Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

David Luiz (2011-2014, 2016-2019, 248 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,7 hilj.
  • Pregledi 168,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Luiz ima svoju cijenu i sigurno nije jeftin ako se u obzir uzme da dvije pozicije igra odlicno. Za 40miliona bih pristao, zasto ne?

Odgovor na transfer bi mi bio Hummels ili Subotic. Kako god, prije nego se odluce na prodaju trebaju naci kvalitetnu zamjenu jer neko uskoro mora zamjeniti Terrya a ja sam se nadao da ce to biti Luiz. Vidjecemo sta ce se desiti.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Ako će napustiti Chelsea, jedino mi je važno da ne ode u Farselonu. U PSG-u već ima brazilska kolonija pa bi mu to bilo dobro i skrpao bi se brzo. Možemo jako dobru paru za njega dobiti i trebalo bi razmisliti o njegovoj prodaji samo ako će se naći adekvatna zamjena. Manje više je sve uzeo ovdje i razumijem ga. I ima dobru žensku.

Uhh kako sam danas naletio na clanak o Luiz-u.

I onda citat njegove navodne izjave:

"- Mnogo o projektu PSG-a pričam s ostalim svojim suigračima u brazilskoj reprezentaciji. Sve me to prilično privlači, možda postanem i dio svega toga - rekao je obrambeni stup Chelseaja koji u londonskom klubu igra od 2011. godine kada je na Stamford Bridge došao iz Benfice."

Ne znam di sam citao tu njegovu izjavu i to još prije  nekih 4-5 dana ako se ne varam i mislim da u njoj nije bilo spomena da možda postane dio svega toga... :/

Ili je ovo klasicno novinarsko spletkarenje ili je stvarno to izjavio?

izvor: http://www.nogometni-magazin.com/newspro/coranto/viewnews.cgi?id=EFZEuAkklkIJehmdxt&tmpl=coranto_fra_news

Prodavanje ovog čovjeka bi bilo jedna od najvećih gluposti u povijesti kluba.

Wise man said it.

CONFIRMED â€“ David Luiz broke his nose! Get well soon hero! I admire your passion and love for the yellow shirt. Yet you continued!

— Seleção Brasileira (@BrazilStats) June 19, 2013

Svaka mu cast sto se vratio u igru i nastavio da se bori! Bas bi mi bilo krivo ako bi nas ovog leta napusti! Izdrzi Geezer-u! :)

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.