29. juli 2015.11 god. comment_226960 Utakmica ko sisa. Prvo poluvrijeme vrhunski, fantastično odrađeno jer moramo uzeti u obzir da se ovdje nabija natjecateljska forma, da to ne može biti tako dobro kao što bude u sezoni, zato je ovo bilo fenomenalno. Drugo poluvrijeme kada smo sve izrotirali malo smo se duže tražili i tu se sjebali, ali na kraju najpoštenijih 2:2 i onda pišanje na penalima. Evo im kurac, neće nas ni u prijateljskoj dobit. Prijavi
29. juli 2015.11 god. comment_226966 Nakon očekivane porcije kurca koje kao i uvijek u chelsea stilu dostavimo kepecima, ide utakmica sa arsenalom za onu tacnu,trofej je goli kurac ali bit je nakantati komšije kompleksaše i tako već na startu usrati im se u ćejf i u plan koji je glasio 4 trofeja (2 u predsezoni, ova tacna i neki kup londonskih sela na kraju sezone, nakon što se izbore za 4. mjesto u ligi, a u ojropi najdalje duguraju do četvrtfinala gdje bivaju analno devastirani). Priželjkujem jedan gol u 96+ minuti koji će ih baciti u plač i nevjericu iako su imali posjed lopte 64:36 i više kornera i tačnih dodavanja. Prijavi
29. juli 2015.11 god. comment_226972 Nisam gledao utakmicu protiv Barcelone B. Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk Prijavi
29. juli 2015.11 god. comment_226975 https://youtu.be/5-rb5OcChw8 https://youtu.be/nLdaKL0nDL0?t=98 penali Prijavi
29. juli 2015.11 god. comment_226989 Odigrali smo dobro prvo poluvrijeme, u drugom nesto slabije. Ono sto je zabrinjavajuce za ekipu je da nam ekipa stvori puno sansi, bez obzira sto je prijateljska utakmica. Prijavi
29. juli 2015.11 god. comment_226999 Samo premoćna je ova Barsa,ne znam ko njima može da se suprostavi,gledam juče,jutros u teoriji mi bi mogli ali pod uslovom da nam odbrana bude na nivou a u to nisam baš nešto siguran pa onda samo šibaj kontre Samo Sukiša sinoć kako se sprdao sa nama,Azpija vozao bez problema a zamisli da su tu Mesi i Nejmar,cirkus bi nam napravili jest da smo mi šampioni al daleko slabije igramo tu obranu nego ranije,ajd kontam i noge teške al nije prvi put da nisu 100 % u tome,jedina utakmica prošle sezone gde smo baš izdominirali u odbrani je bila ona protiv Totenhema u finalu kupa Prijavi
29. juli 2015.11 god. comment_227002 Nemam pojma, ja nekako sa priprema ništa ne uzimam za ozbiljno, to što nas je Suarez vozao ne mora ništa da znači, možda bi ga danas da se igra nova utakmica Azpi stavio u dzep, da su igrali pored Suareza i Messi i Neymar to bi bilo jako teško čuvati, realno nema odbrane koja može zaustaviti tu trojku, može evenutalno smanjiti uticaj nekog od njih ali da ih se zaustavi treba ti atomska defanziva. Vidjećemo kako će sve to izgledati u nedelju, to je ipak utakmica koja ima neku težinu, igramo protiv gradskog rivala to su uvijek važne utakmice. Prijavi
29. juli 2015.11 god. comment_227005 čisto sumnjam,prvi jači protivnik posle PSG i odma izgledamo ko amateri u odbrani,znači pišaju se po nama,sva sreća pa imamo Azara da odgovori na to Prijavi
29. juli 2015.11 god. comment_227012 Ma nisu jos uigrani,koncetrisani dovoljno..mi ako i znamo igrat odbranu to je protiv Barselone i njihovog nacina igre.Bice to dobro,uostalom sinoc su igrali Zouma i Cahil koji inace ne igraju zajedno.Onda Azpi 1 na 1 ispado ko nikad ranije,eto samo da je on bio na svom nivou Suares ne bi imao mozda ni jednu priliku.Al otom potom,bice ovo dobro,samo da je Diego zdrav i da udje u svoju golgetersku formu,posto su Eden i Cesc krenuli da rade svoj posao onako kako najbolje znaju. Prijavi
29. juli 2015.11 god. comment_227018 Biće da smo malo kasno krenuli s ovim pripremama, odavno se ne sjećam da je ovako kratko trajala predsezona. Jedino ako naši ne računaju CS kao pripremnu tekmu, u tom slučaju je ok. Prijavi
