Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Predsezona

Istaknuti odgovori

Sutra, 04.08 pocinje zvanicno predsezona i svi igraci bi trebali biti u Cobhamu. Zbog igranja CWC imamo barem 2 sedmice krace pripreme od ekipa koje nisu igrale to takmicenje ali vjerujem da niko ne zali s obzirom na ishod. 
3 sedmice pauze je sasvim dovoljno da se igraci odmore ali i da se misici opuste. Sad je potrebno vratiti prije svega fizicku spremu i podici kondiciju sto ce biti poprilicno velik izazov za trenera. Igraci se ne smiju preforsirati ali vremena je nedovoljno tako da ce Maresca, pomocnici i ljekari imati pune ruke posla i treba biti pametan sta i kako.

Osvajanje LC i CWC moze biti od itekako velike vaznosti za samopouzdanje ekipe, znaju da mogu igrati sa bilo kojim protivnikom i taj duh treba prenjeti od starta. Zrijeb nam je poprilicno ok a prvi mec igramo na Bridzu protiv Palace-a koji se nije nesto puno pojacao a prijeti im i odlazak Ezea i Guehia. Bitno je da startamo pobjedom jer cemo za naredni mec imati novih 7 dana treninga.

Ne znam za vas ali vec sam se zazelio Chelsea i utakmica. Prva pripremna je protiv Leverkuzena 08.08 a druga protiv Milana 10.08. Treba odmah odstraniti igrace koji nisu dio plana koliko god to surovo bilo, zadrzati se na nekih 25-26 ukupnog broja. 

Nadam se da nece biti nikakvih povreda i da ce svi igraci treneru biti na raspolaganju pred prvi mec.

• Odgovori 1,9 hilj.
  • Pregledi 118,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Kakve su sve prevare i amateri vodili na pripreme, da ovako odstrane Chalobaha je sramotno i bezobrazno. Na stranu jel ga neko voli ili ne, ipak je dijete kluba i uvijek je sluzio ekipi bez pogovora.

• Razlozi su višestruki: 1. Kako će procijeniti na koje igrače može / želi računati ako ih ne vidi na terenu na utakmicama. Sami treninzi nisu mjerilo, o Mudryku na treninzima saigrači govore sve n

• Možda Odoi zablista, sad će godišnjica kako je dominirao protiv Arsenala. Prema jednoj legendi tad je zadnji put predriblao igrača.

Objavljene slike

• Popularna objava
48 minutes ago, hamco said:

Ne znam za vas ali vec sam se zazelio Chelsea i utakmica. 

Haha svake godine nam bude ovako i posle par meseci nam presedne fudbal i jedva cekamo kraj sezone.

Kontam do oktobra ce nas proci taj osecaj opet :D

Bice ovo bas jeben start sezone. Mogli bi se patiti dugo dok uhvatimo kondiciju. Pocinjemo fakticki bez ikakvih priprema, jer sta mozes za 2 sedmice uraditi? Prvi mec treba jednostavno izbaciti najspremnijih 11, ko god to bio. Bit ce zahtjevno s ovakvim rasporedom. Nadam se samo da ce nas trener biti dovoljno pametan da koristi svih 5 izmjena, to nas moze spasiti.

Sjecam se kad je sahista Tuchel poslije LS pocetak sljedece sezone docekao sa potpuno nespremnim igracima. Ona tekma sa Evertonom na otvaranju kad smo dobili 0:1 a vise od pola ekipe nakon 50ak minuta nije moglo disati. 

Najjace pripreme koje ja pamtim su bile pod Conteom pred sezonu 16/17, tad su nam bas svi igraci letjeli po terenu.

8 hours ago, chiba said:

koja je ovo mrcina što hoda pored Gusta??

Fofana je živ

Kaisedo se vratio iz favele

Estevao gde je?

Essugo, estevao iza joao pedra u daljini

• Popularna objava
6 minutes ago, King Chelsea said:

Neka neko napise kakvi su bili ovi novi, ima li nade da smo "uboli"..

Wisey je juce na kutiji napisao a i ja isto mislim, svi novi igraci su bili dobri i djeluju spremni. Gittens i Estevao izgledaju nivo iznad prethodnika Sancha i Maduekea a Essugo kao klon Caiceda. Santos mi je samo ok i nista vise ali i kao takav moze posluziti dok su Delap a pogotovo Pedro mnogo bolji od Jacksona. Hata nisam puno ispratio juce.

Jos je rano za neke zakljucke ali djeluje obecavajuce.

Pohvalio bih cijeli tim jer djelujemo frisko i da nismo umorni, Leverkuzenu je ovo vec 4-5 mec i mjesec dana kako treniraju a sabili smo ih juce kao da su nizerazredni tim.

• 11 mjesec kasnije...

Dobro smo prošli ove sezone, svi bitni se vraćaju prije 1.8 osim Enza i Jamesa.

Konačno ćemo imat prave priprema s svim igračima gdje ih je većina stvarno imala neku pazu... Lani WC klupsko, preklani EURO...

Nece biti Rogersa, Enza i Jamesa pofino. To su 3 iz prvih 11. Ipak i oni ce do prve utakmice koja je krajem augusta imati skoro 3 sedmice priprema, malo manje.

Nemam nikakva očekivanja od Emeghe. Ne dolazi kao igrač koji je zabio približno 20 golova u sezoni Ligue 1, dolazi iz sezone u kojoj je bio dosta povrijeđen i u kojoj ga je njegov back-up u potpunosti zasjenio i dolazi tako što su navijači Strasbourga jedva čekali da ode. Šta god uradi biće dobro, zaslužuje da dobije priliku kao neki treći napadač. Problem je što imamo 4 treća napadača, nemamo drugog.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.