Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Predsezona

Istaknuti odgovori

Pripreme su jedno a takmicarske utakmice drugo, ako mislimo dovoditi nove igrace onda podhitno dovesti igrace u odbranu. Nas ni jedan igrac nije za prvi tim osim Zoume ili mozda Azpilicuete, ali i on je igrac toplo-hladno.

• Odgovori 1,9 hilj.
  • Pregledi 118,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Kakve su sve prevare i amateri vodili na pripreme, da ovako odstrane Chalobaha je sramotno i bezobrazno. Na stranu jel ga neko voli ili ne, ipak je dijete kluba i uvijek je sluzio ekipi bez pogovora.

• Razlozi su višestruki: 1. Kako će procijeniti na koje igrače može / želi računati ako ih ne vidi na terenu na utakmicama. Sami treninzi nisu mjerilo, o Mudryku na treninzima saigrači govore sve n

• Možda Odoi zablista, sad će godišnjica kako je dominirao protiv Arsenala. Prema jednoj legendi tad je zadnji put predriblao igrača.

Objavljene slike

Drago mi je da smo izgubili, ne zato jer to volim već zato što će pokazati da nam fali igrača, a ne da pobjedama u predsezoni zamažemo oči sebi samima nekim mrtvim pobjedama protiv Rapida ili kogagod. 

Ne treba se pretjerano uzbuđivat zbog ovog poraza, nama su pripreme tek počele, a Conte kao novi trener s njima radi tek 2-3 dana, dok ovima počinje prvenstvo za tjedan dana, uz to nam i fali po igrača... Tek ćemo tamo protiv Liverpoola, Reala i Milana vidjet u kojem smjeru ide Conte...

PS: Kad se ovi s EURA pridružuju momčadi?

Čuj nema pola igrača. Eno Bayern neki dan igrao bez pola igrača i dobili 2-0. Mi bi klubove kao Rapid trebali pobjeđivati s 50% kadra. Hajde sve da je katastrofalna obrana bila šta je s napadom? Što nije zabio nijedan gol? Gdje su ti silni akademci? Sigurno i oni bili na Euru pa odmaraju sad xD Ili precjenjujemo naš klub i igrače pa smo prosjek ili je stvarno Bog na nas bacio kletvu zbog blasfemije oko forsiranja Mikela i Oscara.

jebeš pripremne, ne zovu se džaba utakmice pripremne

tek ću donijeti sud u zadnje dvije utakmice prije početka sezone, tad će se vidjeti s kakvom pripremom ćemo ući u novu sezonu.

Ja se uvijek sjetim one sezone kada smo osvojili sve, a izgubili sve pripremne ili skoro sve :D

Cae, nije to sto nema pola ekipe, nego sto ekipa i dalje mora da se privikne da ne igraju duboko u odbrani, nego da nauce i napadati. Akademci nisu igrali, da su igrali, bilo bi to bolje, jer oni znaju sta je napadacka igra.

Čuj nema pola igrača. Eno Bayern neki dan igrao bez pola igrača i dobili 2-0. Mi bi klubove kao Rapid trebali pobjeđivati s 50% kadra. Hajde sve da je katastrofalna obrana bila šta je s napadom? Što nije zabio nijedan gol? Gdje su ti silni akademci? Sigurno i oni bili na Euru pa odmaraju sad xD Ili precjenjujemo naš klub i igrače pa smo prosjek ili je stvarno Bog na nas bacio kletvu zbog blasfemije oko forsiranja Mikela i Oscara.

Bayern je dobia 4-3, a ne 2-0, i to njemačkog niželigaša (i opet ih je popia 3), dok smo mi igrali s austrijskim prvoligašem (i to jedim od boljih) koji su na samom završetku priprema, a mi smo tek počeli. Osim toga Bayern ima puno jaču klupu nego mi, a i igrali su im jedan Robben i Ribery. Plus, Bayern je pred dolazak Ancellotia bia u puno boljem stanju nego mi, dok je pred Conteom puno puno više posla, šta sigurno nije moga napravit u 2 dana...

Ma mnogi ocekuju da trener bude madjionicar. Ono u fazonu,  samo kazes sta treba i to je to. Kao da trener direktno utice na odluku igraca u datom momentu na terenu, kao da on licno upravlja njima... 

Pa kod nas ima prosto retardiranih igraca, imam osjecaj da uvijek donose pogresnu odluku,ako treba dodati on suta ili obratno..

Imat ce Conte ovdje posla, mislim da ce lik osjediti kod nas.

Suludo je porediti te dvije akademske škole. Totalni kontrast. Već je općepoznato kako Ivanović spada u red amaterskih, a ne profesionalnih fudbalera. Da ne pominjem Mikela i ostatak škvadre.

Conteu predstoji ogroman posao. Nek' je sa srećom, šefe!

Volio bih da Conte isproba 3-5-2 formaciju u narednim utakmica da vidimo na sta to lici. Znam da nam je odbrana krs, ali mozda bi i oni u takvoj formaciji bili bolji. 

Volio bih da Conte isproba 3-5-2 formaciju u narednim utakmica da vidimo na sta to lici. Znam da nam je odbrana krs, ali mozda bi i oni u takvoj formaciji bili bolji. 

Oni su losi u formaciji koju igraju godinama, tako da bi tesko bili bolji u necemu sto je za njih novo i nepoznato.

Kakva god formacija bila, potreban nam je jos jedan stoper, i to jako kvalitetan.

Oni su losi u formaciji koju igraju godinama, tako da bi tesko bili bolji u necemu sto je za njih novo i nepoznato.

Kakva god formacija bila, potreban nam je jos jedan stoper, i to jako kvalitetan.

Slazem se, ali isto tako tesko da mogu biti gori i od ovog trenutnog izdanja.

Ma nama treba jedan vrhunski i iskusni stoper tipa Bonucci, i on u paru s Zoumom, plus iskusni Terry kao rezerva i bit će to dobro...

Ponavljam po ko zna koji put. Sve polazi od odbrane, napadali ili se branili. Kao sto je i sam Konte rekao, ova ekipa prije svega treba psihicki da se uzdigne, da izbiju iz glave nesigurnost koja se uvukla, da pocnu biti vise sigurniji u sebe a samim tim ce i igra biti bolja.

A to je sve skoro pa nemoguce kada ti je odbrana ovakva kakva jeste. Sve upravo suprotno od onog kako Konte zeli da nasa ekipa izgleda.

U tu svrhu mi moramo PODHITNO dovesti neko vrhunsko pojacanje u odbrani ne pitajuci za cijenu. Jebes 20 miliona vise sto ces platiti za nekog kad ti s druge strane moze donjeti mnogo vise.

Dovesti  2 vrhunska stopera, reci hvala Cahillu i Banetu... pa vidi primjer Juvea ima vrhunsku obranu i dovedu si jos Benatiu.

Koulibaly da, plus Stones ili Bonucci.

Ja bih bio zahvalan kada bi postavili link  za večerašnju utakmicu, prošlu nisam gledao u direktnom prijenosu, ovu bih volio, pa eto ako je neko u mugućnosti neka postavi.

The last time we played against RZ Pellets in pre-season we went on to walk the league in 2014/15. Maybe todays win is a good sign.

Interesantan podatak. Priželjkuje se identičan ishod.  8->

• 3 sedmice kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.