29. juli 2015.11 god. comment_227024 Ova Barselona je mocna, mocnija od one koju smo izbacili 2012, i to jedva. S obzirom na kolicine novca koje su ulozili, bilo je samo pitanje vremena kada ce sklopiti napad u kome ce preostala dvojica moci da koegzistiraju i saradjuju s Mesijem, i to se i desilo. Bez obzira na to, ne treba ovaj mec uzimati kao reper bilo cega, niti njihove snage, niti nasih slabosti. OVo je jednostavno prijateljska utakmica, Murinjo sigurno nije pripremao igrace kao sto bi to radio da je u pitanju takmicarski mec, niti su oni bili toliko motivisani. Poslednjih deceniju, koliko traju dueli ova dva tima na evro sceni, Barselona je uvek imala jaci igracki kadar od Celsija, ali joj je to vrlo retko donosilo rezultat. Prijavi
29. juli 2015.11 god. comment_227031 pa možda nisu nešto napravili protiv nas konkretno al jbt osvojili su sve a meni nije ništa za utehu to da bi mi u teoriji mogli njih da dobijemo i jeste da su prijateljske al pripremao je njih Mou i za PSG pa su nas izdominirali a vi se tešite da je ovo samo pripremna utakmica zato i kažem da mi je drago da smo igrali protiv njih jer samo tako možeš da vidiš gde si i šta si a ne vamo kao mi smo neka beton odbrana,nadojili bi nas i poslali kući ako se ne trgnemo više Prijavi
29. juli 2015.11 god. comment_227036 Pa jbg ako ćemo tako onda nama ne znači ništa to što bi mi njih u teoriji mogli pobjediti ali nam znači to što bi oni nas mogli razvaliti.. Nisu ove pripremne utakmice pokazatelj ni jednog jedinog stanja, ni igrača ni ekipe, sve počinje od Swansea, sve prije toga je manje bitno, da je se sinoć radilo o utakmici u LP sigurno da bi i oni i mi bili ozbiljni, ne mora značiti da bi nas rasuli, ne igramo mi često protiv Bayerna, Reala ili Barcelone pa nam nije jasno kako bi tu izgledali ako nam Hull stvori par prilika za 45 minuta, ali ja mislim da im mi ne bi bili lagan protivnik, nikom od te trojke, sjetite se one utakmice u Super Kupu protiv Bayerna, malo je falilo da ih dobijemo sa igračem manje. Prijavi
29. juli 2015.11 god. comment_227039 hahahah al bas chiba,dobro King rece...u teoriji ne vazi to sto bi mi njih dobili a obrnuto vazi? :D Sta bi bilo kad bi bilo je nebitno.Totalno.Znam samo da nas ljudi nisu pobjedili zadnjih 8 utakmica,cak od 2006.Ne moze to biti slucajnost. [attachment=171:Capture.JPG] Prijavi
29. juli 2015.11 god. comment_227041 Ne mislim da je ova Barcelona jača od one iz Guardiolinog vremena, naprotiv. Objasniću sutra dok malo dođem sebi iz ekstaze. :D Prijavi
29. juli 2015.11 god. comment_227042 Sa ovim igračkim kadrom koji je skoro isti kao i prošle sezone ja i ne očekujem neki uspjeh u Ligi Prvaka.Čak mi se čini da smo ove godine i slabiji jer Mosesa kao najrealnijeg igrača na desnoj strani ne vidim kao neku važnu i moćnu kariku koji će kao Hazard na suprotnoj strani imati ključnu ulogu. Kada ne bude išlo kako treba a vrlo lahko je moguće i zaista mislim da će tako biti, tj. da neće ispuniti očekivanja onda će Willian preći na tu stranu, Oscar u sredini i onda ćemo imati iste probleme kao prošle sezone. Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk Prijavi
29. juli 2015.11 god. comment_227043 totalno mi je nebitno koja je barsa jača,znam samo da smo mi daleko od onog tima koji je ranije važio da igra najbolju odbranu u svetu Prijavi
29. juli 2015.11 god. comment_227078 Falcao najveći frajer u ekipi, jedino mu Mikel može zapeti ostalo nula bodova. :D Prijavi
30. juli 2015.11 god. comment_227150 Uvijek je lijepo pobjediti Barcelonu, makar i na penale. Prijavi
1. august 2015.11 god. comment_227357 preneli mediji u nigeriji da su on i MIKEL blistali na ovim pripremama hahahahahahahahahah Prijavi
5. august 2015.11 god. comment_227796 Ne moze Begovic odbraniti koliko odbrambeni igraci mogu biti losi. Stvarno igra nam je nikakva. Prijavi
5. august 2015.11 god. comment_227801 Otvorio neki nas portal da vidim odbranu Begovica i naravno imam sta i vidjet, frajer provoza Mikela ko na ringispilu na sredini terena. Ma bjezi jebote ne znam sta taj vise radi u klubu, nikakva korist od njega. Jos ce mi i mrzak postati, umjesto da je prestao parazitirati i otisao sam na ljeto, kao Kalou sto je odradio kad je vidio da se to indirektno trazi od njega.Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.