Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

David Luiz (2011-2014, 2016-2019, 248 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Autor

Pičketina koja gazi svoje obećanje. Prije tekme je spominjo i Mou-a kako nije poseban za njega, spominjao je i da mu je Chelsea nudio novi ugovor ali je odlučio otići... Izgleda da nas je uzeo na zub zbog nečeg, zato je onako proslavio. Neka mu, jebo ga PSG, nikad titule Lige prvaka s njim neće vidjeti, garantujem mu.

• Odgovori 2,7 hilj.
  • Pregledi 168,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Nisam ja grena ni rekao da je najbolji na svijetu. Mladji je, uozbiljio se, stekao iskustvo i ocito je da je stasao u dobrog igraca. Mnogo bolji nego sto je bio kod nas.
Chesteru, nisam siguran da smo ga odbacili kao krpu. 50 miliona za defanzivca je odlicna para.

Nije bio u klubu 7-8 godina pa da je neka legenda ili lik koji je ostavio veliki trag.

Ma jebem ja njemu mater.Postoji samo par igraca(izroda) koji su se radovali kada postignu gol protiv bivseg kluba.I on je jedan od tih,mogu se mozda izbrojati na prste jedne ruke.Zato nek se nosi u tri picke materine,konjina nezahvalna.Citavo vrijeme nesto podbada,prije utakmice i u toku utakmice.Svadja se sa nasim igracima i jos slavi pogodak sa potpunim izlivom emocija.Puuuu jebem li ti mamu seljacino jedna.

Šta, sutra nam Zhirkov zabije gol i ne smije slaviti jer je igrao hahahahhah pa ne bi trebali slaviti samo igrači koji su ostavili VELIKI TRAG i koji su DUGO bili u klubu.

Luiz ne spada nigdje.

• Autor

12-i ne kontaš šta hoćemo da kažemo. Uredu je da bivši igrač slavi gol, al' nije uredu da to uradi igrač koji je 3 godine igrao i bio ljubimac publike, i to da proslavi gol skoro odmah po promjeni boje dresa. Pusti barem da sezona prođe jebte, imaj malo poštovanja. Naši navijači su ga mnogo voljeli, sad je izgorio za sva vremena.

12-i ne kontaš šta hoćemo da kažemo. Uredu je da bivši igrač slavi gol, al' nije uredu da to uradi igrač koji je 3 godine igrao i bio ljubimac publike, i to da proslavi gol skoro odmah po promjeni boje dresa. Pusti barem da sezona prođe jebte, imaj malo poštovanja. Naši navijači su ga mnogo voljeli, sad je izgorio za sva vremena.

Kontam ja to, ali i vi se zalijepite za svakog igrača koji kroči na klupske pašnjake. Luiz nije igrač koji je imao megalomanski uticaj niti je zadužio klub, niti je ostavio trag, a bio samo 3 sezone tu.

Jebiga, mene nimalo nije iznenadio možda što sam jedva čekao da ode iz kluba.

Mene nit je iznenadilo nit mi je zasmetalo. Puca mi kurac za manekena i osrednje kvalitete stopera. Vidio sam sinoc je opet svaku dugu loptu poslao nebu pod oblake. Istina zabio je dobar gol, nesto poput Drogbe u finalu LP. Vise mi je zivaca izvukao igrajuci za nas, jebo proslavu.

• 1 mjesec kasnije...

Postao je predmet sprdnje, a pre toga junak koji je izbacio svoj bivsi klub, igrac koji je omogucio produzetak u zadnjim minutama, igrac koji je urlikao od srece nakon gola. 

Karma je kucka.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.