5. juli 2014.12 god. comment_179813 Wisey naš mudrac, navrati na češće. Ja znam da je sad vrijeme za koke i more ali dodji nam češće na kraju krajeva ovdje is ti poslije Benje najvažniji. Bez tebe nije isto majke mi. Wajz ne ide na tekmu u Ljubljanu ne uvlači se njem :D Prijavi
5. juli 2014.12 god. comment_179837 Lep gest svakako...ali sto se kaze 50 miliona je 50 miliona... Niko ne krije da je dobar igrac, veliki covek,ali smo uzeli predobar kes za njega. Davao je golove i u Chelsea,a onda brdo lopti pogodise Drogbin lik. ... kao i OScar,izgleda da im vise prija reprezentacija nego klub. Prijavi
5. juli 2014.12 god. comment_179839 Baš sam imao koristi od tih 50MSve otišlo klubu meni ništa:'((( Prijavi
6. juli 2014.12 god. comment_179945 Ma neka smo mi njega prodali, ne treba previše žaliti. Skoro 60 mil eura smo dobili za njega. To je posao stoljeća. Mada bi po meni bilo možda bolje da smo prodali ona druga dva Brazilca (Ramiresa i Oscara) čisto da povećamo kvalitet ekipe. U ovom trenutku najviše šanse da budu proglašeni igračem turnira imaju: 1. David Luiz 2. James Rodriguez Po nekom FIFA bodovanju. Prijavi
6. juli 2014.12 god. comment_179968 Baš mi je drago zbog njega, oduvijek sam ga smatrao igračinom a i nije nešto igrao tokom sezone pa se sačuvao za SP. Svaka čast DL4 ovo zaslužuje. Želim mu svu sreću u u budućnosti koja nije kod nas nažalsot ali svjedno oduvjek ću ga gotiviti i sa radošću ga se sjetiti. Pričaće se nekada o jednom smješnom simpatičnom čupi što je bio dobar i volio je da se zeza na terenu i uvijek je ostavljao srce na terenu. Sjećaće mo ga se po goloviam Manchesteru, nekim situacijama ali pomalo neozbiljnosti i naravno tekma protiv PSg-a je tu, u LP u uzvratu čini mi se. Jedan od naših boljih transfera od Romanovog angažovanja i naravno pordali smo ga za skoro duplo mada je tu i Matić bio... Dobar je DL4 i on če za mene uvijek biti taj isti DL4... Prijavi
8. juli 2014.12 god. Autor comment_180300 Vlasnici PSG-a traže račun od Luizovog transfera :D Prijavi
8. juli 2014.12 god. comment_180304 Sad se pokazalo da je imao odlicno svjetsko samo zbog Thiaga Silve koji je krpao njegove rupe. Prijavi
8. juli 2014.12 god. comment_180310 Kad se setim da su mnogi smatrali da on treba da nasledi traku od Terija. 8-} Prijavi
8. juli 2014.12 god. comment_180314 Jesi mi drag al' neš više vidjet kapitenske trake hahaha :D Prijavi
8. juli 2014.12 god. comment_180322 Ajde sada sve svalite na leđa Luiza, svih 7 golova. Najgori štoper na svijetu. Prijavi
8. juli 2014.12 god. Autor comment_180323 Ajde sada sve svalite na leđa Luiza, svih 7 golova. Najgori štoper na svijetu. Čitaš mi misli :D Mislim, čitaš mi to da mislim da ne vrijedi više od 20 miliona :D Prijavi
8. juli 2014.12 god. comment_180330 Ajde sada sve svalite na leđa Luiza, svih 7 golova. Najgori štoper na svijetu. Luizovo kretanje večeras igrajući poziciju štopera. Inače je bio i kapiten. Prvi gol se može reći da je njegov, ostavio Milera samog. Usput rečeno, pokazao da nije vođa na terenu. Prijavi
8. juli 2014.12 god. comment_180364 Kriv je koliko i Dante koliko i Marcelo koliko i Maicon. Ne može mu se ništa posebno pripisati na duši. Večeras su svi Brazilci podbacili. SVI. I dalje tvrdim da je od četiri Brazilca u Chelseaju prošle sezone najbolji. Al eto 50 mil, hvala i doviđenja. Prijavi
9. juli 2014.12 god. comment_180397 Kakav igrač i ljudina auuu, nemam riječi. Davide svača ćast Prijavi
9. juli 2014.12 god. comment_180411 S Indexa: Kakva starost čeka Davida Luiza?"Mineirazo" je dakle zamijenio "Maracanazo", a Davida Luiza će do kraja života, poput Barbose nakon 1950., majke na ulici pokazivati djeci i govoriti "Ovo je onaj koji nas je osramotio 2014.", a kad ostari neće ga puštati niti da gleda treninge reprezentacije, jer "donosi nesreću". Bad luck David ;) Prijavi
9. juli 2014.12 god. comment_180421 malo previse seru za luiza nasi mediji pogotovo krivi su svi od freda pa do dantea i nema vise rasprave Prijavi
9. juli 2014.12 god. Autor comment_180429 Umrijeh HAHAHAHAHHAHA https://www.youtube.com/watch?v=_D1Tted-R0g Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.