Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Primera (ESP)

Istaknuti odgovori

Istina je.

Ronaldo je veliki čovjek, veliki humanitarac. Nisam ga volio kao pojavu, i dalje mi je antipatičan, ali je sjajan tip. Svaka mu čast na svemu, posebno sam se oduševio kad sam čuo kako je pomagao Palestince i rodni grad poslije jedne teške poplave koja ih je zadesila.

Prvi put cujem za to,ali mi je nejasno zasto ako su obojica bili dobri,nisu obojica otisli u akademiju,kao samo jedan ce uspeti da ode,ko da vise golova,nelogicno,valjda ko bolje odigra,nista tu meni nije jasno. I mene iritira kao pojava,ali da je covek covek je,par puta je dokazao.

• Odgovori 2,3 hilj.
  • Pregledi 136,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• ja primeru pratio preko top gol emisije sto je kod nas bila u bosni na bht1 televiziji. dodjem iz skole i gledam pregled golova u svim ligama

• O snazi ove lige govori to sto ce je Barselona osvojiti sa Alonsom na stooeru

• Ne sikiram se dok imamo Hariba u napadu, sve što Benz može da uradi Haribo može duplo bolje.

Da jbt, ako je onaj drugi bio dobar kao CR, mogao je da igra barem za Guimaraes ili nesto tako, a ne da je nezaposlen.. I još ako su bili jedanko dobri, što ih ne primi obojicu u akademiju, jedan manje više..  Čudna priča ali dobro..

Izgleda da su mediji imali glavnu rec o stvaranju reputacije C.Ronalda i Messija. Ovaj prvi je predstavljen kao arogantan,bezobrazan,sebican i ne znam ni ja sta,valjda zbog svog ponasanja na terenu,nervoze i ostalog,dok je Messi proglasen za dobrog,mirnog,stalozenog odmerenog gospodina koji igra samo za klub i koji je dobrica,opet zbog njegovog ponasanja na terenu...a izgleda da su u stvarnosti zamenjene uloge. 

Lessi neće još dugo, vjerujte mi. Ova ozljeda koju je pokupio kontra Atletica i koju još od PSG-a vuče je sigurno znak da mu je tetiva na lijevom koljenu riknula. To se dogodi kad se uzimaju hormoni rasta i kad se natkoljenični mišić abnormalno poveća zbog toga, što dovodi do ubrzanog trošenja tetive. Ista stvar je i s Nadalom, zato ima problema s koljenom stalno. Pitanje je vremena kad će im se organizam raspasti.

gledam i ja malo. dobra ekipa je real, modrić isto dobro igra, isco je stvarno genijalac, odlično se ubacuje iz drugog plana i uvijek ima rješenje. vjerujem da će uz nas biti glavni favorit za LP.

ovaj Postiga opet 2 gola postigao,stvarno jedan od boljih transfera Valencije,prava zamjena za Soldada,u dosad svim utakmicama za Valenciu dao je gol.

• Autor

Gledao danas prvo Real protiv mojih Lavova, jebiga, realno, ne može se puno protiv Madriđana u gostima, al bitno je da se protiv slabijih ekipa uzimaju bodovi bez većih problema pa dogodine u Ligu Prvaka ako bude sreće. :)

Valencia - Barcelona vrhunska utakmica, samo što je domaćinima obrana u najmanju ruku ko ementaler, lopte prolaze između stopera ko od šale, sreća njihova da su ubojiti naprijed. Onaj jordi alba iz utakmice u utakmicu sve gadnije stvorenje, danas ukliže na loptu, promaši loptu i onda šutne đonom u koljeno igrača Valencije, al dajem plus obrani Valencije za cjeloutakmično mlaćenje po Neyčmaru :D

Nakon 2000. Real opet složio dream team. Ali ovaj je stvarno igrački i marketinški bolji od onog. Brutalna ekipa. Još ako Suareza dovedu, bolesno stvarno.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.