6. maj 2013.13 god. comment_120387 Iznudio faul, crveni karton protivničkom igraču, zasmijao se i po nekima ispao nemoralan ili kako već (u glavnem, negativno nešto). E sad me zanima, što se tako nije pisalo recimo na Matinoj temi, nakon što je izborio penal protiv Swanseaja. Ustao, smije se i namiguje Hazardu a ovaj mu uzvraća.. Isti je to ku... Nek je sve onako odradio, i opet treba. Ko je kriv Rafaelu sto je glup ko kurton. A whisp, sto bi dobio crveni za onaj prigovor, dobio je zuti i gotovo. Nije mlatnuo Webba da bi ga isključio. David Luiz - Captain. Geezer. Legend. ;) Da Luiz nekog iscipelari ti bi mu našao ispriku. Ne da mi se uopće pisati ti nešto, ionako mi nisi išta odgovorio na onaj zadnji put kad sam te citirao. A Mata nije namjerno pao, fino ga je onaj sapleo, možda je Hazardu namignuo jer je Hazard izvodio penal koliko se sjećam... Smije se, izborio je penal, isto k'o da si gol zabio jbt. A Luiz nije ispao nemoralan koliko je ono, glupav, nonšalantan, pa neće mu to uvijek proći samo tako, pogotovo ne nakon ovoga. I ok je što je radio jučer, samo nek ne pretjerava, ono sprdljivo smijanje mu nije trebalo, za ostalo mu svaka čast. Prijavi
6. maj 2013.13 god. comment_120401 A whisp, sto bi dobio crveni za onaj prigovor, dobio je zuti i gotovo. Nije mlatnuo Webba da bi ga isključio. Webb je izvadio zuti karton za Luiza i pre nego sto je ovaj poceo da mu odbrojava greske. Samo kazem, svi smo videli kakve crvene kartone celavi deli. Prijavi
6. maj 2013.13 god. comment_120412 Ako je istina da se smijao onom liku koji ga je nazvao Sideshow Bobom onda nema mrlje na ovoj utakmici :) Prijavi
7. maj 2013.13 god. comment_120430 Kako neki bez potrebe napadaju ovu ljudinu. Za razliku od vecine igraca u klubu ovaj covjek na svaki nacin pokusava da donese nesto dobro ekipi.. Prijavi
7. maj 2013.13 god. comment_120521 Da Luiz nekog iscipelari ti bi mu našao ispriku. Ne da mi se uopće pisati ti nešto, ionako mi nisi išta odgovorio na onaj zadnji put kad sam te citirao. A Mata nije namjerno pao, fino ga je onaj sapleo, možda je Hazardu namignuo jer je Hazard izvodio penal koliko se sjećam... Smije se, izborio je penal, isto k'o da si gol zabio jbt. A Luiz nije ispao nemoralan koliko je ono, glupav, nonšalantan, pa neće mu to uvijek proći samo tako, pogotovo ne nakon ovoga. I ok je što je radio jučer, samo nek ne pretjerava, ono sprdljivo smijanje mu nije trebalo, za ostalo mu svaka čast. Istina je da mi je on sad kad nema Drogbe u timu, najdraži igrač (iako je kratko u klubu), ali majke mi njemu će i od najmanje greškice napraviti opštu katastrofu (to nije samo moje mišljenje, složit će se sigurno neki sa mnom). Nisam ti odg na onaj post, jer bi se samo priča vrtila u krug, a za to nemam ni volje ni vremena ;) a za one ocjene, bezobrazno bi bilo da ja tebi nakon svake tvoje analize idem na temu predviđenu za to, pa ti govorim ovo ne treba ovako, ono onako itd.. Tebi koji se potrudiš pa pišeš to, a ne moraš ;) Evo ovdi ću reć samo, da mi se u glavnom sviđaju tvoje analize, da to fino pišeš, samo što se još nijednom nismo složili u vezi ocjena, al hajd ko da je to važno. Eto, ispalo je da se smijao nekom navijaču, tako da priču o tome možemo pod ključ ;) Prijavi
