Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Transferi

Istaknuti odgovori

• Odgovori 5,1 hilj.
  • Pregledi 271,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Samo jedan od najboljih napadaca svih vremena. Puno para zbog zadnje godine ugovora, ali nema veze, isplatit ce se Bayernu, tamo moze igrati jos 4, 5 godina na visokom nivou. A ovo sam mislio da p

• Ja na teletextu preko BHT1 pratio transfer Robinha u Chelsea. 

Objavljene slike

Noviji trac je da nude €60m + Coentrao i Di Maria.

Ne bi trebali previse razmisljati.

Levy prekinuo godišnji da bi se obračunao sa Realom i transferom Balea. Izgleda da su ga raspizdili i sad će vidjet svog boga...

Real iskoristio gužvu. Dok Židova nema, Perez lovu sprema. Mudro igra Real, samo bit će teško nagovorit Balea da zatraži eventualni transfer, jer bi ga navijači i Levy ubili. Ako ga Levy sada ne proda, garantiram da neće dobiti više od 50 milijuna sljedeće ljeto, sad ima najboljeg igrača Premiershipa i to može unovčiti. Druga stvar, Bale nema i ne može imati plaću veću od 100 000 eura tjedno, kao nijedan drugi igrač zbog klupske politike.

Kokoskama bi bilo najbolje da uzmu Di Mariu i novac, a da Coentraa ostave Realu. 

Dobro su pupunjeni na levom beku, a ne verujem da ce portugalac pristati da dodje i igra za kikiriki. 

93 milje za Balea, strašno. Po meni čak ni Real nije toliko lud da da takve pare za njega.

United ga zasad duva, em su izgubili Fergusona, em se nisu uopće pojačali. Imam osjećaj da trenutno nisu baš poželjna destinacija za vrhunske igrače što ide nama u prilog.

Ako ih ove sezone ne srušimo, nećmo nikada.

Arsenal je također karina ogromna, totalno neprivlačna destinacija za bolje igrače.

City napravio dobar transfer Jovetića, ali bacio pare na Negreda.

Arsenal, i svi u tom klubu, su zapali u totalnu apatiju. Najgore stanje. Svako pametan ce ga zaobici u sto sirem luku. Tipican primjer dosadnog kluba. Termin je mozda glup ali to je tako. Nikad nista se tamo ne desava. Uvijek sve isto. Ne idu stvari ni nabolje ni nagore. Obicno stajanje u mjestu. Primjer kluba gdje je profit vazniji od krojenja istorije i uspjeha. Istina, istorija se kroji i kad ne osvajas nista a to oni sada rade. Poserem se ja na dobro poslovanje i pozitivne cifre kad se tamo gdje je najvaznije, a to je teren, nista ne desava skoro deceniju vec. Uvijek sam za to da 5 godina osvajas trofeje pa kasnije trpi 10-15 godina bankrota, nego da guras profit ispred uspjeha i trofeja. Dizanja i padovi, uspjesi i neuspjesi - sve je zanimljivije od monotonije. Po tome ti klub postaje jos drazi. Ta cimanja cas nabolje cas nagore cine klub i sve oko njega zanimljivim. To pamtis citav zivot. Od toga nastaju price, legende...

P.S. Ne bi me iznenadilo da Real otrese neku bolesnu cifru koja naginje stotki. Nije to njima strano.

Ukoliko Žoze Murinjo ne uspe da dovede Vejna Runija iz Mančester junajteda, okrenuće se dovođenju napadača Bajerna iz Minhena, Marija Mandukića.

Hrvatski reprezentativac nije pruio ruku treneru "Bavaraca" Pepu Gvardioli, nakon što ga je španski stručnjak zamenio sa Klaudijem Pizarom u utakmici Superkupa Nemačke protiv Borusije Dortmund, pa engleski mediji spekulišu da je na pomolu "rat" između Mandukića i bivšeg trenera Barselone, te da bi napadač Bajerna mogao da napusti ekipu aktuelnog osvajača Lige šampiona i Bundeslige.  

E, samo nam on još fali...  X_X

Ma to za mandzukica kao svjetsku klasu, plus poredis ga sa drogbom lol

Ama ne poredim ga ja sa Didierom nego samo kažem da imaju sličan stil jer igraju za ekipu a ne igra ekipa za njih. Puno trče i rade u svakoj utakmici, a ja takve napadače volim. 

Trci i jebeni torres al dzaba. Jedan je Didier. Ne treba nama ptica trkacica treba nam golgeter

Trči on dje ne treba. Uzme loptu i on ubaciva u 16-erac. KOME???? Tj pokušava ubaciti. Ma neću da ga se ni sjećam, izbrisao sam ga iz sjećanja. 

Još reci da Mandža nije golgeter. U 16-ercu može svakoga nadskočiti, ima brzinu, požrtvovnost, trku, srce za ekipu. To nama treba u napadu. Ne bandere neke i manekeni. Uzdam se u Lukakua ove sezone. 

Još reci da Mandža nije golgeter. U 16-ercu može svakoga nadskočiti, ima brzinu, požrtvovnost, trku, srce za ekipu...

Još mu samo fali koji kg mozga...  ;)

Mi smo za sedam dana uspjeli da složimo ekipu za trofeje (ustvari,malo nas je Runi zeznuo,al' i njega ćemo upecati).Uradili smo veeeliki posao,da se vidjeti i ne znam za vas,ali ja jedva čekam početak sezone.Nisam nešto pretjerano pratila medije što se tiče ostalih premijerligaša,al' ono što sam vidjela i nije nešto.Eto,Bafetimbi Gomis ide iz Liona,Njukasl ga hoće al' je njemu 10 miliona malo.A s druge strane tu je i Totenhem,ako im propadne prelazak Soldada.Vest Hem namamio Kalua nazad u Englesku,ali ih je stari dobri plavac odbio ('atta boy)! Stoka nije uspjela da dovede Olivijerija i žao mi ih je...malo.Sangbo je prešao u Hal,al' ja čisto sumnjam da će to nešto uticati da ih napunimo u prvom meču.Koliko sam pročitala u Everton će doći Matri (logično,šta će bzv u Juventusu).Parker se vraća u Vest Hem i Osvaldo ide u Fulam.Od svih transfera dakako je najzanimljiviji prelazak Ronalda u Junajted za 80 miliona (the Metro) hahahah.I naravno,Fabregas. 
Ja mislim da smo mi uradili dobar posao,ali da imamo jedno prazno mjesto - u napadu.To kažem i zbog Sitija,jer su se i oni pojačali,a bio bi red da im ove sezone vratimo ono 'gaženje Luiza' i 'skidanje Toresa'...al' u golovima naravno. :smile:

I da ne kažete da mi cure ne pratimo fudbal. Ja ponekad,onako,iz dosade,bacim pogled. :smile:  

Jos da ja nateram sebe da procitam post koji je zenskom rukom napisan... Diskriminacija :D

Pročitaj, nauči se šta.. Za neke igrače što je spomenula nisam ni čuo.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.