2. juni 2013.13 god. comment_126790 Kad veceras napravi neku glupost protvi Engleza . Imam osjecaj da ce ici zestoko na Engleze . :D Prijavi
2. juni 2013.13 god. comment_126796 Takav kakav je, ima više muda i kvalitete od jednog Ramosa u Realu. Kad bih već birao klub u koji da ga prodamo, vjerojatno Milan ili PSG. Nikako ne u onaj shit od Barcelone. Bilo bi mi jako žao ako bi otišao iz Chelseaja, karizmatičan je lik i takvih mi je najviše žao kad odu. Dobri duh svlačionice. Prijavi
2. juni 2013.13 god. comment_126804 kako imamo obožavaoce toresa tako imamo i obožavaoce luiza i taj tores nema ovakve izjave ,pokušava na svaki način da ostane u klubu a luiz sa ovakvim izjavama ponovo gubi poene,taman je popravio igru,i donekle opravdao naša očekivanja,ovo blago flertovanje sa barselonom je odvratno i ove fore da sad neće o svojoj budućnosti i da je skoncetrisan na igru u reprezentaciji nek pušta nekom drugom imao je veliki napredak u igri u drugom delu sezone što me je baš prijatno iznenadilo,jedan od boljih igrača sigurno,mogo je sad da odbaci sve glasine i da stavi tačku na celu priču oko njegovog odlaska na drugu stranu njegov agent je bio mnogo konkretniiji,pre par dana je izjavio da Čelzi nema nameru da proda Luiza i Ramiresa Napoliji,pošto klub računa na njih kao na kljucne igrače Prijavi
2. juni 2013.13 god. comment_126807 Ma teško je razlučiti koja je tu izjava njegova, a koja je izmišljena ili pogrešno interpretirana. Ja sam uvjeren da Luiz voli Chelsea i da bi rado ostao. Prijavi
2. juni 2013.13 god. comment_126812 Ja sam siguran da on vise nije siguran u svoju buducnost u klubu. Prijavi
2. juni 2013.13 god. comment_126815 Ja sam siguran da on vise nije siguran u svoju buducnost u klubu. Zasto ? Ja ne vidim zasto bi Mou bas njega prodao.. Pa covjece on je nas najbolji stoper.Prije bi se rijesio Cahilla nego ovoga. Prijavi
2. juni 2013.13 god. comment_126819 Zasto ? Ja ne vidim zasto bi Mou bas njega prodao.. Pa covjece on je nas najbolji stoper.Prije bi se rijesio Cahilla nego ovoga. Zato sto Jose Mourinho nije ti, eto zasto ;) Mogao je jednostavno reci " I love Chelsea, i want to stay here beaucause bla, bla, bla" Umesto toga on prica kako zeli biti u timu koji uvek kontrolise loptu, i kako ne zeli da misli na buducnost, vec samo na igru u nacionalnom timu, i to pred prijateljski mec ;) Prijavi
2. juni 2013.13 god. comment_126820 Zato sto Jose Mourinho nije ti, eto zasto ;) Mogao je jednostavno reci " I love Chelsea, i want to stay here beaucause bla, bla, bla" Umesto toga on prica kako zeli biti u timu koji uvek kontrolise loptu, i kako ne zeli da misli na buducnost, vec samo na igru u nacionalnom timu, i to pred prijateljski mec ;) Mozda Mou nije ja ali nije ni glup.. Onda,kako znate da je bas to izjavio Luiz ? Prijavi
2. juni 2013.13 god. comment_126822 Mozda Mou nije ja ali nije ni glup.. Onda,kako znate da je bas to izjavio Luiz ? Odakle znas da nije :-? Razlika izmedju nas dvojice je ta sto u slucaju Luiza ja komentarisem ono sto se pise, bez da ubacim svoj licni utisak o njemu ;) Prijavi
2. juni 2013.13 god. comment_126823 Odakle znas da nije :-? Razlika izmedju nas dvojice je ta sto u slucaju Luiza ja komentarisem ono sto se pise, bez da ubacim svoj licni utisak o njemu ;) Znam jer je on Poseban. Takodjer,i vjerujes svemu sto se pise ;) Prijavi
