Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

David Luiz (2011-2014, 2016-2019, 248 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,7 hilj.
  • Pregledi 168,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

10444656_488026244675590_833953100932777

Lep gest svakako...ali sto se kaze 50 miliona je 50 miliona... Niko ne krije da je dobar igrac, veliki covek,ali smo uzeli predobar kes za njega.

Davao je golove i u Chelsea,a onda brdo lopti pogodise Drogbin lik. ... kao i OScar,izgleda da im vise prija reprezentacija nego klub. 

Ma neka smo mi njega prodali, ne treba previše žaliti. Skoro 60 mil eura smo dobili za njega. To je posao stoljeća. Mada bi po meni bilo možda bolje da smo prodali ona druga dva Brazilca (Ramiresa i Oscara) čisto da povećamo kvalitet ekipe.

U ovom trenutku najviše šanse da budu proglašeni igračem turnira imaju:

1. David Luiz

2. James Rodriguez

Po nekom FIFA bodovanju.

Baš mi je drago zbog njega, oduvijek sam ga smatrao igračinom a i nije nešto igrao tokom sezone pa se sačuvao za SP. Svaka čast DL4 ovo zaslužuje. 

Želim mu svu sreću u u budućnosti koja nije kod nas nažalsot ali svjedno oduvjek ću ga gotiviti i sa radošću ga se sjetiti. Pričaće se nekada o jednom smješnom simpatičnom  čupi što je bio dobar i volio je da se zeza na terenu i uvijek je ostavljao srce na terenu. Sjećaće mo ga se po goloviam Manchesteru, nekim situacijama ali pomalo neozbiljnosti i naravno tekma protiv PSg-a je tu, u LP u uzvratu čini mi se.

Jedan od naših boljih transfera od Romanovog angažovanja i naravno pordali smo ga za skoro duplo mada je tu i Matić bio...

Dobar je DL4 i on če za mene uvijek biti taj isti DL4...

Ajde sada sve svalite na leđa Luiza, svih 7 golova. Najgori štoper na svijetu. 

BsDRyqBCAAAqky4.png

Luizovo kretanje večeras igrajući poziciju štopera. Inače je bio i kapiten. Prvi gol se može reći da je njegov, ostavio Milera samog. Usput rečeno, pokazao da nije vođa na terenu.

Kriv je koliko i Dante koliko i Marcelo koliko i Maicon. Ne može mu se ništa posebno pripisati na duši. Večeras su svi Brazilci podbacili. SVI.

I dalje tvrdim da je od četiri Brazilca u Chelseaju prošle sezone najbolji. Al eto 50 mil, hvala i doviđenja.

S Indexa:

Kakva starost čeka Davida Luiza?
"Mineirazo" je dakle zamijenio "Maracanazo", a Davida Luiza će do kraja života, poput Barbose nakon 1950., majke na ulici pokazivati djeci i govoriti "Ovo je onaj koji nas je osramotio 2014.", a kad ostari neće ga puštati niti da gleda treninge reprezentacije, jer "donosi nesreću".

Bad luck David ;)

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.