Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Predsezona

Istaknuti odgovori

Katastrofalno odradjene pripreme. Nedovoljno vremena i utakmica. Igraci djeluju iscrpljeno, kao da jos nisu fizicki postigli zavidan nivo. Nema energicnosti, borbe i zelje koja nas je krasila prosle sezone. Tempo nam je veoma spor na utakmicama, igraci bez lopte se slabo krecu i samim tim ne daju mnogo opcija igracu koji ima loptu. 

Ne mirise na dobro, ali nesto se mora podhitno promijeniti. Da li neko novo pojacanje ili jednostavno da vrijeme ucini svoje, vdijet cemo.

• Odgovori 1,9 hilj.
  • Pregledi 118,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Kakve su sve prevare i amateri vodili na pripreme, da ovako odstrane Chalobaha je sramotno i bezobrazno. Na stranu jel ga neko voli ili ne, ipak je dijete kluba i uvijek je sluzio ekipi bez pogovora.

• Razlozi su višestruki: 1. Kako će procijeniti na koje igrače može / želi računati ako ih ne vidi na terenu na utakmicama. Sami treninzi nisu mjerilo, o Mudryku na treninzima saigrači govore sve n

• Možda Odoi zablista, sad će godišnjica kako je dominirao protiv Arsenala. Prema jednoj legendi tad je zadnji put predriblao igrača.

Objavljene slike

• 11 mjesec kasnije...

Zouma nije otputovao na pripreme sa ekipom. Nije u pitanju povreda, moguce nova posudba ili prodaja.

a gdje su otputovali, kakav je raspored utakmica ?

U utorak u 13h ćete moći, ako ste iz Hrvatske, pogledati na Sportklubu 2 našu prvu pripremnu tekmu u obliku reprrize jer se tekma igra sutra. Ali ako ste iz BiH, Crne Gore ili Srbije nećete moći pogledati ovu tekmu na Sportklubu 2, jer će utakmicu prenositi samo hrvatski SK2.

Capture.jpg

Prvo poluvrijeme protiv Intera odlično, bez greške. U drugom isto kao i prošle sezone, ne mogu da vjerujem koji pad.

Ono što je sigurno da će neki igraći morati biti prodani jer već sad imamo gužvu u odbrani i veznom redu. Po meni Wilian, Drinkwater i Moses se trebaju prodati jer se na njima može zaraditi a neće ništa novo ponudi što već nismo vidjeli.

Sta radis Bulka doktorcino mala.. Ludi Poljak za 15 minuta bolje parade i odbrane nego nosonja u 3 godine. Steta sto mu se odbrana popisa u posao. Bog te mazo sad tek vidim da je 99. godiste
Prvo poluvrijeme, tacnije prvih 30. minuta FANTAZIJA.

Igraci se brzo umore i vec nakon tih 30 minuta trke i presinga gubi se i ta mocna igra. Pogotovo se to vidi kada u igru udje zamjena.

Hudson Odoi je ogroman talenat, rekao bih rame uz rame sa Mbapeom i njemu slicnim. Ovaj igrac se mora forsirati i tu price nema.

Jorginho je takodjer izuzetno dobar i inteligentan igrac, veoma brzo razmislja i vec mi se svidja ono sto sam vidio id njega.

Barkley veoma dobar. U njemu imamo veoma dobrog igraca i ukoliko bude zdrav to nam je ravno kao da smo kupili dobrog igraca.

Morata je teski promasaj. Gori mi je i od Torresa.

Rudiger takodje veoma dobar.

Ostali manje vise nista posebno.

Sa Kanteom i Hazardom ova ekipa ce biti jaca za bar 30% i bicemo mnogo dobri i opasni za sve ekipe.

Zbog Odoia stavio bih Hazarda na centarfora ili laznu devetku, kako vec hocete. Moratu ne mogu da gledam i bojim se da ce nas kostati ogroman broj bodova ukoliko ostane prvi spic ekipe.

Sveukupno za sada veoma dobro izgledamo pogotovo ako se zna da Sarri vodi ekipu samo 2 sedmice. Podhitno poraditi na kondiciji i fizickoj spremi kako bi igru iz prvih 30 minuta mogli pruziti tokom citavog meca.
Ovo sto sam video hajlajtse Odoi, zrelo, fizicki nadmocan, brz snazan okretan a pri tom i tehnika i pas. Svaka cast. Dobra zamena za Hazarda.
Idbrana vidi se kako duva po desnoj strani, Alonso se jako lose pozicionira i spor je. Ne prija mu nimalo ovo sa 4 pozadi. Barkli, Zorzinjo, zrelo fudbalski, sa Kanteom ce tek biti jako ozbiljno. Morata ratuje sa samopouzdanjem.
Pojacanja, levi bek, rezervni desni, centralni vezni starter ili klupa i spic starter ili klupa i desno krilo starter. Dakle 2 sigurna startera i 2 startera ili klupa i 1 kao zamena.
Ma mora Morata da očepi ili smo jebali ježa i ovu godinu ili da Mičija da stavimo u špic bez obzira na sve njegove mane, nije veći kloc od Morate.

