Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

David Luiz (2011-2014, 2016-2019, 248 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,7 hilj.
  • Pregledi 168,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Ne mogu da verujem da su se dva panja rodila na isti dan :D Salim se Mikel nije panj ,al ovaj jeste . Sretan rodjendan i nadam se da ces prije procitat moju cestitku nego Caetovu 

Pa samo kad bi htio prestat pucat slobodnjake bilo bi super. Imali smo 2 izgledne šanse za gol ali on ih je morao upropastiti svojim katastrofalnim udarcima .

Sve ostalo odlično, jedan od najboljih večeras.

Ja mislim da je večeras slobodnjake trebao Schwarzer pucati jer toliko je puta bio na rubu klizanja da bi možda tako slučajno i uletila lopta u gol. 

Šalu na stranu, David večeras vrlo dobar.

David je opet odlicno odradio posao zadnjeg veznog i mislim da bi u revansu trebao igrati tu poziciju,a Bane da igra stopera uz Cahila i naravno Azpi i Cole bekovi.Po meni je to dobitna kombinacija.

Napisat ću isto što i na shoutboxu.

Ova zadnja utakmica protiv Norviča je refleks cijele sezone. Mučimo se protiv jebenih anonimusa SA DNA TABELE umjesto da ih razvalimo. Naši napadači, mutavi i nesposobni, na sredini se mučimo sa Davidom Luizom i ostarjelom legenodm Lampardom. Odgovorno tvrdim, da ni jedan od njih dvojice ne zaslužuje biti u prvih jedanaest naredne sezone a David Luiz ni pod kojim okolnostima ne smije biti rezervna opcija u veznom redu. Retardiran je u svim ofanzivnim akcijama.

David Luiz samo može biti zamjena Cahillu i Terryu.

Protiv PSG-a je odigro zadnjeg veznog za udzbenike. Moze bit zamjena Maticu, nekad i odigrat u paru s njim u vaznijim utakmicama, plus ako zatreba moze odigrat i stopera.

Ako Luiz ode onda je Murinjo pravi glupan.Meni licno je Luiz nevjerovatno napredovo na poziciji DM da u kombinaciji sa Nemanjom cini strasan tandem.Jos kad bi se tu dodao i pravi.svestrani  CM imali bi i potrebnu sirinu pa u zavisnosti koliko je jak i opasan protivnik moglo bi se uvijek kombinovati jer sa Luizom u sredini dobijamo i vise nego cvrstu sredinu terena sto se dalo i primjetiti pogotovo u utakmicama protiv Liverpula,Citija pa i PSG-a.

Ono u fazonu svi mi nesto znamo i pametujemo,ali moje licno misljenje je da njega ni posto ne smijemo ni pomisliti prodati a kamoli to uraditi!!!

Agencia News reports David Luiz has agreed personal terms with Barcelona and will earn €5.5m per year till 2019. Fee to be agreed.

30 miliona mora biti minimalac

Danas me prijatelj 2 sata uvjerava da je Luiz na korak do Barcelone i da je sve sređeno osim plate i Luizovih osobnih stvari. Čak se želio i kladit sa mnom ?   :-w  :-w Gdje se izvlače te stvari da mi je znat, ima li išta od toga 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.