2. juni 2013.13 god. comment_126824 Nema nigdje video izjava tak da ne znamo na cemu smo. http://www.weaintgotnohistory.com/chelsea-fc-transfer-rumours-news/2013/6/2/4388536/david-luiz-jose-mourinho-quotes-rumours Evo ja cu na naski i ukratko ovo prepricati. Kada su pitali Luiza o tome koliko ga Mou stvarno hoce prodati on je odgovorio "I don’t want to answer that question" Sad je thesun to preveo sebi kako je dao znak da zeli napustiti plavce ili nesto slicno. Dok ovi misle (sto je vrlo vjerovatno moguce) da su mu "dopizdila" svakodnevna pitanja oko Mourinha. Dok izjava prije par sedmica kad se pitalo njega za Mou " Everyone in football knows him. Many people say he’s great to work with. I follow football history and I know the history of Mourinho. He has huge credibility across the world and, of course, I’m excited when you are about to work with a very good coach. I don’t know him but you see the way people talk about him, what he has achieved and the way he can turn a good player into a world-class player. If you work hard he helps you as your manager and gives you confidence. As a footballer that’s one of the most important things to have — confidence from everybody around you, and especially the manager. I guess he is one of those who can do this." Tesko da promjeni misljenje za par dana. Prijavi
2. juni 2013.13 god. comment_126830 molim vas malo objektivnosti ,u ptianju je luiz koji je u klubu već par godina,jedna od centralnih figura našeg tima,koji je u par navrata naglasio da ima želju da jednog dana nosi kapitensku traku nije to neko desno smetalo kome trebaju prevodioci,on ima kolko,26 godina nema potrebe da kopamo za njega po kantama i da čitamo izmedju redova nego kratko i jasno Prijavi
2. juni 2013.13 god. comment_126836 kako imamo obožavaoce toresa tako imamo i obožavaoce luiza Točno u sridu. Prijavi
2. juni 2013.13 god. comment_126900 Nećeš dobit lajk razbojniče :P :D P.S. to ne znači da ne želim da ostane.. :D Prijavi
2. juni 2013.13 god. comment_126902 Ma ja to namerno, zbog ovih sto misle da ga ne zelim u klubu :P Prijavi
2. juni 2013.13 god. comment_126940 Ja mislim da fudbaler koji zaplače za svoj klub voli taj klub i nikada mu neće okrenuti leđa. Prijavi
2. juni 2013.13 god. comment_126949 Iako je igrao večeras ispod svog prosjeka, na kraju tekme dirljiv trenutak (zagrljaj s Lampardom i suza u desnom oku). Jednostavno legenda, mora ostati. Prijavi
3. juni 2013.13 god. comment_127054 kako imamo obožavaoce toresa tako imamo i obožavaoce luiza Boga mi, čitam po fejsu nekakve komentare i čudim se koliko Luiz ima tih svojih fanova. Ljudi Joseu jebu mater zbog onih priča da ga navodno želi prodati... Prijavi
6. juni 2013.13 god. comment_127706 Zasto ? Ja ne vidim zasto bi Mou bas njega prodao.. Pa covjece on je nas najbolji stoper.Prije bi se rijesio Cahilla nego ovoga. Nema to veze sa tim ko je bolji stoper Cahill je Englez i on ce sigurno ostati ako nista zbog toga, tj. zbog onog uslova o minimalnom broju domacih igraca koje klubovi u Engleskoj moraju imati, tako da ako neko od stopera bude isao to je 95% Luiz, mogao bi to biti i Bane ali onda moraju kupovati i desnog beka. Prijavi
6. juni 2013.13 god. comment_127710 Smirite se ljudi. Nema šanse da ga proda. Pa vidite da nemaju o čemu pisati pa lupaju gluposti. Rekli su i da će Matu prodati. Smiješno. Prijavi
6. juni 2013.13 god. comment_127788 Prvi igrač koje je zaslužio da se proda je Torres. DL4 je to najmanje zaslužio i nije mi jasno zašto se ovdje raspravlja o nečemu što su novinari izvalili. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.