16. juli 2016.10 god. comment_258310 Pripreme su jedno a takmicarske utakmice drugo, ako mislimo dovoditi nove igrace onda podhitno dovesti igrace u odbranu. Nas ni jedan igrac nije za prvi tim osim Zoume ili mozda Azpilicuete, ali i on je igrac toplo-hladno. Prijavi
17. juli 2016.10 god. comment_258318 Drago mi je da smo izgubili, ne zato jer to volim već zato što će pokazati da nam fali igrača, a ne da pobjedama u predsezoni zamažemo oči sebi samima nekim mrtvim pobjedama protiv Rapida ili kogagod. Prijavi
17. juli 2016.10 god. comment_258327 Opet ublehaši Mikel i Oscar. Nije ni čudo što smo izgubili. Da Bog da svaku izgubili kad ta dva ublehaša igraju. Prijavi
17. juli 2016.10 god. comment_258331 Ne treba se pretjerano uzbuđivat zbog ovog poraza, nama su pripreme tek počele, a Conte kao novi trener s njima radi tek 2-3 dana, dok ovima počinje prvenstvo za tjedan dana, uz to nam i fali po igrača... Tek ćemo tamo protiv Liverpoola, Reala i Milana vidjet u kojem smjeru ide Conte... PS: Kad se ovi s EURA pridružuju momčadi? Prijavi
17. juli 2016.10 god. comment_258332 Danas Bitshuayi dolazi, vjerovatno i ostali Belgijanci.. Kante će sigurno dobiti još par dana odmora. Prijavi
17. juli 2016.10 god. comment_258335 Svi ce biti tu to sljedece sedmice, tako rece komentator na pocetku nekad. Prijavi
17. juli 2016.10 god. comment_258351 Čuj nema pola igrača. Eno Bayern neki dan igrao bez pola igrača i dobili 2-0. Mi bi klubove kao Rapid trebali pobjeđivati s 50% kadra. Hajde sve da je katastrofalna obrana bila šta je s napadom? Što nije zabio nijedan gol? Gdje su ti silni akademci? Sigurno i oni bili na Euru pa odmaraju sad xD Ili precjenjujemo naš klub i igrače pa smo prosjek ili je stvarno Bog na nas bacio kletvu zbog blasfemije oko forsiranja Mikela i Oscara. Prijavi
17. juli 2016.10 god. comment_258356 jebeš pripremne, ne zovu se džaba utakmice pripremne tek ću donijeti sud u zadnje dvije utakmice prije početka sezone, tad će se vidjeti s kakvom pripremom ćemo ući u novu sezonu. Prijavi
18. juli 2016.10 god. comment_258359 Ja se uvijek sjetim one sezone kada smo osvojili sve, a izgubili sve pripremne ili skoro sve :D Cae, nije to sto nema pola ekipe, nego sto ekipa i dalje mora da se privikne da ne igraju duboko u odbrani, nego da nauce i napadati. Akademci nisu igrali, da su igrali, bilo bi to bolje, jer oni znaju sta je napadacka igra. Prijavi
18. juli 2016.10 god. comment_258363 Čuj nema pola igrača. Eno Bayern neki dan igrao bez pola igrača i dobili 2-0. Mi bi klubove kao Rapid trebali pobjeđivati s 50% kadra. Hajde sve da je katastrofalna obrana bila šta je s napadom? Što nije zabio nijedan gol? Gdje su ti silni akademci? Sigurno i oni bili na Euru pa odmaraju sad xD Ili precjenjujemo naš klub i igrače pa smo prosjek ili je stvarno Bog na nas bacio kletvu zbog blasfemije oko forsiranja Mikela i Oscara. Bayern je dobia 4-3, a ne 2-0, i to njemačkog niželigaša (i opet ih je popia 3), dok smo mi igrali s austrijskim prvoligašem (i to jedim od boljih) koji su na samom završetku priprema, a mi smo tek počeli. Osim toga Bayern ima puno jaču klupu nego mi, a i igrali su im jedan Robben i Ribery. Plus, Bayern je pred dolazak Ancellotia bia u puno boljem stanju nego mi, dok je pred Conteom puno puno više posla, šta sigurno nije moga napravit u 2 dana... Prijavi
18. juli 2016.10 god. comment_258364 Ma mnogi ocekuju da trener bude madjionicar. Ono u fazonu, samo kazes sta treba i to je to. Kao da trener direktno utice na odluku igraca u datom momentu na terenu, kao da on licno upravlja njima... Pa kod nas ima prosto retardiranih igraca, imam osjecaj da uvijek donose pogresnu odluku,ako treba dodati on suta ili obratno.. Imat ce Conte ovdje posla, mislim da ce lik osjediti kod nas. Prijavi
