Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Predsezona

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,9 hilj.
  • Pregledi 118,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Kakve su sve prevare i amateri vodili na pripreme, da ovako odstrane Chalobaha je sramotno i bezobrazno. Na stranu jel ga neko voli ili ne, ipak je dijete kluba i uvijek je sluzio ekipi bez pogovora.

• Razlozi su višestruki: 1. Kako će procijeniti na koje igrače može / želi računati ako ih ne vidi na terenu na utakmicama. Sami treninzi nisu mjerilo, o Mudryku na treninzima saigrači govore sve n

• Možda Odoi zablista, sad će godišnjica kako je dominirao protiv Arsenala. Prema jednoj legendi tad je zadnji put predriblao igrača.

Objavljene slike

Musonda definitivno mora teretanu posjetit, ako hoce u Engleskoj uspjeti.

nije glup da se pati džabe, kad zna da leti iz chelseaja ko ostatak mladića..

ps.piazon zaboravljen ko kišobran u školi..baš me iznenadio

Danas nam je ekipa igrala prijateljsku protiv Fulhama, pobedili su 8:2, tri gola je dao Willian, po dva Bats i Remi, i Azpilicueta jedan.

https://twitter.com/ChelseaFC/status/886281023411154944

https://twitter.com/ChelseaFC/status/886283254168526848

https://twitter.com/ChelseaFC/status/886273647089987588

Prvo poluvreme su igrali:

Caballero; Azpilicueta, David Luiz, Cahill (c); Moses, Fabregas, Kante, Alonso; Willian, Batshuayi, Pedro.

Drugo:

Eduardo; Kalas, David Luiz (c), Clarke-Salter; Tomori, Scott, Pasalic, Kenedy; Baker, Remy, Boga.

Sanchez bukvalno place da igra u LP i odlasku iz Arsenala, ono jos i spominje tu godinu do kraja ugovora..

vidjeces nasih debila kad podbace, i Sanchez odigra vrhunski, a citava ekipa Arsenala odigra fantasticno uigranu utakmicu.

https://www.youtube.com/watch?v=63Nj-y3Gna8

dresovi su nam fantazija, uboli su ovu plavu boju

Remy izgleda ko neka mjesavina Drogbe i Gomisa

IMG_2505.PNG.62ab80b621b0e78afb383e53735

Rasprodali sve što se moglo prodati.

MONTIPAJTON hahaha

Pa ovo nema nigdje na svijetu. Prodali sve što se prodati moglo od akademaca a nisu se kupovali igrači i sad nemamo ni 17 igrača u klubu. Maria može pregovarati s drugim klubovima, ali ovo stanje sa 17 igrača je isključivo odgovornost sportskog direktora i on mora o tome voditi računa. Eto koji debili rade u kakvo smo stanje dovedeni, pa ovakve se stvari ne dešavaju ni u NK Vitezu.

Prodali su se igrači koji su mogli biti budućnost Chelsea, dovode se neki levati, nepotrebni, Bakayoko, Rudiger, a oni kvalitetniji ne mogu se ni dovesti, sa istima se prigovara mjesecima, da bi na kraju neki drugi klup te iste pokupio.

Alternative prave nema, na kraju ce Conte zaratovati ili sa upravom ili sa postojećim igračima, doći će neko drugi poslije Contea, i onda će vraćati ove igrače što smo rasprodali. Tako će nam propasti najmanje jedna sezona. A o upravi ne treba trošiti riječi, čim je sezona završila trebalo se ići po igrače-

Hoćemo da budemo klub rame uz rame Realu, Barci, Bayernu, a ne mozes dovesti pristojnog igrača od dolaska Hazarda.

Bilo kako bilo, neki ce se bacati i drvlje i kamenje, ali Mourinho zna dovesti igrača, i to je fact.

Ima jos vremena do kraja prelaznog roka. Ali mi naredne sezone trebamo zavrsiti na 10. mjestu da bi neko u upravi dosao pameti. Ovo stvarno nema smisla, najlakse su se igraci mogli poslati na posudbe i  prodati kad ih zamijenimo novim i kvalitetnijim igracima. Podrzavam transfer Bakayoka mislim da je kvalitetniji od Matica, ali dovesti Rudigera a dati Zoumu na posudbu je cista glupost. Mjesta je moglo biti za obojicu.

Za napadaca ne treba trositi rijeci, Amubayeng ce na kraju ostati u Borusiji Dortmund a mi cemo biti prinudjenji da trazimo manje kvalitetnog igraca.

Rudiger će se pridružiti ekipi u Singapuru, verovatno je dobio produženi odmor zbog učešća na onom kupu. Bakayoka smo povređenog doveli, za Hazarda se već 6 nedelja zna da će propustiti predsezonu, a Matić i Costa se ni ne računaju u igrače kluba.

Hoce biti prenosa negde? Ubaci mi operater za kablovsku digitalnu TV, a na njoj 5 Arena, 6 kanala sport klub i 2 eurosporta :D

Ako ni na jednom ne bude, bruka.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.