Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Transferi

Istaknuti odgovori

Napoli je glavi kandidat za 2. poziciju, a vjerojatno će se dosta dugo držati i oko 1. mjesta. Juve ima kvalitetu više ipak. Pozitivna stvar za Napoli je ta da neće igrati više 3-5-2 jer su tako primali dosta golova, pogotovo u europi. Ali, želim im svu sreću, pojačali se jesu, bolji su sigurno od milana i intera, za duplo bolji od Rome. Jedino me strah klađenja na njih kad je Benitez tamo, on je mešetar samo takav :D. Kad mu Camorra prisloni pištolj na glavu morat će prodat koju utakmicu.

To za Carmonu je i moj cale pricao juce :D

Jedino im bekovi fale, ostalo su dobro popunili.

• Odgovori 5,1 hilj.
  • Pregledi 271,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Samo jedan od najboljih napadaca svih vremena. Puno para zbog zadnje godine ugovora, ali nema veze, isplatit ce se Bayernu, tamo moze igrati jos 4, 5 godina na visokom nivou. A ovo sam mislio da p

• Ja na teletextu preko BHT1 pratio transfer Robinha u Chelsea. 

Objavljene slike

Milan u drugoj polusezoni je najvise bodova odnijeo tako da i oni nisu losa ekipa al ne vidim ih na vrhu. Maximum im dajem 2 mjesto i to ce biti tesko

pa kolko vi mislite da iguain treba da košta??za real me boli tuki,za napoli još više

uglavnom mislim da bi liverpul trebao da proda ovog suareza,ako ga prodaju naravno i to na vreme ,kako bi finansirali neku kupovinu,ne valja im ovo odugovlačenje

Higuain uvrh glave 20-25 milijuna.

,nema od toga ništa,ima on ugovor do 2016,neznam stvarno koja je cena u pitanju,najbolje da sačekamo

Higuain uvrh glave 20-25 milijuna.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=3x2eZQvysEE

al su ga dočekali,sad u inat baš bih voleo da mu krene u tom napliju,ne volim onaj juventus uopšte

Wenger ponudio 40 miliona i jednu funtu. Koja stipsa u pičku mile Fadile :D Vlasnik Liverpoola reagirao i pita se na čemu su oni u Arsenalu LOL

Uglavnom, šega mega je ovaj transfer Suareza. Mislim da Liverpool neće, niti bi trebao, prihvatiti bilo šta ispod 50M, a realno ako je Napoli prodao Cavanija za 54M funti, onda toliko ima pravo tražiti i Liverpool.

Wenger ponudio 40 miliona i jednu funtu. Koja stipsa u pičku mile Fadile :D Vlasnik Liverpoola reagirao i pita se na čemu su oni u Arsenalu LOL

Uglavnom, šega mega je ovaj transfer Suareza. Mislim da Liverpool neće, niti bi trebao, prihvatiti bilo šta ispod 50M, a realno ako je Napoli prodao Cavanija za 54M funti, onda toliko ima pravo tražiti i Liverpool.

Baš da vidim Wengera kako rasipuje hahahhahahah. Baš im ga je uvalio Liverpool s leđa s ovih 50 milijuna. Obećao im je pojačanja, sada neka obećanje i ispuni.

Jel napoli prodao za 54 il 63 miliona Cavania?

Kad je higuain 40 mil onda suarez mora biti skuplji makar jednu funtu. Tako je razmisljao wenger

Odlazak Higuaina iz Reala moze da pokrene veliki spending-spree kad su napadaci u pitanju. 

Realu je sad od klasicnih spiceva ostao samo Benzema, a na spoljnim linijama nisu dovoljno dobro pokriveni da bi ga Ronaldo mogao menjati na neki duzi period. Znajuci kako razmisljaju celnici Reala, tesko da ce i Morata dobiti neku sansu, iako poseduje talenat. 

Od napadaca koji ce zadovoljiti njihove apetite na trzistu su trenutno samo Rooney, Ibra i Suarez. 

Real verovatno odvodi jednog od te trojice, samo je pitanje koga, sto ostalima znatno suzava opcije. 

Odlaskom Higuaina, Wenger je takodje izgubio jednu od zelja, tako da je i on spao na gore pomenutu dvojicu(bez Ibre), ili neka sebi svojstvena resenja, koje ovaj put verujem da navijaci nece trpeti. A i pitanje je koliko bi Shrek hteo u Arsenal

Moze se desiti i da Mou odluci da nije zadovoljan onim sto ima u napadu, a njegov pik je pogadjate Rooney... 

Prelazni rok je daleko od gotovog...

Suarez zatražio razgovor s Arsenalom, na koji i ima pravo jer je plaćena klauzula. John Henry traži 10 millijuna funti više, a neće ih sigurno dobiti jer je klauzula plaćena i ako Suarez odluči da želi ići, doviđenja Redsi. Sad se vrši pritisak na Suareza kao neke navijačke sheme, sjeti se da si naš, ponos Anfielda bla bla bla. Baš bih volio da potpiše za Arsenal.

Moyesa napadaju u Unitedu zbog preintenzivnih treninga, vele da će Persie, koji je i inače lomljiv, sigurno pokupiti ozljedu ako se nastavi ovako. Taj Moyes je projektil obični, nema šanse da on bude u top 2 ove godine. Nije autoritet, pritisak je na njega prevelik, ne može dovesti ama baš nikoga ovo ljeto.....Loše jako.

