Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Rafael Benitez (2012-2013, trener)

Istaknuti odgovori

Na glas je odjeknula bomba da Real uzima Klopa za trenera, medjutim, odjednom iz vedra neba.. prvo ime Reala da nasledi Carla je ni manje ni vise Benitez. Sta vi mislite o tome? 

Moze li opet uzeti LE, ovaj put sa Realom?

• Odgovori 1,4 hilj.
  • Pregledi 78,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Mijenjaju Ancelotija, Benitezom ??????/ HAHAHAHA PA ONI MOZGA NEMAJU, HAHAHAHA. 

ne znam šta je tu čudno,nije on neka smrdjiva motka,poštuju ga u Španiji,osvajao je tamo trofeje i što je najbitnije poznaje ligu,prilike,rodjen u Madridu

normalno je da ga uzmu u obzir kao jednog od kandidata za taj posao

evo čitam isto i to da je njihov odbor podeljen po tom pitanju(Å¡atra  nije dovoljno "fensi")tako da se on tamo verovatno neće dugo zadržati 

ako se treba neÅ¡to čuditi to je kako je uopÅ¡te nas vodio  :D

• Autor
Nakon što je Carlo Ancelotti dobio otkaz na mjesto trenera Real Madrida, na njegovo mjesto trebao bi doći sadašnji trener Napolija Rafael Benitez.
b_150526042.jpg?v=1  

Foto: EPA

Otkrio je to u izjavi za RAI Ernesto Bronzetti, menadžer Carla Ancelottija. 

"Benitez je 99 posto novi trener Reala. Ancelotti želi uzeti godinu odmora. To je njegova namjera. Ako ne osvojite nijedan trofej u sezoni, u Realu dobijete otkaz. Vijest je zabrinula cijelu ekipu, neki igrači su plakali“, rekao je Bronzetti. 

Talijanski mediji navode da je Milan zainteresovan za dovođenje Ancelottija te da se njihov čelnik Adrano Galliani već sastao sa Bronzettijem.

U posljednjem kolu sezone izgubio od Lazia na domaćem terenu i tako omogućio Laziu da, umjesto njih, odu u Ligu prvaka.

hahahahha pizda konobarska

kakva prevara od trenera

U posljednjem kolu sezone izgubio od Lazia na domaćem terenu i tako omogućio Laziu da, umjesto njih, odu u Ligu prvaka.

Nije tacno, Lazio je vec bio osigurao kvalifikacije za ligu prvaka.

• Autor

Nije tacno, Lazio je vec bio osigurao kvalifikacije za ligu prvaka.

Nije sramota ne znati. Sramota je ne znati a misliti da znaš.

http://www.goal.com/ba/match/napoli-vs-lazio/1836849/report

http://www.goal.com/ba/news/6923/serie-a/2015/06/01/12281972/mauro-higuainov-proma%C5%A1aj-jedanaesterca-je-sramota?ICID=OP

U pravu je Relo zemo. 

Nego bas mi je drago zbog pedera Mihajlovica.. svaka njemu cast za rezultate, ali je i on pustio Napoli, racunajuci na to da ide u Napoli i da ce igrati LS sledece godine sa njima, a Sampa se borila za evropu tada. 

PRC, neka mu se vratilo. 

A o Benitezu nemam reci.. ,mislim da ce usrati Real... ali svi to mislimo, sada kada napravi neki haos sa njima :D

Lazio imao 66 bodova prije utakmice i gol razliku +31, a Napoli 63 i gol razliku +16. Objasni mi kako su igrali za plasman u ligu prvaka. Napoli je morao pobijediti 15 razlike.

Koju drogu koriste ovi iz Reala ? Pa ima trenutno 200 boljih trenera od ovog konobara, a oni bas njega dovode. Bas me zanima kako ce se borit sa Ronaldom i ostalom ekipom, kad krene stekat masina.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.