20. juli 2017.9 god. comment_273116 Hoce biti prenosa negde? Ubaci mi operater za kablovsku digitalnu TV, a na njoj 5 Arena, 6 kanala sport klub i 2 eurosporta :D Ako ni na jednom ne bude, bruka. Arena 1 prenosi. Prijavi
22. juli 2017.9 god. comment_273194 Prezadovoljan sam utakmicom protiv Arsenala. Puno prilika i ubjedljiva pobjeda. Prijavi
22. juli 2017.9 god. comment_273199 Nakon prve utakmice sam siguran da nam se neće ponoviti fijasko od pretprošle sezone kada je fitnes u pitanju, igrači su motivisani i deluju spremno. Batshuayi je pokazao da bi bilo suludo prodati ga ili ga samo držati na klupi, Boga dobio veću minutažu nego planirano i odigrao sasvim dobro, a dopao mi se i Tomori u onih 15 minuta što je odigrao. Radujem se minutima koja će pojačanja dobiti, pre svega bih voleo da vidim formaciju sa Moratom i Batmanom. Prijavi
22. juli 2017.9 god. comment_273204 Nakon prve utakmice sam siguran da nam se neće ponoviti fijasko od pretprošle sezone kada je fitnes u pitanju, igrači su motivisani i deluju spremno. Batshuayi je pokazao da bi bilo suludo prodati ga ili ga samo držati na klupi, Boga dobio veću minutažu nego planirano i odigrao sasvim dobro, a dopao mi se i Tomori u onih 15 minuta što je odigrao. Radujem se minutima koja će pojačanja dobiti, pre svega bih voleo da vidim formaciju sa Moratom i Batmanom.To bi bila jebačina pogotovo kad skontaš da nijedan od njih nije balvan kojem će se lopta odbiti 5 metara od njega.Dok Hazard nije tu moglo bi funkcionirati 3-5-2. Prijavi
22. juli 2017.9 god. comment_273206 3412 s Hazardom, svakako bi takodjer funkcionisalo.. meni mozda i najdraza formacija Prijavi
24. juli 2017.9 god. comment_273273 Ima li ijedan kanal na Telemachu da će sutra prenositi Chelsea vs. Bayern u 12.35h ? Prijavi
24. juli 2017.9 god. comment_273281 samo Ima li ijedan kanal na Telemachu da će sutra prenositi Chelsea vs. Bayern u 12.35h ? samo arena prenosi predsezonu, kako to da nema arene na telemachu? Prijavi
24. juli 2017.9 god. comment_273285 Ima li ijedan kanal na Telemachu da će sutra prenositi Chelsea vs. Bayern u 12.35h ? Igra se u 13:35 i ima prenos na arenasport koji se nalazi u paketu Telemacha. Prijavi
24. juli 2017.9 god. comment_273307 Sace Eronet potpisati ugovor sa Telemachom stetan 4 miliona vise,tako da cete imati sve arene i sportklubove preko Eroneta. Prijavi
24. juli 2017.9 god. comment_273316 Aaa meni Arene zaključane jbg haha. Nemoguce, mora ti biti otkljucana arenasport 1 bih, ostale ako ne potpises ugovor ILI ne platis 4, odnosno 6 KM za HD dodatno ce i dalje biti zakljucane. Prijavi
25. juli 2017.9 god. comment_273334 Upravu si, radi mi Arena 1 BiH i gledam ovu bruku. Kako misliš da će se gledati preko Eroneta? Prijavi
25. juli 2017.9 god. comment_273337 Upravu si, radi mi Arena 1 BiH i gledam ovu bruku. Kako misliš da će se gledati preko Eroneta? Pa lijepo otkupljuju od Telemacha Sportklubove samo ce platiti 8 miliona umjesto 4 koliko bi trebali. Prijavi
25. juli 2017.9 god. comment_273338 Za eronet ne znam, to je sve do operatera hoce li pustati arene besplatno ili SK i sta ce stavljati u dodatni paket... A ovo sto zemo prica cita na retardiranim portalima sto vodi kabanica iz elte, pa misli da neko vara nekoga :D Prijavi
25. juli 2017.9 god. comment_273339 A sto je ovo,s pola snage nam daju 3 komada za poluvrijeme Prijavi
25. juli 2017.9 god. comment_273341 Nije pola snage, vidis kako su umorili kasnije, nisu vise mogli presingovati, i odmah nije bilo sansi. Prijavi
25. juli 2017.9 god. comment_273351 Da bi se takmicili sa Bajernom,Realom,Juventusom itd..prvo trebamo dovest WC desno krilo,boljeg lijevog WB i konkurenciju Mosesu. Trebamo naucit da iznosimo loptu u trenucima visokog presinga,pogotovo Kurtoa koji je svaku drugu loptu ispucao u aut.Danas je po meni jedino Kante odigrao vrhunski,ostali ocajno,tek u par navrata u drugom poluvremenu smo dobro odigrali. Prijavi
25. juli 2017.9 god. comment_273359 Pogledao sam samo highlights utakmicr. Reklo bi se da su nas na prepad uzeli, a sve je pocelo ranim pogotkom Rafinje. Da li neko moze malo detaljnije opisati stanje na terenu, igru, kako timsku tako i individualno par igraca? Prijavi
25. juli 2017.9 god. comment_273360 Nisi imo sta ni vidjeti prvu priliku smo imali u 41 minuti. Bayern je spremnija ekipa. Fabregas i Kante su pokusavali nesto ostali slabo skroz. Prijavi
26. juli 2017.9 god. comment_273365 Realan omjer snaga. Bayern ima klase na svakoj poziciji skoro, što se za Chelsea ne može reći. Nije Chelseajeva obrana toliko dobra da može zaustaviti jaku napadačku allround ekipu u LP. Sve u svemu, u najboljem slučaju polufinale i to je to. Morata ništa posebno, kao i prva sezona sa Mourinhom u Realu, kad god proba dribling, netko mu u putanju uleti. Nije igrač koji je dobar pod pritiskom. I sve mi se više čini da iskorištavaju Conteovu formaciju protiv njega, jer sa samo dva prosječna igrača na beku koji drže obranu je teško Prijavi
26. juli 2017.9 god. comment_273368 Juce sam odgledao snimak citave utakmice. Nema sta, Bayernovi igraci su individualno mnogo bolji a prije svega pametniji igraci ciji fudbalski IQ je izuzetno velik. Svaka odluka, pas i citanje igre su bili korak ispred nas. Moguce da su nasim igracima jos uvijek teske noge, juce je to poprilicno kilavo izgledalo. Bayernu je za razliku to bila vec 7. utakmica u predsezoni. Mjesta za napredak ima jos mnogo, nakon sto se fizicka sprema podigne na mnogo veci nivo i povratkom nekih igraca a prije svih Hazarda, bice to mnogo bolje. Morati je ovo prva utakmica, ali nisam vidio nista sto moze ooravdati 80. miliona. Postao sam ko Murinjo, dovoljno mi je 10 minuta da ocjenim kakav je koji igrac :P Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.