1. august1. aug comment_373881 Trenutno najboljih prvih 11, vec ozbiljnije nesto za razliku od prosle utakmice. Taman ce se moci pogledati uz kaficu. Prijavi
1. august1. aug comment_373882 15 minuta nakon početka tekme šutam očne jabučice ispod stola. Režem muda žiletom, fofana i pas igra kruh te ne jebo. Prijavi
1. august1. aug comment_373884 I prošle godine je odigro sjajno pripreme, poslije toga tajac. Prijavi
1. august1. aug comment_373888 Nisam gledao. Ako je neko gledao nek napise koju. Bolje da se ovo sad desava nego kad pocne sezona. Nadam se da ce precizno registrovati Alonso slaba mesta u igri. A i druga je pesma kad su Enzo i Caisedo tu. Prijavi
1. august1. aug comment_373889 Gledao sam od njihovog gola do neke 70. minute. U tom periodu nije se znalo sta igramo, da li napadamo, da li se branimo. Kad napadamo neke posebne ideje nije bilo. Pokusavali smo i presing. Sve u svemu, losa utakmica ali mozda i dobra da trener pocne razmisljati o odredjenim zadacima na terenu. Prijavi
1. august1. aug comment_373892 Bolje da nisam otvarao stream, utakmica počela u 15 do 6 ujutro, nije mi se dalo buditi. Upalim zadnjih 15ak minuta, ništa uradili nismo plus onaj gol u zadnjoj sekundi. Prijavi
1. august1. aug comment_373895 Pa tad je već promenio gomilu igrača. Nije bila neka utakmica, dojam je kvario teren u preoranom izdanju, ili se bar meni tako činilo. Više sam se skoncetrisao na pojedine igrače, ja stvarno ne razumem ili ne vidim zašto je Palestro toliko plaćen ali ajde, kako su ga najavili, očekivao sam više. Estevao je nastavio tamo gde je stao, gledam ga danas, pravi onaj brazilac koji voli da igra, dal je prijateljska ili takmičarska utakmica Palmer na neke momente delovao kao da se napkon probudio iz kome ... Pedra ne treba komentarisati, ako se Palmer ne dovede u red, od njega će nam zavisiti sezona, s obzirom na to da mi i dalje nemamo drugog napadača. Jebote Gudjonsen izgleda za Delapa ko da je 5 klase iznad. samo bih da dodam i to da možda Estevao ne izgleda fizički i dalje spremno, ali on za razliku od Gitensa uvek ide ka golu, to mi se kod njega svidja, falila su nam ta ubojita krila Ogroman problem nam je taj ako Palmer nije raspoložen onda nema akcija koje imaju nešto konkretno, drugim rečima hoću da kažem da sad ima 15 driblinga u prazno, bez nekog smisla, Lampard nije na oko bio neki dribler, ali je isporučivao što je najbitnije MI sad kupujemo štopere jel su brži, kupujemo golmane jel znaju da žongliraju, kupujemo krila koje samo na klipovima izgledaju kao da znaju nešto, ali kad dodje praksa, onda kurac. Prijavi
1. august1. aug Popularna objava comment_373901 Gledao sam 90 minuta i ne znam šta sam gledao niti imam šta da kažem. Eto, takva je utakmica bila. Valjda se do početka sezone nešto uigra. Prijavi
2. august2. aug comment_373910 Da mi je neko reko da ću leta 2026. godine gledati u predsezoni u dresu Čelzija Velbeka, Hendersona i Mudrika pomislio bih da je u pitanju paralelni univerzum Prijavi
4. august4. aug Popularna objava comment_373967 We have the same issues because we have the same players medical edition 😀 Prijavi
5. august5. aug comment_374012 Ne shvatam ovo forsiranje nekih igraca na pripremama ukoliko ne racunas na njih ili planiras ih prodati. Koji ce kurac Delap, Jackson, Tosin, Sarr, Nicol-Jazuli, Anselmino, Satpaev ako neces racunati na njih u ovoj sezoni. Alonso za sad nista posebno, znam rano je, puno igraca, fale oni glavni.. ali nekih uigranih akcija na terenu ne vidim, eventualno na desnoj strani gdje je Palestra vidim tu kretnju beka i utrcavanje u prostor, ostalo nista. Vidjet cemo hajd, vjerovatno je pretjerivanje s moje strane s obzirom na sve gore nabrojano. Prijavi
5. august5. aug comment_374013 Ma ovo su utakmice posljednji voz za neke igrače, da li će ostati, prodati se ili posudba. Samo neka ne bude povreda, drugačije će to izgledati kada krene sezona. Nadam se da ćemo se do tada riješiti Delapa, Tosina i nekih drugih. Prijavi
