Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

David Luiz (2011-2014, 2016-2019, 248 nastupa)

Istaknuti odgovori

Treba ga prebacit u Legende :D Ipak je on jedan od rijetkih komicara koji je uspio igrat profesionalni fudbal :D 

• Odgovori 2,7 hilj.
  • Pregledi 168,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

• 2 sedmice kasnije...

Znaci 50 mil. Â£, odnosno nekih 57 mil.€ Jos jednom, fenomenalan posao!! Moram da pohvalim upravu, svaka cast, jedna od najboljih prodaja u istoriji fudbala, i jos ce se pametno iskoristiti novac(vec jeste jedan deo.)! Pa kud ces vise! ;) 

http://www1.skysports.com/football/news/11668/9348040/transfer-news-paris-saint-germain-confirm-16350million-purchase-of-chelseas-david-luiz

koliko god dolazile dobre ponude za nase igrace, kao recimo gore za luiza, obice nam se od glavu takva prodaja
lijepo je kad prodas za velike pare igraca, ali treba naci zamjenu za njega
iako svi govore da je luiz neozbiljan on bi kod murinja jos vise napredovao, uozbiljio se dosta, a vjerovatno je terryu ovo poslednja sezona u chelsiu, a luiz bi uz baneta i kaleta bio odlican tandem
steta, jer ovaj igrac nam je dosta znacio, volio je ovaj klub, borio se za isti, falice on nama mnogo

10461446_667809786636062_695591644066805

Koja samo stoka od čovjeka. Ovako rasplakat jadno nedužno dijete. i onda mu pokloni dres u fazonu: "Aj mali hljeba ti evo dres samo nemoj više plakat." 

• 3 sedmice kasnije...
Sad ce jos pricati da je dobar izvodjac slobodnih, nakon sto je u Celziju zadnjih 50 ispuco ko bekovsku.

Podsjeti me na onaj vic kad je Muji ostalo jedno zrno graha u tanjiru a nije ga nikako mogao ugrabiti kasikom. I poslije 20 minuta, dodje Suljo, uzme od Muje kasiku i iz prve uhvati zrno. Veli njemu Mujo:' E lako je tebi jarane kad sam ga ja umorio.'

Wisey naš mudrac, navrati na češće. Ja znam da je sad vrijeme za koke i more ali dodji nam češće na kraju krajeva ovdje is ti poslije Benje najvažniji. Bez tebe nije isto majke mi.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.