24. maj 2014.12 god. comment_175566 Niko pri zdravoj pameti ne bi dao 40 miliona za Luiza, a kamoli 50. Ne vredi toliko. Najbolji posao u istoriji kluba, kao otprilike kad je Kerol uvaljen Liverpulu. Svi naši odbrambeni igrači su bolji od Luiza. Osim Kalasa možda. Zuma ako nije bolji, biće. Prijavi
24. maj 2014.12 god. comment_175567 Nije sve u parama Al za igraca koji nema mesta u ekipi odbiti ponudu od 50 mil. :-/ i za te pare kupiti 2 igraca na 2/3 pozicije koje nam fale da kompletiramo masineriju koja ce da gazi narednih godina. Ja shvatam da ti je drag igrac, i meni je, al ova prodaja ide u korist kluba, a nijedan igrac nije veci od kluba. Bice CHELSEA FC i posle DL4. ;) Srecno čupavi! Prijavi
24. maj 2014.12 god. comment_175570 Neka smo ogulili ovaj PSG,ne podnosim ih. Sto se tice Luiza,zao mi je sto je otisao,iako sam znao da budem kivan na njega sto se sprda,gotivan lik je bio ovako. Sprdao se i zasmejavao je sve. :) 50 miliona ce lepo sesti za rekonstrukciju tima,tako da sa finansijske strane ovo je i vise nego odlican posao. Srecno DL4 i hvala na svemu. Prijavi
24. maj 2014.12 god. comment_175571 Meni naravno drag igrač,ali shvatam odluku uprave da ga puste jer ipak 50 miliona funti za igrača koji nije u prvom planu se ne dobija svaki dan. Želim mu sve najbolje dalje u karijeri i nadam se da će uprava ovaj novac pametno uložit. Prijavi
24. maj 2014.12 god. comment_175572 Hvala mu na svemu, svima ce ostat u lijepom sjecanju. Evo predstavljen u PSG-u :D Prijavi
24. maj 2014.12 god. comment_175582 Kune brate odlican posao je uprava uradila. Tebi je problem sto ti je osao miljenik :D Kako su FFP uveli ne moze Chelsea da kupuje i kupuje a da ne prodaje. Mislim, moze al ce kazne stizati a Roman nije blentav kao seik pa da placa po 50M kazne. Svakako je bolje 50M i kupiti igrace za prvih 11 nego drzati luiza na klupi. Zanimljivo, brojevi 3 i 4 slobodni. Mozda i 8 bude al sumnjam :D Prijavi
24. maj 2014.12 god. comment_175601 Dobra duša kluba, vječni pozitivac i iznimno talentiran i polivalentan igrač, ali nemoguća lova je nemoguća lova. Sretno ČUPO :sal2: Prijavi
24. maj 2014.12 god. comment_175602 nikad necu prezaliti njegov odlazak, nek igra jebeni zouma jebem ti zoumu u pakasSent from my RM-875_eu_hungary_298 using Tapatalktrebo je hazard da ide u psg, ne luiz Sent from my RM-875_eu_hungary_298 using Tapatalk Prijavi
24. maj 2014.12 god. comment_175604 NErealno je da ste prezalili Matu odma , a za ovim klovnom ce te cvilit narednih 6 godina . Prijavi
24. maj 2014.12 god. comment_175610 David Luiz: "Hvala Chelseaju na tri i pol godine sjajnog druženja. Ovdje sam stekao mnoge prijatelje, osvojio puno trofeja i ta sjećanja će ostati sa mnom zauvijek. Želio bih se zahvaliti svojim suigračima, osoblju i navijačima. Napuštam vas u velikoj žalosti, ali u istom trenutku sam uzbuđen zbog novih izazova koji su preda mnom." Prijavi
24. maj 2014.12 god. comment_175611 Meni je on najdraži naš igrač od ovih novih, i stvarno mi je žao što je eto bivši igrač kluba, već :( ali kao što gore neko reče, prevelika je to lova, da bi se odbila. Napadači, najbolji igrači, najboljih klubova se gotovo za tu lovu prodaju, a Luiz ipak nije bio u prvom planu kod Mourinha, tako da pošteno je, što jest jets. Falit će mi njegove budalaštine tokom utakmica, treniga, ali šta je tu je. Nek mu je sretno i da bude uvjek među najboljim, ali i najluđim igračima :D on je sve to, svakako. Idemo dalje ;) Prijavi
24. maj 2014.12 god. comment_175617 Samo 50 miliona za trećeg štopera. Užas... Pardon DL će im bit 5ti štoper: T. Silva, Zumana Kamara, Aleks, Markinjos,..DL Zanimljivo, brojevi 3 i 4 slobodni. Mozda i 8 bude al sumnjam :D 4 rezervisano za Zumu, ja lično sredio, a 3 ako bog da za Shawa Prijavi
24. maj 2014.12 god. comment_175618 Evo da se i ja javim povodom ovog senzacionalnog transfera. Usudit ću se reći da je ovo naš najbolji transfer ikada... Za ovolike pare prodati stopera je nešto što se može samo poželjeti.. Svaka čast upravi na ovakvom obavljenom poslu. A D.Luizu hvala na svemu.. Bio je svima jedan od omiljenih. Prijavi
24. maj 2014.12 god. comment_175628 Žao mi je što je otišao, a da nismo iskoristili ni 10 % njegovog potencijala. Još mi je više žao što je otišao u jedan od 5 klubova koje najviše mrzim. Prijavi
24. maj 2014.12 god. comment_175652 Pardon DL će im bit 5ti štoper: T. Silva, Zumana Kamara, Aleks, Markinjos,..DL Treći štoper Čelsija konju Prijavi
25. maj 2014.12 god. comment_175666 4 rezervisano za Zumu, ja lično sredio, a 3 ako bog da za Shawa Daću ja tricu Shawu ne brini sinko Prijavi
27. maj 2014.12 god. comment_175864 Kako citam po forumima, kad god se posalje ponuda za nekog igraca pisu se postovi tipa. Malo je to, kad luiz vrijedi 50M ovaj vrijedi ovoliko. =)) Jesu glupi, ne vrijedi toliko luiz nego je PSG imao para za bacat a Chelsea to dobro iskoristio. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.