Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Rafael Benitez (2012-2013, trener)

Istaknuti odgovori

Gledam malo tog Napolija fantasticno izgledaju na terenu, Benitez je to vrhunski postavio.

Sad pogledajte njihov igracki kadar i pogledajte njihov, pametnom dosta.

Covjek radi svoj posao profesionalno, svaka mu cast.

Apsolutno pametnom dosta

• Odgovori 1,4 hilj.
  • Pregledi 78,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Bolji pocetak sezone nije mogao da ima. Sve same pobede, plus su ove dve poslednje dodatno podigle samopouzdanje timu.

Sve pohvale za sada.

Meni isto,ne volim Milan,Inter i Juventus,nemam ništa protiv njih ali posle toliko nameštanja i kalkulacija ne mogu više da ih smislim

gledao sinoć utakmicu,hamšik ne prestaje da me oduševljava,neverovatan igrač,inače u prošloj sezoni ako se saberi asistencije i stvorene šanse hamšik je prvi igrač u evropi,bolji od mate i od ozila,statistički gledano

iguain se baš lepo uklopio,dvostruki strelac sinoć

jedino što mi nije bilo jasno to su neke situacije u odbrani,par potpuno nepotrebnih prekršaja i to baš ispred kaznenog prostora,da je tu bio neki bolji izvodjač(tipa pirlo) pretvorio bi to u go sigurno,pa im to na kraju nije bilo dovoljno nego su morali i penal da poklone milanu koji ovi nisu iskoristili,morali bi sledeći put da pripaze malo

reina branio fantastično

benitez napokon pokazao znake života,klub po njegovoj meri

i na kraju,bila neka dobra tetka na tribinama,plavuša rasna,MILF

Bez obzira na početni uspjeh u Napoliu, činjenica je da je za vrijeme vođenja Chelsea napravio neke neoprostive kikseve.

OK, izborio je LP, ali sa sastavom koji je imao na raspolaganju i moja baba bi osigurala jedno od prva 4 mjesta. Može mu se oprostiti i poraz u polufinalu FA kupa jer od Citya apsolutno nije sramota izgubiti, ali jednostavno, svjetsko klupsko prvenstvo i pogotovo Carling kup su morali biti osvojeni jer smo tu imali totalno nedorasle protivnike na putu do naslova...

• 3 sedmice kasnije...

Kakve seljacine oronule, sve ih u logor treba u picku materinu i da vrse podmladjivanje cetinarskih suma, gade mi se ovakvi neostvareni likovi. #zemljetrecegsvijeta

Brate moj dragi, šta ti je ovdje 2svaka čast2. Mene stid u njihove ime, mogu misliti kako je njihovim roditeljima - ako ih imaju. Točno što netko reče - Divlji zapad. Dosta mi ovih huligana, uvijek se nešto kurče,  uvijek nezadovoljni. Kako bi ovo Titina milicija ispendrečila, lijepa batina i antianarhija. Iz raja su izašli.

Zato svi mogu uciti od Engleza i na ovom polju kao sto su ucili kako se navija. Najsavrseniji sistem u borbi protiv huligana. Kad je sve otislo u kurac i kad im je fudbal pretrpio finansijski i takmicarski udarac, sabrali 2 i 2 i zato danas godinama imaju najjacu ligu na svijetu sa najvise kompetitivnosti i finansijski jacu od Lige Sampiona sa sponzorima koji samo dolaze. Samo po dzepu udaras. Za sitni prekrsaj ide ta i ta kazna, naredno je uklanjanje sa stadiona dozivotno i nova novcana kazna u visini nekog kredita, pa ako ne mozes isplacivati, ides na robiju. Drugacije ne mozes jer ce ti oni preuzeti fudbal i postati obicni reketasi. Muka mi od ovih huligana, mada ovo nisu ni pravi huligani koji ce da se soraju u nekom dijelu grada pesnicama vec obicni placenici koje finansiraju raspale politicke partije za sverc droge, oruzja i za ovakve upade i koji nazalost zive bolje od vecine normalnih ljudi. Mnogo precijenjen faktor su navijaci, mnogo. Njihov doprinos ne prelazi 10% u sveukupnim uspjesima klubova.

vec obicni placenici koje finansiraju raspale politicke partije za sverc droge, oruzja i za ovakve upade i koji nazalost zive bolje od vecine normalnih ljudi. 

Ma to je davna proslost. Danas se koriste za svrgavanje/postavljanje politickih rezima.

izmedju ostalog.

• 1 mjesec kasnije...

AHAHAHAHHAHAHAHA

Zanima me jel mu pjevaju 'fuck off, FAT SPANISH WAITER' :D

PS. 

Verujemo da su mnogi gosti do sada pomislili da ih je uslužio Benitez lično…

Na danasnji dan u nas klub je dosla LEGENDA FSW ,sve ostalo je istorija 

• 4 mjeseca kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.