Što se tiče Odoija ja bih njega stavio i na desno,kad je Azpi mogo igrati lijevog beka kod Murinja ne znam što Odoi ne bi mogo desno krilo.

Neke su price da racuna bas na Mitchya, a lik je strasan finisher, tako da, bolji je od Morate kako god okrenes. U januaru prodati Moratu i ako se ne pokaze do tada Mitchy, uzimaj novog napadaca.

Dalje, rekao je poslije tekme Sarri da ce Hudson-Odoi biti prvotimac sto mi je bas drago. Lik je igracina, bas kao sto hamco kaze u rangu Mbappea, samo druga pozicija.

Jedva cekam ovu novu sezonu, iako ce biti rovito par prvih tekmi, kasnije ce biti jebovito.

Ma ako Sarri posloži ekipu kako treba biće ekstra, ali nisam uvjeren da hoće isprva.

Po meni prvi sastav bi trebao ovako da izgleda: Kurtoa, Azpi, Ridiger, Christensen, Emerson, Kante, Žoržinjo, Barkli, Odoi, Bačuaji i Azar. Eventualno neko pojačanje na štoperu,lijevom beku i špicu bi bilo top,ali može i ovako prvu sezonu.

Moglo bi to biti dobro, igrali smo bez prvih zvijezda ekipe, tako da...

Ako se Courtois nije prodao do sad, trebaju ga zadržat pod svaku cijenu..

Sreća pa nismo doveli Golovina, Bernarda i te fićfiriće jer je mali Odoi bolji od obojice. Od obojice zajedno.

Moratu, Bakayoka prodat pod svaku cijenu jer je to razina klubova iz našeg susjedstva, znači Partizan, Zvezda, Hajduk...

Viđao sam tuda bolje igrače. A i danas ih ima.

Pedra,Cahilla,Batchuayia prodat također, samo ne za daj šta daš.

Barkley bi mogao bit jako koristan u rotaciji.

Dovest kapitalca, world class centarfora da se zatrese zemljica kad potpiše.

Robert Lewandowski ili Luis Suarez.

Mada bi i Icardi ili Griezmann kao lažna 9 bili ogroman upgrade.

Najbolnija tocka, meni bar, je lijevi bek..
Ide se na 4 iza, a alonso u tom sustava odpada ko ratkapa..tim gore sto je na toj strani hazi i u toj situaciji ce se dosta trositi na pomaganje ovom sporiši iza..

Iskreno za alons ja vise i ne vidim poziciju u nasem timu kad se igra s 4 iza...moze on igrati al protiv ološa, bilo koja jaka ekipa ili jaki pojedinac kod protivnika na toj strani lomit ce ga ko trstiku..sto smo i do sada vidjeli..

Ne znam za emersona koliko nudi iza, ali ajd valjda ce njih dvojica u kombinaciji iznijeti tu sezonu nekako jer lijevog beka sada necemo dovesti garant..a poslije nek sarri kupi po svom ukusu

Btw rahman baba je jos plavac..al i taj se gubi iza ko nevinost..

Jbg nema do dobrog starog ashleya..hoces naprijed hoces iza, nikad nije kriza

Sve u svemu..bas se veselim sezoni, u vjeri da ce nasi dići trku da mogu ispostovati trenerov stil pa da jebemo mamu kome treba..
Ajmoo
Nazalost mislim da i Azpi za ovu vrstu igre nije upotrebljiv. Nazad je stijena, ali centra ne prelazi. Desna strana odsjecena, protiv Arsenala nista nismo napravili. A pogledajte kada Zappa igra, koji je nekako vise ofanzivnije nastrojen i koji je brz, kako bolje funkcionise desna strana.

A hajde ga ne koristi...
Treba primeniti sistem koji je igrala Belgija na SP. Njima je levi bek na papiru bio Vertongen, a na terenu je najcesce igrao treceg stopera jer je Menije stalno isao u napad i sirio igru protivnika. Na taj nacin moze se izbalansirati Azpijev manjak napackog potencijala.
Nama bi Barkli sirio na desno, dok bi Zorzinjo ulazio na njegovo mesto. 3-4-3 prakticno.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.