I još jedna vijest radosna. NEMA ROONEYA na slici s reklamom za nove Unitedove dresove.

article-2377516-1AFC228A000005DC-98_634x

Sky sources: Norwich agree fee with Celtic for Gary Hooper and striker will have medical today

L'Equipe: Toulouse have accepted #Cardiff €10m bid for #EFC target Etienne #Capoue. Now up to Fra MF to decide if he wants to go there

evo ga ovaj lik,hvalili su ga ranije,neznam ko ga sve nije tražio,sad ga kao kardif ubo

prošle sezone premiership izborili @čiba :) //osim ako ne gasiš @torea za ovo "Kvalitetom su sigurno za gornju polovicu tablice..", jer ja dajem glavu ako budu unutar prvih 10..dobri jesu, al po kvaliteti i KVANTITETI je bio i QPR dobar, pa eto ih u nižoj opet :D vidjet ćemo

ON TOPIC

žulio baptista tražio da mjesto nje raskine sa malagom, i eto ga u rodnom brazilu u kruzejru sada

sretno tenkista :D a malaga se sasipa sve više i više

943649_570427746353259_1554077582_n.jpg

pa sad mi se čini da se prisećam ,pratio sam zolu i znam da je neki klub stalno bio ispred njih i da su oni bili nedostižni pa sam ih zanemario,to onda mora da je bio kardif

inače sad čitam nešto da možda sinkler iz sitija predje u wba,ako ne za stalno onda na pozajmicu,eto još jedan igrač sitija,samo oni znaju što su ga kupovali a za wba bi bio super

- Nije sve u novcu. A posebno bi to trebao shvatiti Suarez zbog pozicije u koju je stavljao Liverpool prijašnjih godina, a klub je pritom uvijek stao iza njega. Navijači su mu bili lojalni, menadžer mu je bio lojalan, suigrači su mu bili lojalni, klupski čelnici su mu bili lojalni. Napravili su sve što je bilo u njihovoj moći da ga podrže, a on im je praktički bacio tortu u lice - rekao je za BBC Radio 5 Aldridge koji je postigao 64 pogotka u 106 nastupa za ''redse'' od 1987. do 1989.

Hhahhahahahah kako im se popišao u lice. Bravo Suki.

Nije baš vezano za naš prelazni rok ali maloprije čitam jedan članak pa mi pade na pamet da vas pitam,šta vi mislite o tome. 
U pitanju je Marco Verratti.Pročitala sam da napušta PSG,a razlog su niske plate u klubu.Njegov agent je dobio primamljive ponude iz klubova Lige Šampiona...Do sad,barem,Chelsea nije među njima. E sad,da li bi trebali biti? Verratti se smatra nasljednikom Andree Pirla u Italiji,a Pirlo je jedan od najboljih veznjaka.Mada ja ne mislim tako,jer koliko sam gledala PSG (par utakmica sa bratom),Verratti ima samo dobre pasove.Što se defanzivnog dijela tiče,ništa specijalno.Koliko god da je dobar u pasovima,mi imamo boljeg - Josha McEachrana,koji ima budućnost u klubu.​
Carlo Ancelotti ga je poslao na klupu kao ostatak. Da li vi mislite da bi Chelsea trebao da pošalje ponudu za njega? :D 

Nije baš vezano za naš prelazni rok ali maloprije čitam jedan članak pa mi pade na pamet da vas pitam,šta vi mislite o tome. 
U pitanju je Marco Verratti.Pročitala sam da napušta PSG,a razlog su niske plate u klubu.Njegov agent je dobio primamljive ponude iz klubova Lige Šampiona...Do sad,barem,Chelsea nije među njima. E sad,da li bi trebali biti? Verratti se smatra nasljednikom Andree Pirla u Italiji,a Pirlo je jedan od najboljih veznjaka.Mada ja ne mislim tako,jer koliko sam gledala PSG (par utakmica sa bratom),Verratti ima samo dobre pasove.Što se defanzivnog dijela tiče,ništa specijalno.Koliko god da je dobar u pasovima,mi imamo boljeg - Josha McEachrana,koji ima budućnost u klubu.​
Carlo Ancelotti ga je poslao na klupu kao ostatak. Da li vi mislite da bi Chelsea trebao da pošalje ponudu za njega? :D

Ma ne treba se oslanjati na te medijske usporedbe igrača s nekima. Evo mislim da Eachran neće biti ni upola dobar i kompletan kao Lampard, ali eto, naš je. Verrati je dobar veznjak, sigurno bio dobro došao Napoliju, odlično bi sjeo Hamšiku u sredini terena. Također za Verattija ne bih rekao da je sličan Pirlu, više možda de Rossiju (ne u defanzivi dakako).

Nema smisla da dovedemo njega a da svoje mlade igrace saljemo na posudbe.Ako je njemu mala plata u PSG onda ne znam ko bi mu dao vecu platu mozda Anzhi.U PSG-u nije pokazao nista specijalno a mozda je razlog i taj sto je PSG prepun zvijezda pa on nemoze doci do izrazaja.Ali u svakom slucaju neka ide gdje hoce jer Chelseaju nije potreban..

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.