Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

David Luiz (2011-2014, 2016-2019, 248 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,7 hilj.
  • Pregledi 168,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Bio je na poziciju središnjeg braniča, a opet je bio i jako aktivan u napadu. Čim bi DL4 prešao u napad, rupu bi pokrivao drugi čupko Nathan Ake. Zaista fenomenalna suradnja njih dvojice danas.

Ovo je verovatno suplja informacija, ali kod Moua su pravila drugacija. Casillas je bio kapiten Reala, dete kluba i mnogo znacajan igrac za ekipu, a Jose ga je klupirao bez pardona. 

Ako se Mourinhu ne svidi, ne samo Liuz, vec bilo koji igrac, zavrsice kao Casillas. 

Ovo je verovatno suplja informacija, ali kod Moua su pravila drugacija. Casillas je bio kapiten Reala, dete kluba i mnogo znacajan igrac za ekipu, a Jose ga je klupirao bez pardona. 

Ako se Mourinhu ne svidi, ne samo Liuz, vec bilo koji igrac, zavrsice kao Casillas. 

E toga se jedino plasim da mu ne pukne u glavu nesto tipa ovoga,da proda "Cupu", Hazarda,Matu ili nekog ko je zasluzio da bude u timu. Ima Mou cudne metode... 

1012.gif

Vjerujem nakon fijaska sa Ikerom da je malo skontao u glavi da ne moze sve po svome ici. Treba kazniti igraca al  ne treba onako, onako mnogo.

Inace evo dobar komentar na ovo

20994a9d0a0f9b8bbf6067b7636fbdb2.jpg

Pogotovo ovih zadnjih par rijeci.

Ma ja mislim da je on u Real samo pokušao dokazati nešto ili je jednostavno želio otkaz da dođe u CFC, ništa drugo, mislim da on neće radit takva sranja u CFC jer ipak taj klub voli

sta je Mou sve radio sa Realom, to sa Ikerom ne nimalo ne cudi, mozda je imao neke veze sa Romanom, da se vrati, pa taj eksperiment sa Ikerom mu dobro dosao, mozda zvuci djetinjasto, al opet moguce

Cae, vise nije zanimljvo.

Ima nešto zanimljivije na fb ;)

Ali DL4 ostaje, sviđalo se brate tebi ili ne. Ne može stožerni igrač biti zamjenjen preko noći, a nije dušu zgriješio kao Casillas. Uz to Mourinho tek dolazi, nije da odlazi iz CFC-a pa da može i želi da kuha.

Sto se bezveze dize buka oko ove vesti koja je sa sajta "sportske.net"?

Pa sportske su kod nas, kao i daily fail u engleskoj. 90% gluposti, dosadno im pa ajd da napisu nesto.

al sto se tice same teme nepostoji razlog zbog kog se Luiz ne bi "svidjao" Mou. Murinjo je Kasiljasa preselio na klupu jer je isti(Kasiljas) mislio da ima veca prava u klubu od nadredjenog, i Mou mu je dokazao da nema.

Ma nema šanse da ode Luiz. Ne mora on igrat stopera, može i DM-a. Preseli Mou Ivanovića na stopera i Cesar na bok i problem riješen. Ako već ne bude zadovoljan Luizom. Vjerujem da će biti.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.