22. septembar 2013.13 god. comment_145169 Gledam malo tog Napolija fantasticno izgledaju na terenu, Benitez je to vrhunski postavio. Sad pogledajte njihov igracki kadar i pogledajte njihov, pametnom dosta. Covjek radi svoj posao profesionalno, svaka mu cast. Apsolutno pametnom dosta Prijavi
22. septembar 2013.13 god. comment_145185 Benitez je vec bacio oko na Matu. Ako ga uspije dovesti u januaru bice sila u Italiji Prijavi
22. septembar 2013.13 god. comment_145192 Apsolutno pametnom dosta Sto ti zelis reci da Benitez ne radi svoj posao bolje od Mourinha u ovom trenutku? Prijavi
22. septembar 2013.13 god. comment_145201 Ma ne govorim ti uopce o Benitezu i Mourinhu nego o tvojoj tiskarskoj grešci, jer pogledaj šta si napisao, o Benitezu uopće ne želim raspravljat Prijavi
22. septembar 2013.13 god. comment_145203 Bolji pocetak sezone nije mogao da ima. Sve same pobede, plus su ove dve poslednje dodatno podigle samopouzdanje timu. Sve pohvale za sada. Prijavi
23. septembar 2013.13 god. comment_145274 Baš mi je drago da mu super ide jer mi je Napoli baš simpa ekipa. Prijavi
23. septembar 2013.13 god. comment_145275 Meni isto,ne volim Milan,Inter i Juventus,nemam ništa protiv njih ali posle toliko nameštanja i kalkulacija ne mogu više da ih smislim gledao sinoć utakmicu,hamšik ne prestaje da me oduševljava,neverovatan igrač,inače u prošloj sezoni ako se saberi asistencije i stvorene šanse hamšik je prvi igrač u evropi,bolji od mate i od ozila,statistički gledano iguain se baš lepo uklopio,dvostruki strelac sinoć jedino što mi nije bilo jasno to su neke situacije u odbrani,par potpuno nepotrebnih prekršaja i to baš ispred kaznenog prostora,da je tu bio neki bolji izvodjač(tipa pirlo) pretvorio bi to u go sigurno,pa im to na kraju nije bilo dovoljno nego su morali i penal da poklone milanu koji ovi nisu iskoristili,morali bi sledeći put da pripaze malo reina branio fantastično benitez napokon pokazao znake života,klub po njegovoj meri i na kraju,bila neka dobra tetka na tribinama,plavuša rasna,MILF Prijavi
23. septembar 2013.13 god. comment_145368 Koji god tim, i ko god ga vodio bude u stanju da razbije ucmalost Serije A imace moje postovanje. Prijavi
24. septembar 2013.13 god. comment_145422 Rafa Benitez veliki trener,covek koji se upisao u Istoriju Celzija sa drugim najvecim trofejom u Evro kupovima! Prijavi
24. septembar 2013.13 god. comment_145446 Bez obzira na početni uspjeh u Napoliu, činjenica je da je za vrijeme vođenja Chelsea napravio neke neoprostive kikseve. OK, izborio je LP, ali sa sastavom koji je imao na raspolaganju i moja baba bi osigurala jedno od prva 4 mjesta. Može mu se oprostiti i poraz u polufinalu FA kupa jer od Citya apsolutno nije sramota izgubiti, ali jednostavno, svjetsko klupsko prvenstvo i pogotovo Carling kup su morali biti osvojeni jer smo tu imali totalno nedorasle protivnike na putu do naslova... Prijavi
9. oktobar 2013.12 god. comment_147223 http://www1.skysports.com/football/news/11095/8965281/levski-sofia-coach-ivaylo-petev-resigns-after-being-confronted-by-angry-fans Vako smo i mi trebali FSW-u. Svaka čast Bugarima. Prijavi
