Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

David Luiz (2011-2014, 2016-2019, 248 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,7 hilj.
  • Pregledi 168,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Nek plate PSG 50 mil i moze da ide slobodno :).Da vide druge ekipa kako je da se placa 50 mil onako lagano.

Nek plate PSG 50 mil i moze da ide slobodno :).Da vide druge ekipa kako je da se placa 50 mil onako lagano.

PSG je krcat neče oni to ni osjetit, osim toga luiz će im se itekako isplatit, tako da ne...

ja ne znam kako neki uopste mogu pomisliti na prodaju, pa za ovog igraca zamjene nema, spominjao sam neke stvari u vezi njega, ne zelim vise, nisam papagaj

za Luiza cijene nema, ako ga nasi iz uprave ne otjeraju nece niko, a sve se bojim da ce otici pogresni igraci iz kluba

Meni je vrlo drag Luiz ali za 50 milki nebi plakao (grubo receno) kad bi ga prodali.

Tottenham ce dobit za Bale-a 50 mil nece vise. :D

Zar bi ovakvu igračinu i ljudinu dao za 50 pišljivih, arapskih, smrdljivih  miliona ?

Da nam nema Abramoviča lizali bi pod za tih 50 "smrdljivih" milijuna. Ovako je to druga priča.

Nisam očekivao od njega da počne hvaliti druge klubove i stavljati se u izlog. Trebao je kategorično reći ne, slično kao Mata. S takvim stavom se ne postaje kapiten.

Nisam očekivao od njega da počne hvaliti druge klubove i stavljati se u izlog. Trebao je kategorično reći ne, slično kao Mata. S takvim stavom se ne postaje kapiten.

A de te ja pitam nesto . 
Sta ako je istina da ga se Mou zeli rijesiti ( sumnjam , ali reci cemo da je tako ) ? A Mou je postao trener negdje u februaru ili januaru ( to si nam ti rekao , ja vjerujem ) . Sjecam se prosle godine da je 2-3 puta odjebao Barcelonu i to na kulturan nacin . Sada je ovo druga prica , ako mu je dato do znanja da se nece racunati na njega , po meni sasvim logican potez je "stavljanje u izlog" i hvalenje drugih klubova .  

Previše je tu 'ako'. Ono što ja znam je da Jose nikog neće prodati napamet i odmah. Svi će dobiti svoju priliku, razgovarat će se s igračima, pa ćemo vidjeti šta dalje. Al ovo flertovanje sa PSG-om mu ne treba. Ili fino kažeš da nemaš komentara, ili kažeš onako kako je i Mata.

Upravo to ti i kazem . Moguce da je Mourinho pricao sa njim pa tek' onda odlucio , kazem moguce . Jer prosle godine odjebao Barcelonu ? Jeste zato sto je znao da ce racunati na njega . 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.