Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

David Luiz (2011-2014, 2016-2019, 248 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,7 hilj.
  • Pregledi 168,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Evo cigani se opet spominju u vezi Luiza...izgleda nestalo potencijala u njihovoj filijali Arsenalu.

Ako ga Chelsea proda onda se uprava treba kolektivno poubijat.

http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2318783/Chelsea-struggle-David-Luiz-Barcelona-bid-40m.html

http://sportsport.ba/ino_fudbal/hoce-li-barcelona-uspjeti-dovesti-luiza-iz-chelseaja/104111

Evo cigani se opet spominju u vezi Luiza...izgleda nestalo potencijala u njihovoj filijali Arsenalu.

Ako ga Chelsea proda onda se uprava treba kolektivno poubijat.

http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2318783/Chelsea-struggle-David-Luiz-Barcelona-bid-40m.html

http://sportsport.ba/ino_fudbal/hoce-li-barcelona-uspjeti-dovesti-luiza-iz-chelseaja/104111

po ovom danas,vec polako uvezbava poteze barselone

601903_4607944567623_2142961542_n.jpg

Fora je u tome što DL4 nije glumatao, nego je zaista bio jedan glupav Rafaelov faul toliko drzak da je zaslužio crveni karton. I dobio ga je. I šta sad dalje, i ja bi se na Luzivom mjestu smijao glupom Rafaelovom potezu. Čak šta više DL4 to nije ni krio. Smijao se javno pred kamerama. Kralj :D

sve pohvale za ovog momka ne prestaje da me iznenadjuje iz utakmice u utakmicu,kako samo odglumi crveni karton a Web nasjede ko budala i to nam je jos vise olaksalo da pobijedimo.

Igra nije upitna,ali je ono kretenski osmijeh na kraju,nek' ga je drmnuo i trebao je jace,ali onaj osmijeh je glupost nad glupostima.

Odlican je bio i neka nastavi tako.

To je taj karakter, pretjerao je samo s onim osmijehom. Obožavam ga zbog ovakvih stvari, ne da na se i na svoje.

(I naravno, ono što sam pričao nedavno se jasno moglo vidjeti u ovoj utakmici :) )

EDIT: Podsjeća me neodoljivo na Cruyffa, tako je on sucima hebao matere i bio glavni.

sve pohvale za ovog momka ne prestaje da me iznenadjuje iz utakmice u utakmicu,kako samo odglumi crveni karton a Web nasjede ko budala i to nam je jos vise olaksalo da pobijedimo.

E sad ga i ti sasra. Čist crveni.

i mene prijatno iznenadjuje sa partijama u poslednje vreme, ne komplikuje, nema one ceste izlete (nadje se po neki,ali nista strasno),smanjio je pucanje i namestio nisan,medjutim, nije se trebao smejati pred kamerama,zasto.,,,

pod 1. Zalimo se na glumatanje onih padavicara iz Barselone, zar i mi treba da postanemo takav tim, mislim da ne. Obraz pre svega

pod 2. Sledeci put nece proci tako, izgubice poverenje i svaki put ce misliti sudija da simulira,sto nam ne ide na korist,opet. 

Evo i gif. 

tumblr_mmc4hueAY21ro9k5co1_400.gif

Jos jedna stvar, nervira me sto se trpa da suta one slobodnjake oko 20 metara, to mora po meni da ostavlja Mati, Hazardu i Frenkiju, oni su za to,a on je za one dalje 25+ gde je odlican i moze da pogodi.

A je sasuo Webbu sve u lice :D
Neki govore da je glup, ali je u jednom opasnom kontranapadu Manchestera odlično odreagirao i namjestio zaleđe RVP-u, a da nije bilo bi izuzetno opasno

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.