Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Predsezona

Istaknuti odgovori

Hoce biti prenosa negde? Ubaci mi operater za kablovsku digitalnu TV, a na njoj 5 Arena, 6 kanala sport klub i 2 eurosporta :D

Ako ni na jednom ne bude, bruka.

Arena 1 prenosi.
  • Odgovori 1,9 hilj.
  • Pregledi 118,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Kakve su sve prevare i amateri vodili na pripreme, da ovako odstrane Chalobaha je sramotno i bezobrazno. Na stranu jel ga neko voli ili ne, ipak je dijete kluba i uvijek je sluzio ekipi bez pogovora.

• Razlozi su višestruki: 1. Kako će procijeniti na koje igrače može / želi računati ako ih ne vidi na terenu na utakmicama. Sami treninzi nisu mjerilo, o Mudryku na treninzima saigrači govore sve n

• Možda Odoi zablista, sad će godišnjica kako je dominirao protiv Arsenala. Prema jednoj legendi tad je zadnji put predriblao igrača.

Objavljene slike

Nakon prve utakmice sam siguran da nam se neće ponoviti fijasko od pretprošle sezone kada je fitnes u pitanju, igrači su motivisani i deluju spremno. Batshuayi je pokazao da bi bilo suludo prodati ga ili ga samo držati na klupi, Boga dobio veću minutažu nego planirano i odigrao sasvim dobro, a dopao mi se i Tomori u onih 15 minuta što je odigrao. Radujem se minutima koja će pojačanja dobiti, pre svega bih voleo da vidim formaciju sa Moratom i Batmanom.

Nakon prve utakmice sam siguran da nam se neće ponoviti fijasko od pretprošle sezone kada je fitnes u pitanju, igrači su motivisani i deluju spremno. Batshuayi je pokazao da bi bilo suludo prodati ga ili ga samo držati na klupi, Boga dobio veću minutažu nego planirano i odigrao sasvim dobro, a dopao mi se i Tomori u onih 15 minuta što je odigrao. Radujem se minutima koja će pojačanja dobiti, pre svega bih voleo da vidim formaciju sa Moratom i Batmanom.

To bi bila jebačina pogotovo kad skontaš da nijedan od njih nije balvan kojem će se lopta odbiti 5 metara od njega.Dok Hazard nije tu moglo bi funkcionirati 3-5-2.
samo

Ima li ijedan kanal na Telemachu da će sutra prenositi Chelsea vs. Bayern u 12.35h ?

samo arena prenosi predsezonu, kako to da nema arene na telemachu?

Ima li ijedan kanal na Telemachu da će sutra prenositi Chelsea vs. Bayern u 12.35h ?

Igra se u 13:35 i ima prenos na arenasport koji se nalazi u paketu Telemacha.

Sace Eronet potpisati ugovor sa Telemachom stetan 4 miliona vise,tako da cete imati sve arene i sportklubove preko Eroneta.

Upravu si, radi mi Arena 1 BiH i gledam ovu bruku.

Kako misliš da će se gledati preko Eroneta?

Pa lijepo otkupljuju od Telemacha Sportklubove samo ce platiti 8 miliona umjesto 4 koliko bi trebali.

Da bi se takmicili sa Bajernom,Realom,Juventusom itd..prvo trebamo dovest WC desno krilo,boljeg lijevog WB i konkurenciju Mosesu.

Trebamo naucit da iznosimo loptu u trenucima visokog presinga,pogotovo Kurtoa koji je svaku drugu loptu ispucao u aut.Danas je po meni jedino Kante odigrao vrhunski,ostali ocajno,tek u par navrata u drugom poluvremenu smo dobro odigrali.
Pogledao sam samo highlights utakmicr. Reklo bi se da su nas na prepad uzeli, a sve je pocelo ranim pogotkom Rafinje.

Da li neko moze malo detaljnije opisati stanje na terenu, igru, kako timsku tako i individualno par igraca?
Nisi imo sta ni vidjeti prvu priliku smo imali u 41 minuti. Bayern je spremnija ekipa. Fabregas i Kante su pokusavali nesto ostali slabo skroz.

Realan omjer snaga. Bayern ima klase na svakoj poziciji skoro, što se za Chelsea ne može reći. Nije Chelseajeva obrana toliko dobra da može zaustaviti jaku napadačku allround ekipu u LP. Sve u svemu, u najboljem slučaju polufinale i to je to. Morata ništa posebno, kao i prva sezona sa Mourinhom u Realu, kad god proba dribling, netko mu u putanju uleti. Nije igrač koji je dobar pod pritiskom. 

I sve mi se više čini da iskorištavaju Conteovu formaciju protiv njega, jer sa samo dva prosječna igrača na beku koji drže obranu je teško

Juce sam odgledao snimak citave utakmice. Nema sta, Bayernovi igraci su individualno mnogo bolji a prije svega pametniji igraci ciji fudbalski IQ je izuzetno velik. Svaka odluka, pas i citanje igre su bili korak ispred nas.

Moguce da su nasim igracima jos uvijek teske noge, juce je to poprilicno kilavo izgledalo. Bayernu je za razliku to bila vec 7. utakmica u predsezoni.

Mjesta za napredak ima jos mnogo, nakon sto se fizicka sprema podigne na mnogo veci nivo i povratkom nekih igraca a prije svih Hazarda, bice to mnogo bolje.

Morati je ovo prva utakmica, ali nisam vidio nista sto moze ooravdati 80. miliona. Postao sam ko Murinjo, dovoljno mi je 10 minuta da ocjenim kakav je koji igrac :P

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.