18. juli 2016.10 god. comment_258369 Čuj nema pola igrača. Eno Bayern neki dan igrao bez pola igrača i dobili 2-0. Mi bi klubove kao Rapid trebali pobjeđivati s 50% kadra. Hajde sve da je katastrofalna obrana bila šta je s napadom? Što nije zabio nijedan gol? Gdje su ti silni akademci? Sigurno i oni bili na Euru pa odmaraju sad xD Ili precjenjujemo naš klub i igrače pa smo prosjek ili je stvarno Bog na nas bacio kletvu zbog blasfemije oko forsiranja Mikela i Oscara. Suludo je porediti te dvije akademske škole. Totalni kontrast. Već je općepoznato kako Ivanović spada u red amaterskih, a ne profesionalnih fudbalera. Da ne pominjem Mikela i ostatak škvadre. Conteu predstoji ogroman posao. Nek' je sa srećom, šefe! Prijavi
18. juli 2016.10 god. comment_258381 Volio bih da Conte isproba 3-5-2 formaciju u narednim utakmica da vidimo na sta to lici. Znam da nam je odbrana krs, ali mozda bi i oni u takvoj formaciji bili bolji. Prijavi
19. juli 2016.10 god. comment_258386 Volio bih da Conte isproba 3-5-2 formaciju u narednim utakmica da vidimo na sta to lici. Znam da nam je odbrana krs, ali mozda bi i oni u takvoj formaciji bili bolji. Oni su losi u formaciji koju igraju godinama, tako da bi tesko bili bolji u necemu sto je za njih novo i nepoznato. Kakva god formacija bila, potreban nam je jos jedan stoper, i to jako kvalitetan. Prijavi
19. juli 2016.10 god. comment_258389 Oni su losi u formaciji koju igraju godinama, tako da bi tesko bili bolji u necemu sto je za njih novo i nepoznato. Kakva god formacija bila, potreban nam je jos jedan stoper, i to jako kvalitetan. Slazem se, ali isto tako tesko da mogu biti gori i od ovog trenutnog izdanja. Prijavi
19. juli 2016.10 god. comment_258390 Ma nama treba jedan vrhunski i iskusni stoper tipa Bonucci, i on u paru s Zoumom, plus iskusni Terry kao rezerva i bit će to dobro... Prijavi
20. juli 2016.10 god. comment_258404 Ponavljam po ko zna koji put. Sve polazi od odbrane, napadali ili se branili. Kao sto je i sam Konte rekao, ova ekipa prije svega treba psihicki da se uzdigne, da izbiju iz glave nesigurnost koja se uvukla, da pocnu biti vise sigurniji u sebe a samim tim ce i igra biti bolja. A to je sve skoro pa nemoguce kada ti je odbrana ovakva kakva jeste. Sve upravo suprotno od onog kako Konte zeli da nasa ekipa izgleda. U tu svrhu mi moramo PODHITNO dovesti neko vrhunsko pojacanje u odbrani ne pitajuci za cijenu. Jebes 20 miliona vise sto ces platiti za nekog kad ti s druge strane moze donjeti mnogo vise. Prijavi
20. juli 2016.10 god. comment_258411 Dovesti 2 vrhunska stopera, reci hvala Cahillu i Banetu... pa vidi primjer Juvea ima vrhunsku obranu i dovedu si jos Benatiu. Koulibaly da, plus Stones ili Bonucci. Prijavi
20. juli 2016.10 god. comment_258422 Ja bih bio zahvalan kada bi postavili link za večerašnju utakmicu, prošlu nisam gledao u direktnom prijenosu, ovu bih volio, pa eto ako je neko u mugućnosti neka postavi. Prijavi
20. juli 2016.10 god. comment_258428 Otkad su pripremne utakmice pretvorene u marketing, ne očekujem ama baš ništa od predsezone. Možda jedino da omladinci dobijaju šansu. Prijavi
21. juli 2016.10 god. comment_258434 The last time we played against RZ Pellets in pre-season we went on to walk the league in 2014/15. Maybe todays win is a good sign. Interesantan podatak. Priželjkuje se identičan ishod. 8-> Prijavi
21. juli 2016.10 god. comment_258435 https://twitter.com/ChelseaFansYT/status/755824963945373696?ref_src=twsrc%5Etfw Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.