9. oktobar 2013.12 god. comment_147238 Kakve seljacine oronule, sve ih u logor treba u picku materinu i da vrse podmladjivanje cetinarskih suma, gade mi se ovakvi neostvareni likovi. #zemljetrecegsvijeta Prijavi
9. oktobar 2013.12 god. comment_147240 ne volim takve navijače al ajd sad,mamini i tatini sinovi,policija ne sme da ih pipne,to može samo na divljem zapadu,tj. kod nas,ovo je i smešno,šta se sve radi u srbiji to je žalosno Prijavi
10. oktobar 2013.12 god. comment_147277 http://www1.skysports.com/football/news/11095/8965281/levski-sofia-coach-ivaylo-petev-resigns-after-being-confronted-by-angry-fans Vako smo i mi trebali FSW-u. Svaka čast Bugarima. Brate moj dragi, šta ti je ovdje 2svaka čast2. Mene stid u njihove ime, mogu misliti kako je njihovim roditeljima - ako ih imaju. Točno što netko reče - Divlji zapad. Dosta mi ovih huligana, uvijek se nešto kurče, uvijek nezadovoljni. Kako bi ovo Titina milicija ispendrečila, lijepa batina i antianarhija. Iz raja su izašli. Prijavi
10. oktobar 2013.12 god. comment_147296 Zato svi mogu uciti od Engleza i na ovom polju kao sto su ucili kako se navija. Najsavrseniji sistem u borbi protiv huligana. Kad je sve otislo u kurac i kad im je fudbal pretrpio finansijski i takmicarski udarac, sabrali 2 i 2 i zato danas godinama imaju najjacu ligu na svijetu sa najvise kompetitivnosti i finansijski jacu od Lige Sampiona sa sponzorima koji samo dolaze. Samo po dzepu udaras. Za sitni prekrsaj ide ta i ta kazna, naredno je uklanjanje sa stadiona dozivotno i nova novcana kazna u visini nekog kredita, pa ako ne mozes isplacivati, ides na robiju. Drugacije ne mozes jer ce ti oni preuzeti fudbal i postati obicni reketasi. Muka mi od ovih huligana, mada ovo nisu ni pravi huligani koji ce da se soraju u nekom dijelu grada pesnicama vec obicni placenici koje finansiraju raspale politicke partije za sverc droge, oruzja i za ovakve upade i koji nazalost zive bolje od vecine normalnih ljudi. Mnogo precijenjen faktor su navijaci, mnogo. Njihov doprinos ne prelazi 10% u sveukupnim uspjesima klubova. Prijavi
10. oktobar 2013.12 god. comment_147325 vec obicni placenici koje finansiraju raspale politicke partije za sverc droge, oruzja i za ovakve upade i koji nazalost zive bolje od vecine normalnih ljudi. Ma to je davna proslost. Danas se koriste za svrgavanje/postavljanje politickih rezima. Prijavi
14. novembar 2013.12 god. comment_150956 http://www.mozzartsport.com/vesti/muke-napuljskog-konobara-cak-i-policija-misli-da-sam-benitez/65190 Muke napuljskog kobobara:Cak i policija misli da sam Benitez. Prijavi
14. novembar 2013.12 god. comment_150957 AHAHAHAHHAHAHAHA Zanima me jel mu pjevaju 'fuck off, FAT SPANISH WAITER' :D PS. Verujemo da su mnogi gosti do sada pomislili da ih je uslužio Benitez lično… Prijavi
14. novembar 2013.12 god. comment_150959 http://www.mozzartsport.com/vesti/muke-napuljskog-konobara-cak-i-policija-misli-da-sam-benitez/65190 Muke napuljskog kobobara:Cak i policija misli da sam Benitez. Well, no difference there. Prijavi
21. novembar 2013.12 god. comment_151410 Na danasnji dan u nas klub je dosla LEGENDA FSW ,sve ostalo je istorija Prijavi
30. mart 2014.12 god. comment_169352 "Mourinho did nothing in Europe during his three years at Real," says Benítez Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.