Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

David Luiz (2011-2014, 2016-2019, 248 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,7 hilj.
  • Pregledi 168,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Ma i ovi novinari su vec postali dosadni sa ovim nekim spiskovima igraca koje Mourinho zeli stvarno je besmisleno o tome pricat.I isti ti novinari koji glume Milana Tarota su plasirali ovu glupost o prodaji Luiza.Mourinho jos nije ni stigao u London a oni vec znaju ko je višak.Starno se nema sta raspravljati o odlasku Luiza jer ta prica nema veze sa životom..

Ma dajte molim vas, kada vidim naslov Mourinhov popis i onda vidim link Sporstke net, nemam šta više reći nego se samo smijat, oni znaju koji je njegov popis, idu svi na kavu s njim svaki dan pa malo pričaju o popisima igrača

Nisu to izvor sportske.net,nemaju oni mozga tolikog da seru cijeli dan i izmisljaju to strani mediji nagadjaju....e sad evo opet citam i pisu da je Mou spreman pustiti Luiza za razumnu cifru,a to je 35M evra,ne ispod a potencijalni kupci su Barca i nezz ko jos,i jos kaze da ce dovesti po jednog centralnog odbrambenog igraca,veznog igraca i napadaca.....e aj sad vjeruj budalama i jos navode kao da je rekonstrukcija ekipe i bio kamen spoticanja sa Abrom kad je dobio otkaaz 2007 godine...

Nadam se da su ovo samo nagadjanja,iskreno se nadam....

Ma nek pisu sta hoce kad Mou nikom nista ne prica da ce u celzi a kamo li da ce prodat nekog naseg igraca.

Nadam se opet, ako nas Luiz bude nekad napustao da nece u Barcu ici

Ma moraju bre ljudi da dizu tiraz.

Dolazak Moua u Chelsea je najvrelija tema leta, posto ih je Pep zajebo i preuzeo Bayern ranije. 

Nije meni toliki problem eventualni odlazak Luiza, koliko njegova zamena. Luiz je odlican stoper, i malo njih trenutno poseduje njegove IGRACKE kvalitete. 

I onda da mene pita, "šta misliš?? ". Ja bih rekao, ma ni 140 milki.  Šalim se.

40 milki je velika lova za jednog stopera, za te pare se mogu 2 veoma kvalitetna igrača dovesti, da se pojača ekipa. Ali ipak ne bih volio da se to desi, mi nismo klub kojem trebaju pare, a bgm na tržnici nema igrača kakav je Luiz.

Sve u svemu, nema od toga ništa, Luiz će bar do 32. godine bit u Chelsea-ju ;)

otkud vi znate da se njemu sedi u Čelziju?

"Barcelona is the team that has developed the best football in the last few years.

"I know Barca were interested in my services in the past but now I do not have any news."

david luiz

http://www1.skysports.com/football/news/11095/8744097/?

otkud vi znate da se njemu sedi u Čelziju?

"Barcelona is the team that has developed the best football in the last few years.

"I know Barca were interested in my services in the past but now I do not have any news."

david luiz

http://www1.skysports.com/football/news/11095/8744097/?

Glupi Latinoamerikanci, san im je da igrju u Realu ili Barsu, ako to urade uspjeli su.

Nadam se da nije istina da je ovo izjavio, stvarno ga ne mogu zamisliti u dresu tih ljigavaca.

Nigdi nije baš rekao da ne želi u Barcelonu već je rekao da se oni ne interesiraju za njega.. To mi se nimalo ne sviđa.. Izgleda da bi priša kad bi mu se pružila prilika... 

Dva puta se odbila barca sto se njega tice, dok sada nije ni bilo ponude. Znaci bezvezna prica medija, covjek je izjavio da nije bilo nikakvih interesovanja ove godine.

Prosle godine je produzio ugovor do 2017, znaci racuna se na covjeka.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.