Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

David Luiz (2011-2014, 2016-2019, 248 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,7 hilj.
  • Pregledi 168,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Ne krivim ga za ništa. Ne biste trebali niti vi. Imate barem 50 mil razloga za to.

Ma više je to bilo zbog dešavanja i same atmosfere na terenu crvenog Ibri, nezadoovljstvu igrača PSG pa ga je to malo ponijelo.

Evo sad kaze zao mu sto je slavio.

To su ti Brazilci, znaci svi su isti. Prvo uradi nesto pa onda razmisli da li je trebalo da uradi to, umesto da ponekad nesto isplanira za promenu... Imate li mozak braco karioke???

Navijači Chelsea mu huču pola drugog poluvremena, odbacili smo ga ko krpu, zabio je NEOPISIVO važan pogodak sinoć, igrali su sa igračem manje sat vremena i sve to ga je ponijelo. Ja mu ne zamjeram na proslavi koja ionako nije bila ništa posebno. 

Pokazao sinoc da je bolji od svih nasih odbranbenih igraca.

haahhaahahaahaahahhahaha kao i onda kada je popusio 7 komada od Nemacke? Dao go, mozes misliti odmah je najbolji CB na svet. Jeste malo sutra. Mnogo vas ide kako vetar duva i po trenutnom stanju. 

Navijači Chelsea mu huču pola drugog poluvremena, odbacili smo ga ko krpu, zabio je NEOPISIVO važan pogodak sinoć, igrali su sa igračem manje sat vremena i sve to ga je ponijelo. Ja mu ne zamjeram na proslavi koja ionako nije bila ništa posebno. 

zasto mu hucu... zato sto je pola utakmice pederski odigrao i svadjao se sa nasim igracima kao da ih ne poznaje i da nikada nisu igrali zajedno.. Da je fer i korektno igrao dobio bi aplauz. 

Nije me iznervirala njegova proslava koliko ponasanje tokom meca.. ali neka ga.

nisam to primetio Cae, ali ako kazes moguce je, nisam obracao paznju, mozda zbog izjava ili neceg petog ne znam, ali ko ga sisa.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.