Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

David Luiz (2011-2014, 2016-2019, 248 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,7 hilj.
  • Pregledi 168,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Žalosno je to, još ovaj moj imenjak usra i šefa i stanicu.

Volio bih da Luiz ostane, ali ako bi ga morali prodati bilo bi mi lakše kad bi došla neka baš velika suma novca.

Kad vidim porto trazi 35 za jbnog mangalu, a mi kao 25 za jednog luiza. Halo ba

Lijepo je covjeku  u chelseau, zeza se, gotive ga, ima svog oscara, lucasa, ramiza. Igra skoro svaku tekmu. Navijaci ga vole.

Ovo je medijski seruckanje koji ne vole chelsea i mourinha.

Uvaliti ga minimum za 30 milki, minimum. Mada bi se cigani mogli oguliti i za 40. Uzmi ili ostavi.

Uvaliti ga minimum za 30 milki, minimum. Mada bi se cigani mogli oguliti i za 40. Uzmi ili ostavi.

Ma ispod 35 miliona FUNTI ne treba ni pričati. Mi smo ga platili 20-ak plus Matić. Mora se profit ostvariti jbt, ipak je Luiz puno poznatiji, bolji i jači igrač sada nego kad je dolazio u CFC.

Nama keš ne treba, nismo mi Arsenal da prodajemo najbolje igrače.

Celsiju se isto hvata da li prodao Luiza za 100 evra ili za 50 miliona evra.Celsiju nisu problem pare,nego igraci.Ako moze da se dovede super stoper,onda ok(mada u ovom trenutku ne znam ko bi to bio),ako ne,zadrzati ga jos dugo,dugo.

Tako je isto bilo i za Robena,prodali smo ga za 30 miliona,ali dzaba,nismo doveli igraca kao sto je on,bez obzira sto neko mislio da je on luzer,ovakav ili onakav,jedan je od najboljih na svetu.

I još ovo niste citirali:

"My objective is to be happy and this is possible playing always in a team that controls the ball."

Ne znam kako vama, ali meni ovo pomalo zvuči ko da im se uvlači u dupe, a iskreno se nadam da to nije istina.

Teško bi mi bilo podnijeti da nam ti cigani otmu jednog od važnijih igrača.

http://www.chelseabalkan.com/index.php/vijesti/transferi/david-luiz-demantirao-natpise-koji-ga-povezuju-sa-prelaskom-u-barcelonu.html

Eto vam tu cijela izjava... 
Meni se ne sviđa ovakva izjava, doduše nije Barcelona iskazala interes pa da ima zbog čega reć da neće prijeći ali malo im on laska a to mi se nikako ne sviđa... 

http://www.chelseabalkan.com/index.php/vijesti/transferi/david-luiz-demantirao-natpise-koji-ga-povezuju-sa-prelaskom-u-barcelonu.html

Eto vam tu cijela izjava... 
Meni se ne sviđa ovakva izjava, doduše nije Barcelona iskazala interes pa da ima zbog čega reć da neće prijeći ali malo im on laska a to mi se nikako ne sviđa... 

Po meni je ovo prakticno poziv za celnike Barse da obnove interes.Nikako mi nije sjelo ovo sto je rekao.

Pa dao bih ga Svrljigu i jos im poklonio novi stadion sa rasvjetom samo ga ne dati Farci,ma nema sanse da tamo ode,nemoj Mou ako imas malo postovanja prema nama plavcima ! 

Dailystar je prenijeo izjavu gdje kaze :

"My objective is to be happy and this is possible playing always in a team that controls the ball."

Koliko su pouzdani, to je pitanje.

Malo je u svijetu ovako dobrih stopera kao sto je Luiz , malo . Jos on moze i odlicno odigrati i na poziciji DMF-a . 
Katastrofalan potez bi bio prodaja Luiza .

Realno, Barcelona nema te pare i pokušat će ga svakojakim klauzulama uzet, ako je ovo istina. Kad dođe MOurinho i ako ga se uopće bude prodavalo ima da istresu minimalno 40 milijuna u komadu. Naravno, ne želim da ode tamo ako uopće ide iz kluba. Nekako mislim da su ovo laži.

ma i da ponude ne znam ti koliko, bolje zamjene za Luiza nema, a niti blizu odbrambenog igraca njegovih sposobnosti nema

volio bih jos da jednom javno odbrusi onim šiptarima iz Barcelone, pa da se jednom i za svagda okane

Eh lijepe clanke sam procitao oko Luiza, mislim logicko razmisljanje. Svi se bojimo da ce Mou kad dodje u Chelsea prodati Luiza "jer mu se ne svidja".

Da je Mou to izjavio ili rekao nesto slicno, davno bi mi vidjeli clanke kako je OFFICIAL da se Mou vraca u Chelsea.

Nego nije to bitno, bitno je se vratiti u historiju, mou kada je preuzimao Chelsea, Inter i Real. Koliko je igraca prodao i koga tacno.

Kada je dosao u Chelsea, kupilo se na tone igraca. Logicki kad razmislis, kontas da je prodao mnogo i igraca ali..

Prodao je samo jednog i to "Jesper Grönkjaer" i to Birminghamu.

U inter kad je dosao imaju je manju svotu novca, nego u Chelseau. Tu je morao prodati nekoliko igraca.

Prodao je Pele-a i Ribasa.

U real kad je stigao, prodao je pred kraj ljetnog prijelaznog roka, Van der Vaarta. Koji i nije briljirao u Realu, opet pustio ga je na pripreme te bi ga kasnije prodao Tottenhamu.

WAGNH

Poznavajuci kolku disciplinu Mou traži u momčadima koje je vodio nebi me zacudilo da na kraju pusti Luiza da ode. Jer po nekom mojem mišljenju Luiz je previše zvrkast u obrani i previše prostora ostavlja svojim nepotrebnim izlascima (naravno kada igra na stoperu).

Malo je igraca koji ga mogu zameniti, Mangala nije jedan od njih. 

Ako vec ima nameru da ga proda, ili nek dovede vrhunskog igraca, ili nek ostavi coveka u klubu. 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.