Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Predsezona

Istaknuti odgovori

Falice nam jedno 2 utakmice u nogama opet, a ne smijemo sebi dozvoliti los start. Nemamo najboljeg igraca i raspored nam je izuzetno tezak na pocetku. Mislim da su opet kiksali sa programom priprema, ali eto hajd nadati se da ce Conte uspjeti makar fizicku spremu isklesati do zeljenog nivoa.
Zao mi je samo sto ce odredjeni igraci ostati neprikosnoveni gdje smo morali gledati da nadogradimo. Cahill i Alonso su odigrali proslu sezonu na pragu svojih objektivnih mogucnosti i tesko je da ce ove sezone ponoviti nesto takvo.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

• Odgovori 1,9 hilj.
  • Pregledi 118,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Kakve su sve prevare i amateri vodili na pripreme, da ovako odstrane Chalobaha je sramotno i bezobrazno. Na stranu jel ga neko voli ili ne, ipak je dijete kluba i uvijek je sluzio ekipi bez pogovora.

• Razlozi su višestruki: 1. Kako će procijeniti na koje igrače može / želi računati ako ih ne vidi na terenu na utakmicama. Sami treninzi nisu mjerilo, o Mudryku na treninzima saigrači govore sve n

• Možda Odoi zablista, sad će godišnjica kako je dominirao protiv Arsenala. Prema jednoj legendi tad je zadnji put predriblao igrača.

Objavljene slike

inter uze bayerna 2-0.

ima li raspored kakvih utakmica poslije intera? premalo je sve ovo, evo bayern ima sad audi kup gdje ce odigrati jos dvije utakmice
Kakav je ovo penal svirao ovaj Azijat cc

Napad nam skripi dosta bez Edena. Morata nespreman jos i nece moci puno po krilu. Alonso je igrac manje protiv jacih, ne moze covjek nista ponuditi ofanzivno. U odbrani smo skroz ok, dosta uigrani i preuzimaju fino.

Jao golcine ovog Kondogbie hahahahah

Musonda pokazao da se moze racunat na njega ove sezone,trebali smo ove mlade ubacit odma na poluvrijeme siguran sam da bi vise napravili od ovih sto su bili na terenu

Musonda pokazao da se moze racunat na njega ove sezone,trebali smo ove mlade ubacit odma na poluvrijeme siguran sam da bi vise napravili od ovih sto su bili na terenu

Ma otići će Musonda na posudbu u Elche ili Vitesse.

jebo musondu, stavite avatar 

Nije se imalo sta novo vidjeti na ovim pripremama.

Dobili prvu utakmicu, nakon toga nadigrani u druge dvije. Pojacanja manje vise, nije ni mjerilo da pruze nesto vise nisu ni imali puno prilike za igru. 

Treba nam najmanje jos 3 igraca. Nisam vidio ni jedan klub da ovako ima jalove bekove i krila, pa Alonso i Moses su ocajni, kad im jos dodas ocajnog Wiliana nema se sta ni ocekivati. Vise sam za to da stoperi budu Cahil-Luiz-Rudiger a da Azpilicueta ide na Mosesovo mjesto. Na pocetku sezone nema Hazarda, tesko nama ako ga bude mijenjao Wilian, zato sto prije uzeti Mahreza dok ga nije neko kupio. Ako se sta ne promijeni za ovo sto sam spomenuo, dzaba igramo ligu prvaka nadigrace nas svaki malo jaci klub.

Nije ništa alarmantno, te pripremne utakmice ništa zaista ne znače.. Ništa što prije nismo znali, trebamo se pojačati na wb, moses i alonso su jednostavno prosjecni igraci, dobri za backup. To je prioritet, mozda kupiti samo lijevog beka, pa gurnuti azpija na desnog, nije ni to lose. Uglavnom to nam mora biti prioritet sada i nadam se kako će klub to riješiti. Ne mora biti Sandro, brat bratu 70 mil je puno previse, ali neka dovedu nekog drugog onda kvalitetnijeg od alonsa

Veci je prioritet rijesiti Alonsa nego Mosesa. Moses nudi dosta u ofanzivi, brzi je, jaci, ima bolji dribling jedan na jedan. Alonso protiv Intera nista nije dao prema naprijed, a i pozadi je puhalo. Svaki fizicki jaci bek ce ga pojesti u izravnom duelu. Fabregas je i dalje veliki upitnik protiv jacih timova, steta sto Bakayoko ne moze jos igrati da vidimo i njega.
Hazard ce faliti strasno, a Willian je bolji na lijevom krilu nego desno.

Chelsea je bez Hazarda upola slabija ekipa.
U napadu se nismo pojacali.
Costa OUT - Morata IN nije pojacanje u napadu jer je Costa bio veoma kvalitetan a osim Hazarda ostali nisu pokazali super kvalitete, naprotiv prosjecne...

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Koliko je Bayern Munchen pametan klub, odigrali su preko 10 pripremnih utakmica protiv jakih ekipa. Evo sutra igraju Audi cup.

Misljenja sam da smo morali krenuti ranije sa pripremama i da bi trebali imati vise utakmica prije odlaska u Kinu.

Gledam utakmicu Bayern - Liverpool. .. Odučio ih Liverpool od Fudbala, a nama su dali 3 komada iz sale za 20 minuta.

Gledam utakmicu Bayern - Liverpool. .. Odučio ih Liverpool od Fudbala, a nama su dali 3 komada iz sale za 20 minuta.

Ma pripremne su tekme, ne treba shvatiti ozbiljno

Nemaš se šta tješiti, jer je realno to samo gledanje treninga... Vec smo npr osvojili kada smo izgubili sve pripremne, tako da stvarno ništa ne znače ove tekme.
Nemaš se šta tješiti, jer je realno to samo gledanje treninga... Vec smo npr osvojili kada smo izgubili sve pripremne, tako da stvarno ništa ne znače ove tekme.

Nemas ni ti potrebu troduplati post.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.