio kao pojavu, i dalje mi je antipatičan, ali je sjajan tip. Svaka mu čast na svemu, posebno sam se oduševio kad sam čuo kako je pomagao Palestince i rodni grad poslije jedne teške poplave koja ih je zadesila. Prvi put cujem za to,ali mi je nejasno zasto ako su obojica bili dobri,nisu obojica otisli u akademiju,kao samo jedan ce uspeti da ode,ko da vise golova,nelogicno,valjda ko bolje odigra,nista tu meni nije jasno. I mene iritira kao pojava,ali da je covek covek je,par puta je dokazao. Prijavi
28. august 2013.13 god. comment_141802 Da jbt, ako je onaj drugi bio dobar kao CR, mogao je da igra barem za Guimaraes ili nesto tako, a ne da je nezaposlen.. I još ako su bili jedanko dobri, što ih ne primi obojicu u akademiju, jedan manje više.. Čudna priča ali dobro.. Prijavi
28. august 2013.13 god. comment_141837 http://bhsupersport.com/el-confidencial-messi-vrijeda-saigrace/ Eto onako, malo da ga pljujemo. Prijavi
29. august 2013.13 god. comment_141971 kolko sam ja neupućen u ovaj španski fudbal,do juče nisam znao dal valdez i dalje brani za barselonu a pored barselone i reala mogu da nabrojim još možda 5 kluba koji igraju u tom takmičenju Prijavi
29. august 2013.13 god. comment_141981 http://bhsupersport.com/el-confidencial-messi-vrijeda-saigrace/ Eto onako, malo da ga pljujemo. Izgleda da su mediji imali glavnu rec o stvaranju reputacije C.Ronalda i Messija. Ovaj prvi je predstavljen kao arogantan,bezobrazan,sebican i ne znam ni ja sta,valjda zbog svog ponasanja na terenu,nervoze i ostalog,dok je Messi proglasen za dobrog,mirnog,stalozenog odmerenog gospodina koji igra samo za klub i koji je dobrica,opet zbog njegovog ponasanja na terenu...a izgleda da su u stvarnosti zamenjene uloge. Prijavi
29. august 2013.13 god. comment_142013 Lessi neće još dugo, vjerujte mi. Ova ozljeda koju je pokupio kontra Atletica i koju još od PSG-a vuče je sigurno znak da mu je tetiva na lijevom koljenu riknula. To se dogodi kad se uzimaju hormoni rasta i kad se natkoljenični mišić abnormalno poveća zbog toga, što dovodi do ubrzanog trošenja tetive. Ista stvar je i s Nadalom, zato ima problema s koljenom stalno. Pitanje je vremena kad će im se organizam raspasti. Prijavi
29. august 2013.13 god. comment_142019 Nabijem ja na kurac sve te vreće hormona, to nisu pravi sportaši. Prijavi
1. septembar 2013.13 god. comment_142369 gledam i ja malo. dobra ekipa je real, modrić isto dobro igra, isco je stvarno genijalac, odlično se ubacuje iz drugog plana i uvijek ima rješenje. vjerujem da će uz nas biti glavni favorit za LP. Prijavi
1. septembar 2013.13 god. comment_142375 A i Ronaldo je lud, 202 utakmice 202 gola, svaka čast Prijavi
1. septembar 2013.13 god. comment_142385 Kažem ja, Isco najbolji transfer ovog ljeta. Igračina. Prijavi
1. septembar 2013.13 god. comment_142490 ovaj Postiga opet 2 gola postigao,stvarno jedan od boljih transfera Valencije,prava zamjena za Soldada,u dosad svim utakmicama za Valenciu dao je gol. Prijavi
2. septembar 2013.13 god. Autor comment_142542 Gledao danas prvo Real protiv mojih Lavova, jebiga, realno, ne može se puno protiv Madriđana u gostima, al bitno je da se protiv slabijih ekipa uzimaju bodovi bez većih problema pa dogodine u Ligu Prvaka ako bude sreće. :) Valencia - Barcelona vrhunska utakmica, samo što je domaćinima obrana u najmanju ruku ko ementaler, lopte prolaze između stopera ko od šale, sreća njihova da su ubojiti naprijed. Onaj jordi alba iz utakmice u utakmicu sve gadnije stvorenje, danas ukliže na loptu, promaši loptu i onda šutne đonom u koljeno igrača Valencije, al dajem plus obrani Valencije za cjeloutakmično mlaćenje po Neyčmaru :D Prijavi
2. septembar 2013.13 god. comment_142543 Hahaha, Bale kralj nad kraljevima! :D Ali opet ne može s Lamelom pederom u istu rečenicu. Prijavi
2. septembar 2013.13 god. comment_142572 Nakon 2000. Real opet složio dream team. Ali ovaj je stvarno igrački i marketinški bolji od onog. Brutalna ekipa. Još ako Suareza dovedu, bolesno stvarno. Prijavi
2. septembar 2013.13 god. comment_142662 Jest ružan u pičku materinu. :D Po mom mišljenju ni Runi nije ružan, a Bejl je lepši od Ronalda. :D Prijavi
6. septembar 2013.13 god. comment_143403 Eric Abidal has blasted Barcelona for the way they pushed him out of the club and even suggested they did not pay him when he was recovering from a liver transplant. Mes que un club. Prijavi
6. septembar 2013.13 god. comment_143405 Eric Abidal has blasted Barcelona for the way they pushed him out of the club and even suggested they did not pay him when he was recovering from a liver transplant. Mes que un club. izvor? Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.