Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Rafael Benitez (2012-2013, trener)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,4 hilj.
  • Pregledi 78,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

[quote name='diablo_bih' timestamp='1362159918' post='109801']
HAHAHAHA, pa grant je gori od ovog debelog, doveo nam je boljeg 20 puta managera, i onda ga otpustio zbog ne znam ni ja cega....
[/quote]

Pa da. Zato je i ušao u finale lige prvaka s Chelseom, u ligi se za poraz pod njegovim vodstvom nije ni znalo itd.
[quote name='diablo_bih' timestamp='1362196817' post='109887']
Ako mislis da je ista od toga njegovo maslo, onda si lud...
[/quote]

Pa tu momčad koju je on vodio složio je Mourinho. Ali to ne znači da bez kvalitetnog trenera bi došli do finala. Pa pogledajte si Barcu. S trenerom i bez njega. Pa onda vi i dalje pričajte kako trener ništa ne znači. Pojedincima ovdje su treneri samo za pljuvanje po njima...
[quote name='diablo_bih' timestamp='1362222054' post='109901']
tito vilanova je los trener, ali opet dok je bio tu grmili su...
[/quote]

A po cemu to je on loš?!?

Predugo je on bio uz Guardiolu i jako dobro zna šta i kako treba radit i to će dokazat.
E muko moja #-o[size=4] [/size] X_X[size=4] [/size]

http://www1.skysports.com/football/news/11668/8532903/Under-fire-Chelsea-boss-Rafa-Benitez-says-the-players-are-happy-working-under-him
[quote name='Wisey' timestamp='1362226092' post='109925']
Ja mislim da ni on sam ne vjeruje u ono šta kaže.
[/quote]

Verovanje podrazumeva da uopste zna sta je rekao.... Sto sa ovim ocigledno nije slucaj.
[i]Fowler: Rafa Benitez's rant was brilliant![/i]

[url="http://www.talksport.co.uk/radio/weekend-sports-breakfast/130302/fowler-rafa-benitezs-rant-was-brilliant-192785?"]http://www.talksport...illiant-192785?[/url]
http://www.sportske.net/vest/medjunarodni-fudbal/benitez-zadovoljan-pozitivnom-atmosferom-117807.html

Koliko god da ga mrzim i zelim da ode iz kluba, slazem se sa njegovom izjavom, ko ga jebe, i ovako ode za par meseci, nek navijaci svoju mrznju prema njemu usmere na podrzavanje igraca i kluba, da izborimo to 3. ili 4. mesto,pa onda da cekamo Murinja ili koga vec.
Rafa je očito dobio što je htio,nije ga dočekao pakao kako se najavljivalo.
Po meni pogrešno,ako su nezadovoljni,trebaju iskazivat to nezadovoljstvo.
Rafa-navijači 1:0,autogol navijača
Nakon čitanja ove njegove zadnje izjave još više potvrđujem svoju sumnju da on voli malo povuć lajnu dvije.

Navijači trebaju podržavat navijače, ali to oni i rade, nakon svake dobre akcije zaplješnju, Hazard je danas dobio ovacije, sve to stoji, ljubav prema igračima se vidi. Ali s druge strane, u potpunosti se slažem sa izjavom Posebnog da navijači trebaju iskazivati to svoje nezadovoljstvo, ali trenutno je nezadovoljstvo usmjereno prema treneru i oni ga pokazuju, makar koliko se pričalo o današnjem "paklu" malo se pokazalo.

A ona njegova rečenica "strastveno volim nogomet" mi uopće ne sjeda. Danas zabili gol, većina klupe skočila na noge i pokazala svoje mišljenje o golu, a on ostao sjediti, kimnuo glavom, nije ni neki kiseli osmjeh nabacio, nego samo počeo pisati u svoj famozni blokić. Odlična ti je strast stari nema šta :/
[quote name='Gospodin Posebni' timestamp='1362256475' post='110039']
Rafa je očito dobio što je htio,nije ga dočekao pakao kako se najavljivalo.
Po meni pogrešno,ako su nezadovoljni,trebaju iskazivat to nezadovoljstvo.
Rafa-navijači 1:0,autogol navijača
[/quote]Nije mu ni bilo prijatno.U jednom trenutku,kada su navijaci pevali Murinju,ustao je sa klupe,kao fol da pokaze nesto nekome,i dobio salvu zvizduka zbog tog ustajanja.Tada se ne bih menjao sa njim ni za sta na svetu.
Jučer je bilo biti ili ne biti za navijače.
Trebali su napravit najveću akciju dosad,da Rafa totalno pukne,baš da mu bude kao u paklu.
Nije bilo ništa gore nego uobičajeno,prava reakcija na Rafin ispad nakon Middlesbrougha je izostala.
Iskreno receno, ja nisam ni ocekivao vise od onoga. Gro navijaca koji su protiv Beniteza nema para da ode na domace utakmice.
A ovi sto i jesu dosli su valjda shvatili da je ekipa veca od trenera, pa su se odlucili da podrze momke.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.