Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Predsezona

Istaknuti odgovori

Treba uzeti u obzir da je PSG krenuo puno ranije u pripreme, vise su utakmica odigrali i dobro smo odigrali drugo poluvrijeme.

• Odgovori 1,9 hilj.
  • Pregledi 118,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Kakve su sve prevare i amateri vodili na pripreme, da ovako odstrane Chalobaha je sramotno i bezobrazno. Na stranu jel ga neko voli ili ne, ipak je dijete kluba i uvijek je sluzio ekipi bez pogovora.

• Razlozi su višestruki: 1. Kako će procijeniti na koje igrače može / želi računati ako ih ne vidi na terenu na utakmicama. Sami treninzi nisu mjerilo, o Mudryku na treninzima saigrači govore sve n

• Možda Odoi zablista, sad će godišnjica kako je dominirao protiv Arsenala. Prema jednoj legendi tad je zadnji put predriblao igrača.

Objavljene slike

Nasao sam to sto sam zeleo da postavim....

SVemocni, neponovljivi, njegovo kraljevsko visocanstvo Zlatan.

Nista drugo do idiot. 

Ocekujem da Wajz kaze da je video izmontiran.

Neko je zbog takvih poteza unikat i legenda, a neko divljak i amazonac.

Neko je zbog takvih poteza unikat i legenda, a neko divljak i amazonac.

Prosvetli me molim te, cije sam ja to gluposti slicne ovoj odobravao, zivota ti ? 

Prosvetli me molim te, cije sam ja to gluposti slicne ovoj odobravao, zivota ti ? 

Post se očigledno odnosio na vajzija, al ti si ipak bio napustio forum pa nisi u toku. :D

Pa i nisu nikad, al evo upravo sam pregledao sazetke i izgledamo smijesni po terenu. Nadajmo se da je samo odradjivanje posla i da ce bit spremni u fullu do pocetka. Kad smo poceli s pripremama? Znam po sebi dok sam trenirao, cijelo ljeto zajebancija i onda 35 dana kamp trajao, nikad spremniji u zivotu. Znaci nekih 25 dana je sasvim dovoljno njima da budu top

samo meni je ona utakmica sa PSG bila sve samo ne prijateljska,kako stvari stoje ovi iz PSG ne mogu očima da nas vide,znači ne znam od kad tolka mržnja al vide se što na terenu što van terena

sam me baš interesuje kako će ovi iz Barse da reaguju nego možda je to i bolje nego da se majemo sa onim timovima iz donjeg pičkovca

samo meni je ona utakmica sa PSG bila sve samo ne prijateljska,kako stvari stoje ovi iz PSG ne mogu očima da nas vide,znači ne znam od kad tolka mržnja al vide se što na terenu što van terena

sam me baš interesuje kako će ovi iz Barse da reaguju nego možda je to i bolje nego da se majemo sa onim timovima iz donjeg pičkovca

Pa kuš dalje kad su prije utakmice preko twittera počeli da se prepucavaju s našim službenim twitter profilom.

Ove iz Barce boli kurac realno.

8pig7Dq.png

:D

Gledao snimak meca sa PSGom.... Oni se kidaju na terenu kao da je finale LS, a nasi lezerni, samo se dodaju okolo...

Znamo da ce Messi biti posebno motivisan :D

pa igra li Mesi uopšte,protiv junajteda nije bio u timu?? 

Ja mislim da ne igra, ovo je njihov spisak igrača za ovaj turnit u SAD..

Marc-André ter Stegen, Jordi Masip, José Suárez, Gerard Piqué, Ivan Rakitic, Sergio Busquets, Pedro Rodríguez, Andrés Iniesta, Luis Suárez, Rafinha Alcântara, Marc Bartra, Douglas Pereira, Jordi Alba, Sergi Roberto, Adriano Correia, Dani Alves, Thomas Vermaelen, Jérémy Mathieu, Arda Turan, Aleix Vidal, Sandro Ramírez, Munir El-Haddadi, Alen Halilovic, Sergi Samper, Gumbau.

Pa nama da Hazard ne igra u pripremama, to bi ga mediji preselili u svaki tim, plus sto bi na kraju rekli kakva smo djubrad sto ne damo ljudima da vide velikog Hazarda.

Uh mogu misliti cirkusa, računaj da bi pola postave Reala ili PSG pričalo bajke o Hazardu. :D

Sta se pise da ne igraju ni Messi ni Neymar.
? Dzabe cekam u neku ruku spektakl.. ja rekoh bice malo lozenja, borbe.. ono bez veze.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.