Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

David Luiz (2011-2014, 2016-2019, 248 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,7 hilj.
  • Pregledi 168,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Nije on slab ni kad igra u vezi, al brate dragi frajer je stoper, najbolji stoper i stavi ga da igra na svojoj jebenoj poziciji.  

Sljedeće sezone pod Mourinhom, jbo sve ako frajo ne bude najbolji stoper lige ;)  

Kad su stoperi ostavljeni na onakvoj nišaoni kao jučer onda se krivac mora tražit u dnu veznog reda, Adebayor je u onoj kontri bio sam sa sobom, ako će pokušat iz daljine ne može njega spriječit stoper koji se ipak povlači ka golu da ne bi tamo bilo dar mara. Kod drugog gola nitko nije pratio strijelca koji je dolazio iz drugog plana - opet, zadaća defanzivnih veznih.

Kad su stoperi ostavljeni na onakvoj nišaoni kao jučer onda se krivac mora tražit u dnu veznog reda, Adebayor je u onoj kontri bio sam sa sobom, ako će pokušat iz daljine ne može njega spriječit stoper koji se ipak povlači ka golu da ne bi tamo bilo dar mara. Kod drugog gola nitko nije pratio strijelca koji je dolazio iz drugog plana - opet, zadaća defanzivnih veznih.

Pa jeboga ti,dva su stopera a u Spursa jedan napadac i opet ga nisu mogli cuvat'.
Po nekim pravilima,jedan stoper prati napadaca a drugi mu je osigurac ako ispadne.
Znaci,Cahill je trebao izaci u block a Bane ostati par metara nazad.
To je ono osnovno,ono sto se uci jos u kadetskim danima.

Pa jeboga ti,dva su stopera a u Spursa jedan napadac i opet ga nisu mogli cuvat'.
Po nekim pravilima,jedan stoper prati napadaca a drugi mu je osigurac ako ispadne.
Znaci,Cahill je trebao izaci u block a Bane ostati par metara nazad.
To je ono osnovno,ono sto se uci jos u kadetskim danima.

Kriv je i Cahill, mogao je i on izletit kad je vidio da Adebayor nema suigrača u blizini. U kontrama ne izlijećeš samo tako nego pokušavaš usporit njihovu igru dok se tvoji ne vrate dobrim pokrivanjem. Zamisli Cahill izleti ne njega, ovaj ga fintom baci na pod i eto, pitanje je onda bi li Ivanović to stigao, nikad ne znaš.

Ali nije Adebayor Obafemi Martins da ga ne možeš stići, Luiz/Ramires je trebao biti tamo, baš zbog tih šuteva iz daljine, da mu je samo malo zasmetao ta lopta bi otišla nebu pod oblake.

Btw. ja ovakvu subjektivnost o nekom igraču već dulje nisam vidio, općenito govorim, nevezano za citirani post.

Luiz o Benitezu: Protiv Villa smo gubili 1-0 i zeleo sam da igram kao napadac, ali on mi je rekao da ne moze.

hahahhahahaha,kakav ludak ako je istina :D 

"Volim igrati nogomet, a imam tu čast da igram sa igračima kao što su Lampard i Terry. Kad sam bio mali mogao sam jedino na igrici igrati s njima"

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.