22. april 2014.12 god. comment_172441 Moj miljenik danas slavi rođendan, već 27. Sve najbolje legendo ! Prijavi
22. april 2014.12 god. comment_172448 Sretan rođendan prijatelju. Nadam se da ćeš ovo pročitati. Prijavi
22. april 2014.12 god. comment_172466 Ne mogu da verujem da su se dva panja rodila na isti dan :D Salim se Mikel nije panj ,al ovaj jeste . Sretan rodjendan i nadam se da ces prije procitat moju cestitku nego Caetovu Prijavi
22. april 2014.12 god. comment_172529 Pa samo kad bi htio prestat pucat slobodnjake bilo bi super. Imali smo 2 izgledne šanse za gol ali on ih je morao upropastiti svojim katastrofalnim udarcima . Sve ostalo odlično, jedan od najboljih večeras. Prijavi
22. april 2014.12 god. comment_172546 Odličan večeras mada ja i dalje mislim da je Lamps doktor za njega kada su u pitanju slobodnjaci Prijavi
22. april 2014.12 god. comment_172553 Ja mislim da je večeras slobodnjake trebao Schwarzer pucati jer toliko je puta bio na rubu klizanja da bi možda tako slučajno i uletila lopta u gol. Šalu na stranu, David večeras vrlo dobar. Prijavi
23. april 2014.12 god. comment_172589 David je opet odlicno odradio posao zadnjeg veznog i mislim da bi u revansu trebao igrati tu poziciju,a Bane da igra stopera uz Cahila i naravno Azpi i Cole bekovi.Po meni je to dobitna kombinacija. Prijavi
23. april 2014.12 god. comment_172627 Srčan igrač, samo da mu Mou zabrani izvođenje slobodnjaka. Prijavi
4. maj 2014.12 god. comment_174069 Napisat ću isto što i na shoutboxu. Ova zadnja utakmica protiv Norviča je refleks cijele sezone. Mučimo se protiv jebenih anonimusa SA DNA TABELE umjesto da ih razvalimo. Naši napadači, mutavi i nesposobni, na sredini se mučimo sa Davidom Luizom i ostarjelom legenodm Lampardom. Odgovorno tvrdim, da ni jedan od njih dvojice ne zaslužuje biti u prvih jedanaest naredne sezone a David Luiz ni pod kojim okolnostima ne smije biti rezervna opcija u veznom redu. Retardiran je u svim ofanzivnim akcijama. David Luiz samo može biti zamjena Cahillu i Terryu. Prijavi
4. maj 2014.12 god. comment_174130 Protiv PSG-a je odigro zadnjeg veznog za udzbenike. Moze bit zamjena Maticu, nekad i odigrat u paru s njim u vaznijim utakmicama, plus ako zatreba moze odigrat i stopera. Prijavi
4. maj 2014.12 god. comment_174142 Meni danas jedan od boljih. Definitivno igrač za sredine terena. Prijavi
5. maj 2014.12 god. comment_174219 Ako Luiz ode onda je Murinjo pravi glupan.Meni licno je Luiz nevjerovatno napredovo na poziciji DM da u kombinaciji sa Nemanjom cini strasan tandem.Jos kad bi se tu dodao i pravi.svestrani CM imali bi i potrebnu sirinu pa u zavisnosti koliko je jak i opasan protivnik moglo bi se uvijek kombinovati jer sa Luizom u sredini dobijamo i vise nego cvrstu sredinu terena sto se dalo i primjetiti pogotovo u utakmicama protiv Liverpula,Citija pa i PSG-a. Ono u fazonu svi mi nesto znamo i pametujemo,ali moje licno misljenje je da njega ni posto ne smijemo ni pomisliti prodati a kamoli to uraditi!!! Prijavi
5. maj 2014.12 god. comment_174242 Agencia News reports David Luiz has agreed personal terms with Barcelona and will earn €5.5m per year till 2019. Fee to be agreed. Prijavi
5. maj 2014.12 god. comment_174252 Sta je ovo. Boga oca na rasprodaju daju ccc. Hoce li tko ostati u CFC? Prijavi
5. maj 2014.12 god. comment_174253 Sta je ovo. Boga oca na rasprodaju daju ccc. Hoce li tko ostati u CFC? Hoće, Oscar i Ramiz. Prijavi
7. maj 2014.12 god. comment_174398 Danas me prijatelj 2 sata uvjerava da je Luiz na korak do Barcelone i da je sve sređeno osim plate i Luizovih osobnih stvari. Čak se želio i kladit sa mnom ? :-w :-w Gdje se izvlače te stvari da mi je znat, ima li išta od toga Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.