Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

David Luiz (2011-2014, 2016-2019, 248 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,7 hilj.
  • Pregledi 168,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

izjavio da mu je chelsea nudio  novi ugovor da ostane al da se on odlucio da nas napusti i ode u PSG.

Jbt, i zaboravio sam na njega, kontam prije 2 godine su nam on i mata bili najdrazi igraci a sad i ne sjecam ih se kak treba.

I eno ga,trune u PSG,kao i cela ekipa, ne mogu da pobede nikog u Francuskoj, ej Francuskoj. Sva sreca sto je liga bez briga inace bi bili na sredini tabele. A kako su Barselonu dobili ne znam.

• 3 sedmice kasnije...
  • 1 mjesec kasnije...
  • 3 sedmice kasnije...

Pa dobro nije otisao u arsenal, utd ili CITY pa da je sad neki papak, a ionako smo ga unovcili. Cestitke mu na nagradi iako nije zasluzio realno.

Slažem se Luiz ne bi trebao da bude u timu godine, šta god značio taj pojam "tim godine", Luiz mi je kao igrač onako drag i ima tu kvaliteta, ali ako ćemo realno on nema šta da traži u timu godine..

• 3 sedmice kasnije...
Real nudi 60 miliona za Luiza navodno, a kada bi ga doveo, real bi pustio Varana u Chelsea...

Šta ima u luizu kada daju toliku lovu za njega jbt :D
  • 2 sedmice kasnije...

Real nudi 60 miliona za Luiza navodno, a kada bi ga doveo, real bi pustio Varana u Chelsea...

Samo potvrda koliko je Smorinjo ohol i iskompleksiran.

Bolje da je prodao Cahilla retardiranog nego Luiza.

Samo potvrda koliko je Smorinjo ohol i iskompleksiran.

Bolje da je prodao Cahilla retardiranog nego Luiza.

A što si ti sad odjednom protiv Mourinha, a do jučer si ga podržavao?  X_X

Luiz is a big part of Chelsea’s history, a Champions League winner on that dramatic night in the Allianz Arena when they beat Bayern Munich in a penalty shootout in 2012.

He forced himself to play, ‘the only Brazilian on the pitch’, despite a nine-inch tear to the hamstring on his right leg.

By far the best story of that night, though, is the chatter with Bayern Munich’s forward Gomez throughout the game.

‘I was telling Gomez, “We play badly, but we will win — look, your team is better but we are going to win”. All the time I was saying it to him. Schweinsteiger marked me at the corner and I said, “No problem, it’s not me who will score”. And Didier Drogba scored. And Schweiny looked at me as if to say, “What the f***?”.

‘When Gomez scores the penalty, he walks past me and said, “OK, I want to see you now”. And I scored.

‘After we won, I went over to him and he said, “Oh my God don’t talk to me, you must have some magic or something”.

‘I played for 120 minutes, I celebrated, the adrenaline is high and then the recuperation started. I still have my scars, it’s for life.’

^:)^  ^:)^

but first he needed to pass Palmer’s fitness test.

“I said to him,” Luiz recalls in hushed tones. “ ‘You know how I worked hard in my life to be here? You know when I left my family I was 14-years-old? You know tomorrow there are 200 million Brazilians in the world and just one can be on the pitch? You know what it is for my life to be here? Then it’s not for you to say something, to say I cannot play tomorrow. I will do the test but even if I fail you go to [the then manager Roberto] Di Matteo and say to him that I play tomorrow.’

“He said ‘no’. I said: ‘You go there and you say to him, if not, I kill you. And tomorrow we will be champions of Europe, no problem. Trust me.’ And he did. Di Matteo came to my room and I said: ‘No problem boss, I play tomorrow and let’s be champions of Europe.’ ”

Luiz had earlier that day bumped into Roman Abramovich, the Chelsea owner, in the team hotel. “I went to the hotel lounge and Abramovich was there and he said: ‘How are you, how is the leg?’ ” Luiz recalls. “And I said: ‘No problem. Tomorrow I play with the head and the heart, so no problem.’ And he said: ‘No, my God, I’m nervous,’ and I’m like, ‘keep calm’.”

Sto jest jest bio je dobar Cupo ovako za atmosferu, a i dobar je covek vidi se, zajebant. Ali znao je da kiksa i dobili smo predobre pare za njega. 

Gotivan lik u svakom slucaju i stvarno mislim da je igrao srcem za klub.

Ma jebo sam mu mater 10 puta brat bratu sinoc. Udara krvnicki mamu jebo svoju. I onda lafo nabaci ono hinjski mater jebo. Al haj, poceli smo vracat poslije :D

• 3 sedmice kasnije...

Namjestio se za nas, treba uplatit pare da nam ga mece u srijedu :D 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.