5. august5. aug Popularna objava comment_374014 12 minutes ago, hamco said: Ne shvatam ovo forsiranje nekih igraca na pripremama ukoliko ne racunas na njih ili planiras ih prodati. Koji ce kurac Delap, Jackson, Tosin, Sarr, Nicol-Jazuli, Anselmino, Satpaev ako neces racunati na njih u ovoj sezoni. Razlozi su višestruki: 1. Kako će procijeniti na koje igrače može / želi računati ako ih ne vidi na terenu na utakmicama. Sami treninzi nisu mjerilo, o Mudryku na treninzima saigrači govore sve najbolje, o Hazardu na treninzima saigrači govore sve najgore. Sam si stavio i Delapa i Jacksona i Satpaeva u one na koje se ne računa. Ko je onda treći napadač poslije Joao Pedra i Welbecka? Emegha koji nije na pripremama? 2. Managing minutes. Mi smo gledali Svjetsko Prvenstvo i kao publika nismo imali pauzu od fudbala. Ovi igrači su imali pauze od fudbala, neki mjesec dana, neki više, neki manje. Nije ista fizička sprema igrača u naponu sezone i kad se tek dođe na pripreme. Još pogotovo ako su pripreme na ogromnim temperaturama. Za većinu igrača nije pametno da igraju 90 minuta, pa ni 60. Ako je planirano da neki igrač u ovoj fazi odigra 45 minuta, onda neko drugi mora odigrati drugih 45 minuta. Kako fale Lacroix, Rogers, James, Enzo, Barco, Gusto, pa i neki povrijeđeni igrači, mora neko to da popuni. 3. Tereni su katastrofa i više rotacije smanjuje rizik od povreda. Prijavi
5. august5. aug comment_374015 Nisam gledao cijelu utakmicu, ustao sam taman na vrijeme da vidim gol Juventusa i da odgledam utakmicu do kraja. Nista posebno se vidjelo nije kod nasih, djeluju kao da imamo igraca manje na terenu kod organizacije napada, uvijek ih je manje i uvijek im fali jedan igrac kao opcija za dodavanje. Zbog toga se preskace igra i teren i gube lopte i dalje mi dosta tima izgleda da ne mogu posteno potrcati, vise sprinteva odradi Mudryk u 10 minuta neg ovi ostali za poluvrijeme. Prijavi
8. august8. aug comment_374056 Zasad cijela predsezona tece sa svim ciljevima osim onog najbitnijeg: fizicke, takticke i tehnicke pripreme ekipe za nadolazecu sezonu. Promovira se klub, igraci se zajebavaju po egzoticnim dijelovima svijeta, pripremne utakmice se koriste kao izlog da se "tehnoloski visak" reklamira ne bi li se dobro prodali. Da ne bi opet najmanje trcali u ligi i potrosili prvih 10 kola dok se iole fizicki spreme.. Prijavi
8. august8. aug comment_374060 Takve su nam pripreme od druge Conteove sezone. To je vec 10 godina. Prijavi
8. august8. aug comment_374061 Strpljenja dečki samo da im se isplate ove investicije i odmah ćemo stati na noge. Prijavi
8. august8. aug comment_374065 48 minutes ago, Spaha said: Takve su nam pripreme od druge Conteove sezone. To je vec 10 godina. Bilo je i kod Mourinha u trećoj sezoni snimanje reklama i videa kako Diego Costa kasni na trening i Matić smanjuje gol ili šta već. Kad sam to vidio tog ljeta znao sam da sezona neće valjati. Prijavi
8. august8. aug comment_374075 Morali se ispoštovati navijači u aziji, atmosfera na tribinama jača nego na Stamfordu kad dođu turisti, penzioneri i influenseri I dalje ne mogu da trče, većina igrača. Predlažem da sledećih 7 dana odu ili u Meksiko na aztecu ili u Ekvador u Kito pa da se tu malo spreme ili još bolje da čitave pripreme dogodine tamo zakažu ako su ovako mrljavi Prijavi
9. august9. aug comment_374089 Da li neko zna kada se Rodzers priključuje? kolko vidim imamo još dve pripremne utakmice, ako nije već stigo, znači da će možda odigrati samo jednu utakmicu pre Fulama Prijavi
9. august9. aug comment_374090 44 minutes ago, chiba said: Da li neko zna kada se Rodzers priključuje? kolko vidim imamo još dve pripremne utakmice, ako nije već stigo, znači da će možda odigrati samo jednu utakmicu pre Fulama Imamo odigrati jos ovu danas i onda se vracaju u Britaniju. Tamo ce odigrati jos jednu, protiv Sociedada i to ce biti generalna proba pred pocetak sezone. James, Rodgers, Lacroix, Enzo i Gusto ce se prikljuciti kada se ekipa vrati u Britaniju. Ne bi bilo iznenadjenje da niko od njih ne odigra protiv Fulhama, da prednost dobiju igraci koji su prosli pripreme. Prijavi
9. august9. aug comment_374091 James, Rogers, Lacroix i Gusto se vracaju u Cobham u ponedjeljak, Enzo i Barco u utorak. Od svega najzanimljivije je svakako sta ce biti sa Enzom. Ja mislim da je najbolje za sve da ga prodaju, dok jos imamo vremena dovesti zamjenu. Koji ce nam kurac igrac koji ne zeli biti u klubu i javno prica da zeli ici negdje drugo. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.