Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

David Luiz (2011-2014, 2016-2019, 248 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,7 hilj.
  • Pregledi 168,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Na skysports, PSG usao u pregovore - 50 miliona.

Sjajan posao, Luiz ne igra toliko, sumnjam da bi igrao i sledeće sezone. Mislim da i ne treba kupovati neku zamjenu, ima ludi Zouma da uskoči kad Terry ne mogne više. (Terry može uvek)

Luiza ću pamtiti po golovima Manchesterima u prvih par utakmica, ludorijama i onom smijanju kad ga je Rafael odgulio :D

Bice mi zao sto ide,ali za 50 miliona u kesu ga upakovati. Poceli smo i mi malo da gulimo druge,Manchester,mozda sada PSG// Konacno :D

Sjajno uradjen posao zaista,zelim mu puno uspjeha u PSG a nas bivsi igrac Alex ce vjerovatno izgubiti mjesto u timu.

Bilo je lijepo dok je trajalo.

E da mi je znat sta ste radili  

Ako se ostvari, ovo ce biti sjsjan posao, najbolja prodaja Chelsea u istoriji, ejjj 50 mil. funti.

Jes da je Luiz zajebant i unosi tu harizmaticnu atmosferu u ekipu, al nije on za stopera previse je neozbiljan,  zadnjeg veznog imamo Matic, a da igra na cmf-u ne bi izaslo na dobro.

I + za ove pare dovest Costu i Kroos-a i popunili smo sve rupe u timu.

Posao veka, ako se ostvari!

Čupavi, srećan put! Hvala za beton u Minhenu posle povrede, svi dodju i prodju, minhenskih 11 ostaju zauvek.

Gornji desni!

Sretno DL4 , veoma drag igrač , priželjkivao sam da ostane u klubu ali nije da se ja pitam .

Ako je 50 mil stvarna cijena onda je ovo i više nego dobar potez .

šteta, ali nije očito nije bio u mouovim planovima i 50M su ljepe pare, a i draže mi je da je iša u PSG koji je simpatičan klub nego u šugavu barcu... a njemu sretno u daljnoj karijeri...

i nadam se da će mo pametno iskoristit ove pare...

Ode Luiz sada i službeno. Meni je stvarno žao, obožavam ovog čovjeka .. ali šta je tu je, masne pare je PSG izdvojio. 

E SAD, PRODALI SMO LAMPSA I LUIZA A OSTANE LI RAMIRES U KLUBU JA CU PRESTAT NAVIJAT ZA CHELSEA !!!

Sretno cupko, hvala na svemu, ligi prvaka, suzama poslije svjetskog klupskog prvenstva. Fine pare ce se za njega dobit, samo od njih mozemo pokrit dvije najkriticnije pozicije, centarfora i kreativnog veznog.

Srecno Luiz!!! Hvala na svemu. Ginuo je za Celsi, bio je vidjen za buduceg kapitena...

Lepe pare, nadam se da ce biti pametno potrosene (ulozene!), recimo na Pogbu.

Prirastao je srcima svim navijačima Chelsea, svi smo ga zavoljeli, bio je lud, očekivali smo od njega da će biti forever blue, tako je i sam pričao, ali nakon što nema mjesta na stoperu, a nije veznjak, mislim da je prava odluka prodaja, a pogotovo 50M

Ja ne mogu skontati što se vama toliko digne kurac i govorite e ako nam neko za tog i tog igrača ponude 40 M može da ide.
 1. Ajde što nećeš vidjeti dinara od tih para 2. ostaješ bez sjajnog igrača

Jedino što meni može kol'ko tol'ko  da opravda ovako pa mogu sigurno reći loše poteze uprave kada je prodaja igrača u pitanju je FFP, ako hoćemo da kupimo neko veliko pojačanje pa ajde onda nek se nabere malo para..

Ali i to je sve jalovo naša transfer politika je u cijelini jedna ogromna KURČINA !

Ja ne mogu skontati što se vama toliko digne kurac i govorite e ako nam neko za tog i tog igrača ponude 40 M može da ide.
 1. Ajde što nećeš vidjeti dinara od tih para 2. ostaješ bez sjajnog igrača

Jedino što meni može kol'ko tol'ko  da opravda ovako pa mogu sigurno reći loše poteze uprave kada je prodaja igrača u pitanju je FFP, ako hoćemo da kupimo neko veliko pojačanje pa ajde onda nek se nabere malo para..

Ali i to je sve jalovo naša transfer politika je u cijelini jedna ogromna KURČINA !

Samo 50 miliona za trećeg štopera. Užas...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.