7. maj 2013.13 god. comment_120529 Istina je da mi je on sad kad nema Drogbe u timu, najdraži igrač (iako je kratko u klubu), ali majke mi njemu će i od najmanje greškice napraviti opštu katastrofu (to nije samo moje mišljenje, složit će se sigurno neki sa mnom). Nisam ti odg na onaj post, jer bi se samo priča vrtila u krug, a za to nemam ni volje ni vremena ;) a za one ocjene, bezobrazno bi bilo da ja tebi nakon svake tvoje analize idem na temu predviđenu za to, pa ti govorim ovo ne treba ovako, ono onako itd.. Tebi koji se potrudiš pa pišeš to, a ne moraš ;) Evo ovdi ću reć samo, da mi se u glavnom sviđaju tvoje analize, da to fino pišeš, samo što se još nijednom nismo složili u vezi ocjena, al hajd ko da je to važno. Eto, ispalo je da se smijao nekom navijaču, tako da priču o tome možemo pod ključ ;) Ja njega iznimno volim, makar se to tu u ovoj priči i ne vidi. Nema mi ništa gore kad su igrači mrtvi, bez karaktera i pokazivanja ljubavi prema klubu, David je upravo suprotnost. :) Ali neka nađe neke granice ipak, stvarno ima potencijala da postane veliki igrač, velik u svakome smislu. A ovo za neslaganje oko ocjena, ako se ne slažemo većinom samo oko Luizove ocjene onda sve 5, slobodno tu i tamo napišeš, ne moraš svaki put ;) Prijavi
8. maj 2013.13 god. comment_120837 naš najbolji igrač u zadnje vrijeme, ali stvarno ga zna pretjerati sa onim centaršutevima preko pola terena koji ne vode ničemu Prijavi
8. maj 2013.13 god. comment_120840 Katastrofalna partija danas, još jednom se pokazalo koju poziciju treba igrati. Samo kad uporedite utakmicu od prije tri dana i danas. Prijavi
8. maj 2013.13 god. comment_120847 Mislim da može itekako poslužiti na zadnjem veznom ali na manje važnim utakmicama (Fulham, Basel..) gdje ima prostora da krene naprijed. Ali kada je važna utakmica kao večeras nazad na štopera a Mikela na zadnjeg veznog. Prijavi
8. maj 2013.13 god. comment_120867 Bio je danas dosta dobar, definitivno naš najbolji igrač u zadnje vrijeme.. Prijavi
8. maj 2013.13 god. comment_120868 Ja ne znam cemu tako loše ocijene Luiza, ali on je po nekoj mojoj procijeni bio jako, jako dobar. Prolazna ocijena svakako... Prijavi
8. maj 2013.13 god. comment_120887 Jeste danas malo podbacio,ali ajde de bice on bolji nije ni lako kad ga se prebacuje sa stopera na veznog.....inace haha :D http://www.youtube.com/watch?v=IQjAybxWKMQ Prijavi
8. maj 2013.13 god. comment_120918 To sam baš bio primjetio, još ja gledam šta Luiz radi, s kim on priča hahahah, još se nešto zakačio kasnije sa AVB-om ako se ne varam. Inače on je meni bolje na zadnji vezni, zato što ima jako dobra dodavanja i dobar udarac, a i često zna izletat, pa bolje da ima neko iza ko će to krpat nego da je zadnji igrač Prijavi
8. maj 2013.13 god. comment_120929 Jest jest ali ne mogu naci u fazonu Bane gura onog Dawsona ovaj gleda u njega,a Bane ozbiljna faca i rasirio se k'o tenk,ovaj se sasro,kad ce ti Bane smjesak,i poslije tog kornera drugi odmah i on umrije od smijeha haha Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.