26. juli 2015.11 god. comment_226448 Treba uzeti u obzir da je PSG krenuo puno ranije u pripreme, vise su utakmica odigrali i dobro smo odigrali drugo poluvrijeme. Prijavi
26. juli 2015.11 god. comment_226455 Nasao sam to sto sam zeleo da postavim.... SVemocni, neponovljivi, njegovo kraljevsko visocanstvo Zlatan. Nista drugo do idiot. Ocekujem da Wajz kaze da je video izmontiran. Neko je zbog takvih poteza unikat i legenda, a neko divljak i amazonac. Prijavi
26. juli 2015.11 god. comment_226456 Diego Costa nikada nije uradio ovakav idiotski potez.Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk Prijavi
26. juli 2015.11 god. comment_226457 Neko je zbog takvih poteza unikat i legenda, a neko divljak i amazonac. Prosvetli me molim te, cije sam ja to gluposti slicne ovoj odobravao, zivota ti ? Prijavi
26. juli 2015.11 god. comment_226460 Prosvetli me molim te, cije sam ja to gluposti slicne ovoj odobravao, zivota ti ? Post se očigledno odnosio na vajzija, al ti si ipak bio napustio forum pa nisi u toku. :D Prijavi
26. juli 2015.11 god. comment_226463 Post se očigledno odnosio na vajzija, al ti si ipak bio napustio forum pa nisi u toku. :D kasno paljenje, dizelas :D Prijavi
26. juli 2015.11 god. comment_226484 Video je izmontiran. :DGesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk Prijavi
26. juli 2015.11 god. comment_226490 http://bljesak.info/rubrika/sport/clanak/ibrahimovic-brutalno-nasrnuo-na-terryja/127875 Smećar bosansko-švedsko-romski. Prijavi
26. juli 2015.11 god. comment_226495 prokomentarisaću samo prvo poluvrijeme, dakle igrali smo za kurac, Hazard, Fabregas, sinovi gdje ste bili, Moura nas dominirao po krilima, Bega spasio par puta i to je to, dobro smo prošli sa 1:0 Prijavi
26. juli 2015.11 god. comment_226545 Ja se ne secam da su se nasi ikad kidali po ovim pripremama. Uglavnom je to bilo otaljavanje posla. Bitno je sta se desava u takmicarkom delu sezone. Prijavi
26. juli 2015.11 god. comment_226550 Pa i nisu nikad, al evo upravo sam pregledao sazetke i izgledamo smijesni po terenu. Nadajmo se da je samo odradjivanje posla i da ce bit spremni u fullu do pocetka. Kad smo poceli s pripremama? Znam po sebi dok sam trenirao, cijelo ljeto zajebancija i onda 35 dana kamp trajao, nikad spremniji u zivotu. Znaci nekih 25 dana je sasvim dovoljno njima da budu top Prijavi
27. juli 2015.11 god. comment_226803 Tekme koje nas još čekaju u predsezoni. Protiv najljućeg kontinentalnog i najljućeg engleskog rivala zadnjih godina. Divota ;) Prijavi
27. juli 2015.11 god. comment_226804 Ima poslije Arsenala i Fiorentina na Stamford Bridgeu, al' to je već skoro pa sezona. Prijavi
27. juli 2015.11 god. comment_226806 samo meni je ona utakmica sa PSG bila sve samo ne prijateljska,kako stvari stoje ovi iz PSG ne mogu očima da nas vide,znači ne znam od kad tolka mržnja al vide se što na terenu što van terena sam me baš interesuje kako će ovi iz Barse da reaguju nego možda je to i bolje nego da se majemo sa onim timovima iz donjeg pičkovca Prijavi
27. juli 2015.11 god. comment_226807 samo meni je ona utakmica sa PSG bila sve samo ne prijateljska,kako stvari stoje ovi iz PSG ne mogu očima da nas vide,znači ne znam od kad tolka mržnja al vide se što na terenu što van terena sam me baš interesuje kako će ovi iz Barse da reaguju nego možda je to i bolje nego da se majemo sa onim timovima iz donjeg pičkovca Pa kuš dalje kad su prije utakmice preko twittera počeli da se prepucavaju s našim službenim twitter profilom. Ove iz Barce boli kurac realno. Prijavi
28. juli 2015.11 god. comment_226835 samo meni je ona utakmica sa PSG bila sve samo ne prijateljska,kako stvari stoje ovi iz PSG ne mogu očima da nas vide,znači ne znam od kad tolka mržnja al vide se što na terenu što van terena :D Prijavi
28. juli 2015.11 god. comment_226838 Gledao snimak meca sa PSGom.... Oni se kidaju na terenu kao da je finale LS, a nasi lezerni, samo se dodaju okolo... Znamo da ce Messi biti posebno motivisan :D Prijavi
28. juli 2015.11 god. comment_226839 pa igra li Mesi uopšte,protiv junajteda nije bio u timu?? Prijavi
28. juli 2015.11 god. comment_226841 Ma neće Messi igrat, ne igraju oni njega na nebitnim utakmicama, a ni on neće to da igra puca mu kurac za prijateljske. Prijavi
28. juli 2015.11 god. comment_226843 pa igra li Mesi uopšte,protiv junajteda nije bio u timu?? Ja mislim da ne igra, ovo je njihov spisak igrača za ovaj turnit u SAD.. Marc-André ter Stegen, Jordi Masip, José Suárez, Gerard Piqué, Ivan Rakitic, Sergio Busquets, Pedro Rodríguez, Andrés Iniesta, Luis Suárez, Rafinha Alcântara, Marc Bartra, Douglas Pereira, Jordi Alba, Sergi Roberto, Adriano Correia, Dani Alves, Thomas Vermaelen, Jérémy Mathieu, Arda Turan, Aleix Vidal, Sandro Ramírez, Munir El-Haddadi, Alen Halilovic, Sergi Samper, Gumbau. Prijavi
28. juli 2015.11 god. comment_226844 Pa nama da Hazard ne igra u pripremama, to bi ga mediji preselili u svaki tim, plus sto bi na kraju rekli kakva smo djubrad sto ne damo ljudima da vide velikog Hazarda. Prijavi
28. juli 2015.11 god. comment_226894 Pa nama da Hazard ne igra u pripremama, to bi ga mediji preselili u svaki tim, plus sto bi na kraju rekli kakva smo djubrad sto ne damo ljudima da vide velikog Hazarda. Uh mogu misliti cirkusa, računaj da bi pola postave Reala ili PSG pričalo bajke o Hazardu. :D Prijavi
28. juli 2015.11 god. comment_226953 Sta se pise da ne igraju ni Messi ni Neymar. ? Dzabe cekam u neku ruku spektakl.. ja rekoh bice malo lozenja, borbe.. ono bez veze. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.